Kínai Aion elérésének gyorsítása

Elég komoly túljelentkezés volt eddig a Variance-os proxy-ra, ráadásul a proxy is kicsit betegeskedett. Ezért ideiglenesen fel kell hogy függesszük a szabad használatot. Akik eddig kaptak jogot, azok továbbra is használhatják (ha változott az IP-d vagy valami, akkor írj levelet.); viszont újabb hozzáféréseket már nem áll módunkban adni. Ha valakinek lehetősége van saját proxy-t felhúzni és meg akarja azt osztani a nagyközönséggel, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk beállítani és szétkürtölni az infót.

Otthoni ADSL, Chello és egyéb internetes elérések esetén egyaránt igaz, hogy a külföldi internet elérés (különösen Kína felé) eléggé ramaty. Ez nem feltétlen abból adódik, hogy Kína olyan messze van, de ebbe most nem megyek bele 🙂 Lényeg, hogy van rá lehetőség, hogy a nem ritkán 2-3 másodperces lagokat bőven 500 ms alá szorítsuk. Mindehhez összesen egy olyan gép kell, aminek egyébként jó a külföldi kapcsolata (oké tudom, itt hasal el próbálkozók 90%-a, de induljunk ki abból, hogy mégis csak ilyen lehetőséged, lásd a post végén a felajánlást).

Ha van egy socks proxy elérésed (mert egyébként van, vagy tudod használni a Variance-ost vagy mittudom én), akkor már csak az AION-t kell rávenni, hogy közvetlen internet helyett a proxyn keresztül akarjon kommunikálni. Ehhez le kell, hogy tölts egy “Proxifier” nevű alkalmazást a következő címről: http://www.proxifier.com/download.htm A 2.8-as standard edition kell. Sajnos 30 napos próbaverzió van csak ingyen, de 30 nap mulva már “majdnem” itt az EU start!

Letöltés, telepítés után állítsd be a proxy szerveredet (SOCKSv5 és user/pass), majd a proxification rule-oknál kapcsold be, hogy csak a megadott alkalmazásokat proxizza. Ezek után vegyél fel egy új proxificaton szabályt és vedd fel hozzá a következő programokat: playnclauncher.exe, aion.bin, gameguard.des

A kliens oldalon miután telepítetted a Proxifier-t az alábbiak alapján kell beállítanod az egyes funkciókat:

Proxy Settings:
proxifier-ss-0001

Proxification Rules: (FONTOS, hogy a “Process Only following…”-ot kapcsold be, különben minden ezen akar majd kimenni.)
proxifier-ss-0002

Proxification Setting-> Add… (aion.bin és a gameguard.des a bin32 könyvtárban található)
proxifier-ss-0003

Akinek nincs lehetősége saját socks proxy-t üzemeltetni, az irjon egy email a *******kukac ***** pont com címre. Ésszerű keretek között és ésszerű használat mellett szivesen biztosítunk mindenkinek hozzáférést a Variance proxijához. A levélbe mindenféleképpen írd be az elérésed fix IP címét. Ha nincs fix IP címed, akkor so sorry, de nem szeretném naponta módosítani a IP-ket. (Max egyszer beállítom, hogy ki tudd próbálni a különbséget)Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: