Légiók Csarnoka (Toborzás!)

Ezen oldalon felsorolásra kerülnek mindazon légiók, amelyek – tudomásunk szerint – magyar tagoknak adnak otthon-t és az adott szerveren/adott frakcióban várják a további játékosok csatlakozását. Továbbra is várjuk a többi aktív és törekvő magyar légiók jelentkezését. Jelentkezésre vagy commentben, vagy kapcsolattartási e-mail címre küld el az információkat. A meglévő, már listán szereplő légióktól várjuk a folyamatos frissítést, amennyiben bármi változna.

Légió banner! Minden légiónak lehetősége van egy banner-t is kiraknia a légió név alá. A banner adatai: 497×53-as méretű állókép, jpg formátumban. A bannerhez adjátok meg, hogy klikkelésre hova mutasson (célszerűen a légió honlap-ra vagy recruit fórumra…) A képeket és a linkeket a szerkesztőségi e-mail címre várjuk.

Last Stand (Spatalos/Elyos) légió

 • Légió neve (korábbi légiók neve, amiből átalakult): Last Stand (Lunarion + Variance)
 • Légió fellelhetősége: Spatalos szerver, Elyos oldal
 • Mikor lett alapítva a légió?: 2009.09.20.
 • Kiket lehet keresni ingame a csatlakozással kapcsolatban: Klei, Adren, Spartian
 • Aktív main karakterek száma (ebből lvl50-es): kb 65-70 tag (lvl50-es ebből: 33 fő)
 • A légióról (max 1000 karakterben): A Last Stand légió a magyar Aion közösség öreg rókája. A légió a nemrég érte el a 30 millió cotrib pointot, mellyel a nemzetközi légiók között is előkelő helyet élvezhet. A régmúlt nagy abyssi aktivitásnak tisztelegve a légió a mai napig próbálja kivenni a részét az abyssi csatákból, de persze már lényegesen casual barátibb lett a légkör. A légiót a legkevésbé sem lehet homogén gittegyletként jellemezni, az elmúlt hónapokban nagyon sokan csatlakoztak hozzánk. A legtöbben a mai napig köreinkben vannak és jól érzik magukat, persze az 1.9-re várakozás és a PTS szerver azért csökkentette a lelkesedést, de azért (információim szerint) a napi átlag 25-35 online tag simán megvan főműsoridőben. A légió jövőbeli céljai közé tartozik a mindenkori aktuális PvE és PvP tartalom kihívásainak teljesítése és – szövetségeink révén – a nagy Abyssi csatában való termékeny résztvétel.

Halál Angyalai (Spatalos/Asmodian) légió

 • Légió neve (korábbi légiók neve, amiből átalakult): Halál Angyalai
 • Mikor lett alapítva a légió?: 2009.09.21
 • Kiket lehet keresni ingame a csatlakozással kapcsolatban:Alfa, Excolo, Mynameis
 • Aktív main karakterek száma (ebből lvl50-es): kb. 50fő ebből (lvl 50: kb.30fő)
 • A légióról (max 1000 karakterben): Az elsők közt alakult magyar Asmodian légió a szerveren. Casual légió, minimális követelményekkel a szórakozást szem előtt tartva, mind PVE mind PVP érdeklődéssel. Minden olyan játékost várunk aki képes legalább egy Mumblet telepíteni és használni és szeretne magyar csapatban játszani.

Pwnography (Castor/Asmodian) légió

 • Légió neve (korábbi légiók neve, amiből átalakult): Pwnography (frissen alakult légió a Pewpew és a Primewings magjából.)
 • Mikor lett alapítva a légió?: 2010.05.28
 • Kiket lehet keresni ingame a csatlakozással kapcsolatban: Zarache, Lacer
 • Aktív main karakterek száma (ebből lvl50-es): kb.25-30 (mindenki lv50, Full Fenril’s vagy Abyss gearben)
 • A légióról (max 1000 karakterben): Cél: PVP only. PVP, PVP, PVP. A létszám 30 fő körül tartása. 2.0-ra pedig egy erős összeszokott és jól irányítható légió mag építése. Konkrétan toborzás ebből kifolyóan NINCS. Viszont szívesen látunk erősen pvp orientált embereket, akiknek már nincs gear problémájuk és legfőképpen értenek is a karakterükhöz. Szóval győzz meg minket, hogy van helyed a csapatban. Elvárás: lv50, Fernli’s vagy Abyss gear, PvP tudás, csapatjáték

Inquisitors (Castor/Asmodian) légió

 • Légió neve (korábbi légiók neve, amiből átalakult): Inquisitors
 • Mikor lett alapítva a légió?: 2010.04.24
 • Kiket lehet keresni ingame a csatlakozással kapcsolatban: Negator, Picilany, Anyaliel, Whitestar, Huber, illetve bárkit a légióból.
 • Aktív main karakterek száma (ebből lvl50-es): kb. 40
 • A légióról (max 1000 karakterben): Több mint egy hónapja elkezdtünk felépíteni egy légiót szinte a nulláról kezdő/újrakezdő aktív magyar játékosokból. Mindazoknak ajánlom magunkat, akik nem akarnak olyan légióban fejlődni, ahol a játékosok zöme lvl50 és nagy részben csak az endgame megy. PvP orientáltak vagyunk, de mivel a PvE is a játék része azt is űzzük. Később kezdtük mint az átlag, de talán ez az 1.9 kapujában nem is baj. A végcélunk: Egy stabil és erős légió, amely méltó ellenfele bármely Elyos klánnak, és ahol mindenki jól érzi magát.

Equites (Castor/Asmodian) légió

 • Légió neve (korábbi légiók neve, amiből átalakult): Equites
 • Mikor lett alapítva a légió?: 2009.09.20
 • Kiket lehet keresni ingame a csatlakozással kapcsolatban: Shadout,Leaf,Ryo,Eloim
 • Aktív main karakterek száma (ebből lvl50-es): esténként 25+ online létszám (70 főből 23fő lvl 50, 10 alt karakter)
 • A légióról (max 1000 karakterben): Server indulásakor az első magyar légióként alapult. Abszolút Casual játékosokkal, életkor főleg 25-40 között. Aktív játékosaink főleg lvl40 felett vannak, de mindenkit szeretettel várunk alacsonyabb szinten is. A légió Egyenlőre inkább a PVE kategóriába sorolható, de nem veti meg a PVP-t sem, ha úgy alakul. Főleg olyan játékosokat várunk, akik jó társaságra vágynak, kulturált légió chattel. Nincs lekötve semmi, nincs komolyabb elvárás sem csak segíts a társaidnak és légy normális:)Kb 3 havonta klántalálkozó, nem kötelező jelleggel. Ventrillo használata javallott.


74 hozzászólás to “Légiók Csarnoka (Toborzás!)”

 1. Hali. Van még vhol magyar asmo légió ahol 50+ osok vannak?

 2. Perento-n Red Sky légió, Nem vagyunk olyan sokan de fejlődnek fel folyamatosan =). Ha jelentkezni akarsz akkor keresd ingame Starkiller-t, Drizzit-et, Spiny-t vagy Pharaun-t

 3. hello tegnap kezdtem el a játékot.
  siel szerón 1 Elyos scout-ot kezdtem.
  élvezetes de keresnék 1 klánt.
  ha valaki tud ebben segíteni akkor :ingame… Angelhearth
  THX

 4. Siel szerveren? EU-ban nincs siel server. USA-ban van official siel szerver, ahol szerintem egyetlen magyar sem játszik. Amennyiben valami unofficial szerver játszol, akkor meg szintén nem tudunk játszani, mivel mi itt mindannyian official szervereken játszunk.

 5. Menorel kilehetne rakni oda fenntre a légiónkat a többi magyar közé? 😛

 6. simán, csak küld el az infókat.

 7. Van itt valaki Telemakkos elyos oldalról?

 8. Sziasztok, tegnap kezdtem egy karit Spatalos szerveren Elyos oldalon. Találok még ott aktívabb magyar közösséget vagy költözzek inkább máshova? Köszi előre is a segítséget.

 9. Sziasztok!

  A Telemachoson pislákol még valamilyen asmo magyar “mag”? Légiót már nem is merek kérdezni…

 10. melyik légió vesz fel? az isa szerveren vagyok.5-ös vagyok

 11. Üdv mindenkinek!

  Egy ideje abba hagytam de újra akarom kezdeni, viszont jó lenne valami olyasmi szerveren ahol sok magyar van. Tudtok esetleg ilyet?

 12. Asmo oldalon perenton meg telemacson sok magyar van,ely oldalon fogalmam se nincsen

 13. Köszi az infót 🙂 Asmo oldalon keresek szerencsére

 14. sziasztok.Perento.szerveren kezdtem,van e ott magyar? ha van lehet e csatlakozni? ranger vagyok.lvl 13:) fejlődő korban:Dha nem vesztek be légióba.barát listára is elég lenne,pár kérdéssel zaklatnálak csak:) Osmium néven keress vagy irj ide nevet kitt keressek. elöre is thx

 15. Sziasztok!
  A Telemachus szerveren, asmo oldalon van egy “kis” magyar csapat. Jelenleg a légiók rangsorában a 37. helyen áll. Főleg pve karik játszanak benne, de nincs ellenünkre a pvp se.
  Szeretettel várunk mindenkit, nem számít milyen a felszerelésed, mennyire szeretsz pvp-ni, lényeg legyél aktív.
  A légió neve: PwnCorn
  Megalakulása: 2010-09-10
  Felvétellel kapcsolatban keresd: Cuximuflin, Dracerus, Marcheline, Sotyika és Wildcat

 16. Sziasztok!

  Eddig tört szerveren Aionoztam elég sokat, de úgy döntöttem kipróbálnám az eredetit. Pvp érdekelne főleg engem és ehhez mérten tudnátok ajánlani szervert és klánt? Segítségetek előre is köszi…

 17. Ha PvP akkor menj Perentora, minden más halott.

 18. Perenton mekkora a magyar populáció? Van jó magyar pvp klán rajta?

 19. ez igy ebben a formában nem igaz Prana, természetesen perenton nagyobb a populáció mert minden crybaby oda menekült a server transferkor ebből adodoan kb 2x ese a Perento populácioja mint Telemachusé vagy Spatalosé (talán ennek többszöröse is, legnéptelenebb szerver) Asmo oldalon Telemachus kiváló pvp re, sok ely, picit kevesebb asmo ami éppen neked kedvez asmo ként. az, hogy kevesebb ember van a szerveren nem azt jenelti nincs pvp v zerg meg ilyenek, szimplán hogy az adott populáció 1 része mikor tehette (föleg asmok) menekültek az elyos elnyomás elöle Telemachus esetében, és 1 részük perentora, ha jol tudom ott kb csak zerg vs zerg meg pont a tulnépesedés miatt. bár utobbit csak hallottam, de ez az én álláspontom a dologról 😛

 20. elfelejtettem JÓ MAGYAR PVP klán szerintem nincs is Aionban már. Volt, más szerveren (talán perenton is csak nem tudok róla,) Magyar klán biztos, hogy van, talán PvP znek is (bár magyarok közül elég sok a vérpisti, pvp s vagyok azt pve ből ki se tekintek…) de jó is legyen… 😀 valamit adnod kell valamiért 😀

 21. Sajnálattal hallom hogy a magyarok nemigazán pvp-znek, azaz nem túl jók benne 😀 Kouta te meik szerón tolod és ott mik a tapasztalatok mert ha elkezdem jó helyen akarom(2x kezdeni már unalmas…)

 22. én nem játszok már, kicsit beleuntam 😛 amugy Telemachus szerveren Asmo oldalt játszottam, lehet feléled a tüz megint azt előfizetek, de számomra ez a farm4life pve ben pvp gearért nem bejövös dolog, igy, hogy kiszedtem magamnak már 1x 😀
  Ezért mondom, hogy pvp re telemachus iszonyat jó szerver ha asmo vagy (elyként nem tudom, nem szeretem mikor 8 ely ugrik 1 asmora, sajnos ök meg máshogy nem tudnak érvényesülni aztán kapjuk a noob jelzőt… persze asmoban is vannak ilyenek de elyvel gyakrabban találkoztam ilyen téren.) tudom ajánlani a Styx légiot ha pvp érdekel, leader klán asmo oldalon a stormal, ök intézik a sieges dolgokat, nagyon jo társaság és pvp is megy ezerrel (int guild)

 23. Köszi szépen infot, megfontolom amit mondtál május elején kezdeném el amugyis addig van időm kicsit körbeszaglászni 🙂 Kezd el ujra jó az, de az is igaz én is már nem 1x untam rá a játékra, de ha van kivel told ugy nem uncsi főleg ts-en dumnáltok repül idő 🙂

 24. ez is igaz, de sajna a ts en lévők jelentős része is abba hagyta az unalom miatt. Miota megvan az ap gearem a pvp sem izgi, inkább 1 oldalu… (pedig az elyk jobban vannak gearelve…)

 25. Milyen karid van? Tényleg ennyire csorók lennének mindnehol az elyk?:D Törtön is mindenhol ez volt asmok jobbak voltak abysban… Érdekes :S

 26. hát ez is az én véleményem, van aki nem igy látja, de egy x v x nél, tegyük fel ugyanakkora számnál szerintem telén asmok nyernének, perenton pedig elyk, ez a szerver balancon is mulik, az “elnyomott” frakcionak dolgozni kell az ap-ért és pvp zni, ergo megtanulod kezelni a karid, ill tudod milyen helyzetben mit csinálj, mig a domináns frakcio fortress instában pve znek, szal nem tudnak semmi kb… volt már példa rá, hogy 10 emberre 2 alliance 6 transformersel jött rá elyk közül 🙂

 27. amugy assassin voltam/vagyok

 28. Törtön épp az ellenkezőjét véltem felfedezni, az asmok voltak nem kicsit gerinctelenek és csak (te szavaiddal élva 😀 ) transformersben mászkáltak core-ban meg 3-10-en mentek rá 1-re, fer küzdelem csak akkor volt ha jött egész légióm… Eredeti remélem meghozza a rég várt élményt, kicsi lagg, normálisabb emberek, insták, működőek ráadásul meg megismerem akkor Asmo oldalt me világéletemben Ely voltam és már beleuntam mindig ugyanazt csinálni(karihúzás). Mennyi idő kb napi 3 óra játékidővel felrántani egy karit?

 29. Amit elfelejtettem, hogy törtön imádtam 30-as szint körül sin-el vagy rangerrel reshantában pvp-zni velem egyszintüekkel… Az eredetin is megoldható vagy annyira nem lenne nagy sikerem?:D

 30. reshanta halott, és ne vegyél privát szerverről semmit, off playerek kicsit máshogy tolják (mondhatnám SOKKAL durvábban). néztem én is privát szervert, de mikor 55 ösök nem tudták megölni a 30 as sinem, ott kiábrándultam… 😀

  amugy lehet, repülhetsz de az emberek inkább nem reshantán fejlödnek hiszen ott leölheted, a riftet meg lenerfelték szóval mindenki a saját helyén fejlödik, azt 50+ felett van gelk meg inggi ahol összemehetsz átmehetsz az enemyhez
  (reshantán azért van ember, de javarészt az 55 ösöket fogod megtalálni csak :D)

 31. Akkor az a rész kilőve és mennyi idő amég huzol egy 55-ös karit? Mire számítsak?XD

 32. Kb 3 hét, ha nem először csinálod.

 33. Am erről szerintem itt beszélgessetek tovább: http://aion.variance.hu/chitchat/
  Igaz szét van már offolva minden, igaz nem nagyon van már légió ami használná ezt a topicot, mégsem illik beleoffolni ebbe az oldalba szerintem. 🙂

 34. Bocsesz akkor majd oda írok ha hazaértem melóbol 😀

 35. sziasztok.perenton vagyok még csak 34 es ranger.felvettek 1 légióba,De: nagy szintkülönbség,ezért nyilván csak instázni járnak nem nekem segitkezni…elöfordul 1-2 ember nagyon segitő kész de van a ki nem köszön mert ő nagyobb lvl:D ez valami vicc kedves magyar játékos társak?:)ha kérdezek valamit a válasz csak az,hogy azzal még ráérek magas szinten foglalkozni…. macro rendszert azóta sem vágom…ts re nem megyek ugye mert ők instáznak nem érnek rá…napokban 4 en is leléptek a csapatból…szóval keresnék egy magyar csapatot ahol van pár szintemnek megfelelő játékos akikkel lehet közösen játszani,és nem valami nagy arc a kedves lvl 55 ös csapattagok sem.irjatok ide kit hol keresssek ha van ilyen 🙂

 36. Telemachuson asmo oldalon van a pwncorn légió, aktívak még akik megmaradtak páran…. asszem kevesen vannak már de legalább segítőkészek…

 37. sziasztok..ma jol be sokaltam a légióban(én hibám)36 os 37 es küldik között akadt 4-5 amit ha kezen állok sem birok egyedül megcsinálni…de senki nem segitett csak az eszet osztotta..hivásban 1 millát kináltam a segitségért akkk se jött senki..igy kiléptem a légióbol…hiába na lvl 55 nem érhet rá segiteni 10 percre na,,, szóval ha senki nem vesz be magyar csapat PERENTON akkor csinálok 1 légiót magyaroknak belépés csak 40 alatt (+1 töl bárki )és segitek a kicsiknek és ha jol 1 szintre érünk akkor együtt megcsináljuk a nehezét.akit érdekel irjon nevet és keresem a game ban

 38. mondom gyere át tele asmora :)) kezd előlről ;D

 39. Üdv ujra:) ma regel kreáltam 1 légiót…newHUNteam néven.aki perento szerveren kezdi a gamet bármilyen szinten csatlakozhat.holnaptol már 2 en leszünk:D Osmium néven a játékban keress,vagy üzenj itt.azért én sem vagyok totál kezdő,bár nem ugyanolyan de tört szerón már kipróbáltam a gamet,van pár darab lvl55 ös karim..szóval ha nem akarsz 1 edül kinlódni kis szinttöl keress bátran..hy

 40. ui: asmo oldalon keress:D

 41. Questenként 1 milla kinah-ért lvl55-ös dd chanter a lvl40 alatti kiskarik rendelkezésére áll. Lowbie elyos gankelést is vállalok 5mill/group-ért.

  ;D

 42. lol on the troll…
  Ilyen ez a gazdasági világválság eh? 😀

 43. Üdv mindenki…
  Perentón asmo oldalt tervezek kezdeni egy új karit…elég új vagyok aionban ha esetleg van kedve valakinek előröl kezdeni szívesen csatlakozok bárkihez…

 44. Telemachus / Asmodian oldalon
  minden kezdő és egyéb casual játékost szeretettel vár a
  PwnCorn légió.

  jelentkezni lehet : Iceflower / Marcheline / Meow – játékosoknál
  bármilyen kaszt, bármilyen szint, kezdő vagy visszatérő, nem számít,
  csak légy csapatjátékos.
  Viszlát ingame 😉

 45. Link alig vagyunk még ,de szivesen látunk,perenton,Osmium .ot keresd

 46. Telemachus / Asmodian oldalon keresek aktív magyar légiót.

 47. Te én játszok egy ideje a Perenton Asmo oldalt, de még sosem láttam azt az új magyar légiót!?! De a te szintedre ajánlanám az Aquirs magyar légiót, ott sok a magyar, ha esetleg a tiedet megunod, A Red Sky meg nemzetközi lett, szóval először angolul írjatok , ha kerestek minket..időt spóroltok!

 48. Sziasztok! Spatalos szerveren Elyos légiót keresnék kik most az aktívak?

 49. Hali! Most kezdeném a játékot melyik szervert ajánlanátok? , Ahol azért játszogatnak is!

 50. Perento asmo oldalon van aktiv magyar közösség

  Aquirs néven.

 51. Sziasztok!
  Én is csatlakozom a Spatalos szerverre, ha minden működik, és ott keresek aktív magyar légiót ahol szívesen segítenek a hardcore küldikben, mert chanterrel leszek ott is (eddig tört szerveren játszottam, az ottani karim is chanti, 55ös) szóval nem kell minden kis hülyeségben help, csak a tényleg durvábbakban (pl indratu és társai)
  Meg érdekelne még,hogy fort ügyileg hogy alakulnak Spataloson a dolgok? Ahol vagyok ott ely oldalon a mi légiónk alá tartozik az összes fontosabb fort ezért ahhoz a “luxushoz” vagyok szokva, hogy nagyjából a két oldal egálban van:D
  bár tény,hogy korábban volt jópár igen pofátlan asmo játékos akik mindig heironban ölték full gbg szettben a 40-45ös karikat meg egyéb nyalánkságok O_o
  mostanra meg kb relax,de már dögunalom,mert egyre kihaltabb a terep

 52. Perento szerveren elyos oldalon szívesen várok emberkéket (Nevarie) néven megtaláltok a (Highlander légióban) igaz olaszok de nagyon jó fejek és vagyunk páran magyarok!

 53. Sziasztok!

  Érdeklődnék, hogy Elyos oldalon akad-e még magyar légió valamelyik EU(ENG) szerveren, aki szívesen látna egy elsődlegesen PvE orientált Rangert. 🙂 Mostanában tervezem indítani a karaktert, eddig privát low rate szerveren játszottam, ahol szintén Rangerem volt, egy lvl38-as.

  Előre is köszönöm a válaszokat. 🙂

 54. Előretolt Helyőrség néven új legió alakult Perento asmo oldalon

  Mindenkit szívesen látunk.

  Keresd : Vernios-t vagy Chamomile-t

 55. Melyik az a szerver ahol Asmodian oldalon aktív magyar klánt lehet találni?
  Ma végigpróbáltam minden nevet amit itt kommentek között találtam mind a 3(ENG) szerveren de senkit nem értem el és most nem tudom ,hogy csak éppen nem voltak játékban vagy már nem is játszanak.Köszi a válaszokat:)

 56. Szia Belchir

  A Perenton , Asmodian oldalon jelenleg 3 magyar légió van. (Aquirs, Előretolt Helyőrség, RedSky)
  Azonban hallottam hogy indítanak egy újat.
  Nem tudom, hogy nem találtál senkit.
  Habár mondjuk estefelé kéne próbálkoznod, mivel a légió vezetők felnőtt emberek, napközben általában dolgoznak 🙂
  Este 19 óra után keress rá valakire./infókat fönt találod kit kell keresni/
  Mielőtt belépsz egy légióba infózd le vannak -e veled egyszintűek?!
  Pl.A RedSkyban csak 50+-sok vannak, ha az alatti a karid nincs értelme hozzánk jönni, mivel nem lesznek hasonló szintűek. A Előretolt Helyőrségben elé sok a 20-40 közötti kari. Az Aquirs-t ha jól tudom az vegyes.

 57. Sziasztok!

  Sok jót és szépet hallottam a játékról, az lenne a kérdésem melyik hivatalos (tört nem érdekel pláne hogy ingyenes lett) szerveren érdemes elindulni ahol “sok” magyar van (mint pl WoWban a Arathor)?
  Infót előre is köszönöm!

  Tuti

 58. szia tuti!

  Telemachus Asmo oldalán rengeteg magyar játszik! az újjonan érkezőknek javaslom kezdési helyként, tegyük népes magyar szerverré, és alázzuk meg az elyosokat közösen :D!

 59. Hali Tuti,

  csak, hogy legyen bőség zavarna neked a Spatalos szerveren is rengeteg a magyar játékos mindkettő oldalon. Asmo oldalon légiók : Fekete Angyalok, HunLégió, HUNICUM, New Moon HUN és még van pár.

 60. Weboldalunk is elkészült közben ahol infok is lesznek – vannak a játékról a kezdők számára : http://feketeangyalok.blablu.hu/

 61. Köszönöm a segítséget!
  Tuti

 62. Üdv a Spataloos szerveren játszok asmodian oldalon jelenleg 10-es szintű vagyok, 2 napja játszok és szeretnék csatlakozni egy klánhoz,Totti néven játszok a játékban

 63. Heló keresnék 1 jó klánt nemrég kezdtem jelengleg 6 os szintü vagyok de
  mivel sokat játszok és nagyon megtetszet a játék szeretnék csatlakozni valahova
  Szerver neve : Spatalos szerver , Elyos oldalon játszok 🙂
  Köszönöm aki bevesz 😀

 64. Sziasztok. Én is nemrég kezdtem. Megkapó játék.
  Hamar találtam légiót is magamnak. Jelenleg Elyos oldalon játszok a Bukott Angyalokkal. LVL 17.
  Ha valaki keres kenyer79 néven megtalál,és felveszem.

 65. Sziasztok!
  Ismét elkezdtem játszani a játékkal. Régen Lunarionos voltam míg aktívan játszottam. Látok sok Last Stand-es karaktert a játékban.
  A kérdésem az lenne, csatlakozhatok-e “ismét” hozzátok?
  Üdvözlettel: Yorna

 66. Sziasztok.
  Anuhart szerveren ely oldalon találok magyar légiót?

 67. Sziasztok telemachus szerveren elyos oldalon vki tud magyar légiót?

 68. Sziasztok!
  Elkezdtem játszani és azt szeretném kérdezni, hogy van e olyan lehetőség a játékban, hogy bank(ne a táskába kelljen cipelni dolgokat ami elég pici, ja és hogy lehet nagyobb Inventoryra szert tenni ha lehet egyáltalán) van e aukciósház, eladni ezt azt.
  Előre is kösz.
  Üdvözlettel:
  Tuti

 69. Ha egy jó pvp-s magyar légióra vágysz akkor gyertek Vehalla szerverre!
  http://heros.clanbazis.com/

 70. Lemaradt h jelentkezni nálam Clericofhungary vagy Wernon vagy Serinahun névre lehet ingame!

 71. Tuti!!!
  Asmodian oldalon Pandemoniumban fogod megtalálni a Temple of Gold-ban mind a raktárat mind a brokert/aukciósház/!
  Elyos oldalon Sanctumban teleportertől jössz befelé és vágsz két jobbost a második jobbost egy kis hidacska után. Ott megtalálad ugyan ugy mind a kettőt!

 72. Sziasztok
  azt szeretném megkérdezni h így 2013 környékén van-e még Aion belül a Spatlos szerveren Magyar közösség Válaszotokat előre is köszönöm

 73. Helo
  Nemrég kezdtem játszani és szeretnék csatlakozni egy légióhoz.
  server: Sapartalos/Elyos
  Karakterem: Yakensora (Gladiator lvl 17)
  Bárminemű segítségért információért előre köszönet

 74. Bocs de van egy kérdésem minden olyan embertől aki nem a Nexuson játszik hogy, nem értem miért nem a közép-nyugat európai szerveren játszatok? Ez nem kérdőrevonás csak a nexuson helyből mondok 4 magyar légiót.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: