Kérdések helye, Chitchat, Offtopic

Mivel az egyes témák kommentjei között  gyakran előkerül az “offtopic” cimke, ezért szeretnénk helyet adni az ömlesztett kérdés/felet, offtopic, mellébeszélésnek is. Ezt az oldalt kezeljétek egyfajta “kibeszélem magamból a gondolataimat” üzenőfalnak.

Szabályok:

 • Bármiről kérdezhetsz, amire szerinted itt bárki is tud választ adni.
 • Nyugdtan ki lehet beszélni az ingame élményeket, sikeres/sikertelen dreadgion-t, Abyssi “találkozókat”, de mindezt a kulturáltság határai között. A kulturáltságnak pedig ott van a határa, hogy nem kezdünk el személyeskedni és lenyomorékozni a másikat.  A “gézé hogy megöltél egy 20 szinttel alacsonyabbat” szintén nem kivánatos. Az ilyen commentekre ott van az aionoline karakterlap, oda lehet kommentelni az ilyen sérelmeket (nagyon másra amúgy sem jó)
 • Ha van valami öttleted, információd, de nem passzol egyik témához sem, akkor azt szintén itt megoszthatod.
 • Lehetőség szerint ne gázoljunk bele senkinek a lelki világába egy-egy butább kérdés miatt.
 • Ez nem reklámfelület…

260 hozzászólás to “Kérdések helye, Chitchat, Offtopic”

 1. Üdv!

  Ajánlom figyelmedbe ezt a topic–> http://www.aionsource.com/topic/108306-aion-20-pics/?s=cf68ce8f2318d82db4ae93b93cbc249b
  Van benne jópár igen csinos kis képecske(új modellek) a 2.0ból amik megérnének egy új post-ot szerintem.

 2. Köszi a linket. A képek egy részét én magam csináltam ([2.0] Abyss és egyéb érdekességek :: Variance :: Blog), de a többi tényleg jó kép. Ahogy lesz valami releváns topic, akkor majd berakom ezt is.

 3. Aki esetleg nem tudná, annak infó: Most hétvégén a szokásos ütemezés szerint Dupla XP hétvége lesz.

 4. Nem tudom hogy a múltkoriak fényében érdemes lenne e egy postot szentelni a koreai pvp bajnokságra de tegnap volt az Elyos legjobb 8 és így nézett ki a kill count:

  Gladiator: 15
  Templar: 1
  Ranger: 4
  Assassin: 2
  Sorcerer: 10
  Spiritmaster: 30
  Cleric: 6
  Chanter: 1

 5. Szóval megint SM, Gladiator PWND volt. Nice.

 6. Nem mondanám hogy Gladiator pwn, azok csak a nagy számok törvénye miatt szereztek annyi killt, bezzeg SM-eknél volt olyan aki képes volt egész csapatokat letakarítani egyedül. 🙂

 7. Sziasztok!

  Engem az érdekelne, hogy Army 1-Star Officer feletti rangok milyen bonusokkal járnak? Ha van egyáltalán vagy csak annyi lenne az egész, hogy a Top 1 (vagy hány) player tudja használni a Seed of Transformation itemet?
  Nézegettem pár oldalt, de mindehol csak azt írják le, hogy mennyi az AP határ az adott rankokhoz.

  Válaszokat előre is köszönöm 🙂

 8. Hoppá, igazán remek, hogy legalább van valami ranger kill is a listában!… Viszont a templar kínosnak tűnik. 🙂

 9. Veteran rewardok: http://uk.aiononline.com/board/notices/view?articleID=544&page=

  Semmi meglepő, csak az ami korábban már “kiszivárgott”.

 10. Hali all.
  Afelől érdeklődnék,h a fegyverek-páncél enchantolásánál még is mekkorával nagyobbnak kell lennie az ench. kő leveljének,mint a cél cucc levelje? Mert,hát volt,h lvl28-as fegyóra már lvl harmincvalahányas köveket raktam és 3/2 fail. Azt már nem is említem,h amikor még 1 szintet akartam húzni az egész sutty.. el is tűnt az újboli fail miatt..
  Ezt párszor eljátszogattam már.. nem is a pénzt bánom már rá,csak fogalmam sincs,h akkor hogyan kéne nekifogni. 🙂
  Komolyan szobrot emelek azoknak akiknek +10-es cuccuk van. 🙂

 11. http://aion.variance.hu/2009/08/14/enchantment-sikeressege/

 12. Köszi,pedig keresgéltem itt is,de ezek szerint rosszul. Köszi még egyszer.

 13. Hol találom Kato’s spirit-ét?

 14. Source of the pollution quest.

 15. Atyo: Találsz itt a blogon egy szintezés 1-30 postot. Ha az sem segít akkor aionarmory.com oldalt tudom ajánlani.

 16. 1.9el kapcsolatban, jól sejtem hogy csökkenni fognak a medal árak AHban, vagy valami elkerülte a figyelmemet?

 17. 1.9-ben több alternatív medál szerzési mód is lesz, melyek összességében növelni fogják a medál készletet, ez pedig logikusan csökkenteni fogja a kínálati árat. Ezek a tényezők:
  – dreadgion quest: ha tisztességesen játszol és megcsinálod rendesen a questet akkor silvert és gold medált is kaphatsz.
  – napi questekből is lehet elvileg olyan szatyrot venni, amiben medál is lehet.
  – rövidül a fortress siege time és elvileg egy nap több siege is lehet mint most.
  – elérhető közelségbe nerfelik Divine fortress-t.

 18. Köszi az összefoglalót

 19. Háj all!
  Az lenne a kérdésem,h a rangernek a lvl. 31-esen megszerzett skillje a Hunter’s Eye I ugye átlát a basic stealthen,de az advanceden már nem,eddig oké..de a lvl. 40-esen megszerezhető All-Seeing Eye I meg átlát az advanceden, de a basicon nem? Vagy az mindenen átlát? 🙂
  Másik.. Van a Trap of Clairvoyance I,amibe,hogyha beletipeg az ellen stealthben,akkor látható válik.. nah,de,ha én lepakolok neki mondjuk egy alap Spike Trap-ot és abba lép bele,akkor nem válik láthatóvá? Nem volt még alkalmam kipróbálni sajna.
  Annyi szent,h tegnap összefutottam egy zuzmó sorcival és nagyon okosan úgy védte ki a stealthemet,h csinált egy Winter Blindinget,amitől egyből kijöttem a stealthből.. so ebből levonva a konzekvenciát úgy gondoltam,hogyha bármilyen “találat” éri azt,aki stealthben van,egyből látható lesz. Csak akkor meg minek csináltak egy sitgma skillet erre.. :S
  Bocsi,ha fárasztó a kérdés..


 20. 1,9 armfusion

 21. Z:Van nekünk csodás offtopic részünk is és itt nem kell 2x elnézést kérni az offtopicért…

  Menorel 1000000x bocsánatot kérek az OFF-ért, de ez egy olyan hír, hogy itt tudom a leggyorsabban eljuttatni hozzátok:
  http://heroesclan.hu/news.php

  A legfelső hírt most írtam ki, olvassátok el és mégegyszer ne haragudj az offért.

 22. Remek DG volt ismét! Noel platet hord? :)))

 23. Crazy jó a videó!

 24. legion@variance.hu címen senki nem válaszolt. Milyen címen lehet elérni menorelt?

 25. fubenalvo: nagyon jó helyre írtál, pontosan ott lehet elérni engem. A gond csak az, hogy mostanában nem nagyon van időm egyéb elfoglaltságok miatt és még nem volt alkalmam érdemben reagálni a megkeresésedre.

 26. Okaj, ebben az esetben kivárom a sorom. Köszi a gyors reakciót! 🙂

 27. Este DG: Nem volt meg a premade, bementem Quick Entry-vel. Mi más történt volna mint hogy jó kis Last Stand premade bukkant fel. 🙂 Na mondom akkor csak nem AFKolom el, egy próbát megér … bár ne tettem volna 🙂 🙂

 28. Nekem pont ugyanez fordítva. Last minute quick entry. 20 perc szenvedés után rájöttem, inkább fent kellett volna afkolni végig.
  Viszont a 11-es ostrom nagyon imba volt. Haltam Rank2-őn vagy 6x, de bőven visszajött az AP a 150 killből, szóval nullára jöttem ki, de cserébe nagyon kellemes élmény volt látni, hogy mindkét oldal kezdi komolyan venni a bulit 🙂

 29. Valaki, aki olvassa ezt a Halál Angyalaiból, kérje már meg Mynameis-t hogy olvasson levelet (Azt amit itt megadott e-mail címként), vagy ha az nem érvényes cím, akkor dobjon már egy levelet a szerkesztőségi címre, mert volna egy téma, amit meg kéne beszélnünk.

 30. Olvastam … nem jött semmi, de azért írtam neked.

 31. Elküldtem újra, remélem most megkapod, ha nem, akkor lehet spam filteren vagy valami elakad, bár nincs benne semmi olyasmi 🙂

 32. Megjött … olvasva … postolva, pár nap és jelentkezem.

 33. Meno, lehetne szó vmi olyan elérhetőség cseréről, amivel gyorsabb kommunikációt tudunk folytatni mint a mail?(Pl MSN, Skype). Ha igen küld el mailbe pls 🙂 🙂

 34. Menorel, elkérhetnék tőled egy elérhetőséget? Menne egy privát, csak nem tudom hova küldjem…

 35. Időt szenteltem rá, visszaolvastam, elérhetőség megtalál…csoda 🙂

 36. Nézem máris a e-mailem 🙂

 37. Tudom, hogy bezárt a bazár, de szívesen láttam volna előtte még egy mindenre kitérő Dredgion postot.. nyílván sokaknak van nagyon hasznos tanácsa, és én pl annak ellenére hogy a kínai óta játszom, még sose voltam.. (vagy volt ilyen csak nem találom? Dredgion, Dark Poeta)
  Esetleg van valakinek linkje külső angol cikkekhez?

 38. Sziasztok én most kezdtem a játékot egy 11 szintű Palám van és két problémámmal kapcsolatban kérnék segítséget. Az első, hogy szeretnék második szakmát a Mining mellé de nem tudom a küldihez reput összegyűjtési(http://www.allodsdatabase.com/quest/40000507/a-new-craft, és a repü küldi: http://www.allodsdatabase.com/quest/40000261/help-for-the-league-crafters%27-guild mert én az első szakmához már meg csináltam a küldiket még 7-szinten)
  2, gondom hogy a Mysterious Ruby küldiket egyszerűen nem tudom hol lehet megcsinálni4
  Előre is kösz a segítséget, remélem valaki tud segíteni!

 39. szerintem te rossz blogon vagy…

 40. Alapvetően rossz blogon vagy, bár néhányan játszunk Allods Onlinenal (én pl. már vagy egy hete nem voltam online, de ez ugye nem jelent semmit), szóval én nem tudok segíteni ezekben a problémákban. Tudomásom szerint ha fel akarsz venni egy másodlagos szakmát, akkor ahhoz az itemet a item shopban kell megvenni, szóval azért már pengetni kell pénzt. Bár már jóval lvl11 felett vagyok, de ez a Mysterious Ruby quest nekem nem rémlik, de megnézem allodsdatabase-n és ha beugrik akkor majd leírom.

  Egyébként ha Stake erre téved, akkor ő jobban fog tudni talán segíteni.

 41. Jahh beugrott, a Mysterious Ruby küldetések ugye a world questek, vagy hogy is hivják. A M.Ruby-ból lehet extra talenteket venni ugye a gridben. Annyit tudok, hogy azok a questek relatív magasabb szintűek, ha még mindig lvl11 körül vagy, akkor azokat hagyd egy picit. Nagyon sok stepből állnak, az biztos, hogy az első része az első M.Ruby questnek az, hogy XAESben (instance a fővárosban, már ha Empire oldalon játszol), kell hordókat összeszedni.) Ha az megvan, akkor indul maga a quest chain.

 42. Hello!
  Már egy jó ideje olvasom a blogodat,és lenne egy elég összetett kérdésem,pont ezért fordulok hozzád/hozzátok,mert ti talán tudtok válaszolni!:)
  3hónapot játszottunk(2barátommal) Aion-nal decembertől februárig,majd abbahagytuk,csupán 30.levelig jutottunk,nem szeretünk sietni,ám borzasztóan meguntunk a lassu fejlődés és grindelés miatt,illetve az ugyanolyan questek miatt..
  Kérdésem elég egyszerüen hangzik ám a válasz valószínüleg sokkal bonyolultabb:megéri-e újrakezdeni a játékot?

 43. Várd meg a 2.0-át (szeptember 7. indul), utána jelentősen könyebb lesz az szintezés is. (Bekerül két alacsony szintű instance és sok-sok quest)

 44. ez teljesen biztos hogy szeptember 7.?

 45. Jelenlegi információink szerint elég biztos, többször is bejelentették/megerősítették már. Persze az ördög nem alszik, szóval mérget azért nem vennék rá 🙂

 46. Mithrill coin-os itemeket tudja valaki, milyen neven lehet keresni?

 47. Kérdés megválaszolva, miután megtaláltam ingame a vendort, ahol meglehet tekinteni az itemeket…

 48. Unatkozom, de dolgoznom kéne. Keresem az NCLauncher ikont, de itt nincs feltelepítve a game. Be akarok loggolni, 55 akarok végre lenni.Abyssal Splinter, Udas Temple és Beshmundir Temple instákat, Silentera Canyon/Inggison PvP-t akarok tolni. Egyszerre.
  Mit csináljak? oO

 49. Omg, kora reggel sikerült begépelni, hogy uk.aiononline.hu, erre behozta, hogy fejlesztés alatt! oO 😀

 50. Na igen, mióta is ? 1,5 éve van meg a http://www.aiononline.hu, na azóta ott is van az undercontruction. Van ez így.

 51. Sziasztok!

  Olyan problémám van, hogy nem tudok a játékon belül beloggolni.
  CHANGE NCSOFT PASSWORD – > megtörtént. kód stimmel az accountot elérem a weben keresztül.
  Majd webes felületen kiválasztottam a nevem és change password.
  Elfogadta, megadtam az uj kodot. De valamiert ennek ellenere sem enged belepni amikor elinditom a jatekot. Nem igazan ertem… HA van valakinek javaslata, vagy talalkozott hasonlo problemaval pls segitsen. Köszönöm előre a válaszokat. EXE

  Termeszetesen feltoltottem a jatekidomet..

 52. Csak ez kérdés, mert nem teljesen egyértelmű számomra a leírásod alapján:
  – A NCSoft account jelszó és a játék jelszó két különböző dolog. Miután belépsz az Account Manager oldalra és kiválasztod a konkrét játékot (jelen esetben ugye az Aion-t), utána az “Actions” menüben a “Change Password” segítségével tudod átírni az game account jelszavát.

  Ha ezt tetted és ennek ellenére sem tudsz belépni a játékba, akkor a Support oldalon adj fel egy web ticketet, hogy hozzák rendbe a dolgot.

 53. A NCSoft launcherben volt a probléma. be kellett állítani a regiont.
  Valóban jól írtad, és köszönöm válaszod Menorel!
  Jó volt a pass , csak a beállítás nem.

  üdv,
  EXE

 54. Hali.

  Perento szerverrel mennék amsodian oldalra. Tud valaki ajánlani egy-két magyar légiót ?

  Előre is kösz.

  Üdv Scyy !

 55. Ja és még vmi. A telemókuson gondolkodtam még, meg sokat olvasgattam szerver balanceokrol a kommenteket, de valaki légyszi irja le nekem hogy most akkor telemókuson mennyire van elyos fölény ?

 56. Perento serveren vannak magyarok, de szétszóródva, egy magyar légió van, a Red Sky. A balance is jó szerintem, asmo fölényről beszélnek mindig, de ha akar az ely, akkor képes ős foglalni.

 57. Köszi a választ !

  És Telemachus balance-val mi a helyzet ? mennyire gáz ? mert ugy hallottam ott több magyar játszik, ezért akarnék inkább oda menni :).

 58. Telemachuson elly fölény van. Én csak ennyit tudok.
  Egyébként új játékos vagy? Mi vitt rá hogy belekezdj?

 59. 1 évet szívtam törtön, és mindig is el akartam kezdeni, csak nem volt rá keret =) most van rá keret =) , igazából sok dolgot tudok , de van sok olyan is amit még nem mert amihez official aion kell mert törtön nem megy =) , a törtek most tartanak ott hogy ” húú siege fortress, yee, igaz még őrök sincsenek de yee ! ” na mind1 szval kíváncsi vagyok milyen offon =) , és ha bejön akkor maradok =) ha nem akkor meg aion bye =)

 60. Meg, eléggé megfogott a játék története is, tehát így jobban is belevájtam magam. Az Asmodiánok könyvének szinte egészé elolvastam meg minden. Szerintem nem rossz game ez de ahogy sokan mondják félkész mert nincs endgame, remélhetőleg 3.0 kicsit helyrepofozza a hiányosságokat

 61. perpill Telemacsón fordultak az erőviszonyok, felső abyss középső fortjai ismét asmo kézen vannak már egy jó ideje, és Balaureában is volt tegnap egy bíztató próbálkozás egy elyos fort befoglalására 🙂

  hallgatva a többi szerverről az infókat, sztem jelenleg a telemacsó az egyik legkiegyensúlyozottabb szerver

 62. Inkább perento

 63. Persze Perenton tényleg jobb lehet a balance , viszont Telemachuson játszik pár ismerősöm , és oda mennék inkább =) , meg irták hogy ott van pár viszonylag szervezett magyar klán, és végülis ha nem nagy gáz az a kis ely fölény akkor miért ne ?. 🙂

 64. Meno, elmaradtál az új awardos hírrel! Pedig ott is volt kavarás rendesen 😀

 65. na jah, ahgoy néztük az egész szintfüggő volt: aki meglépte az 55-öt, az jól járt (5 major crown meg 20 platinum medal), aki viszont nem, az vmi nagy túrót kapott. A 40es altom 60 platinum coinnal gazdagodott…

 66. No para, ha időközben eléred az 55-öt ugyan úgy kapsz rewardot 🙂

 67. Szergely: Ajaj, elég sokmindennel elmaradtam sajnos.

 68. Sziasztok. Ha jól tudom az Aion valamikor mostanában 1 éves Az EU/USA régióban. Érdeklődtem a játék felől, de azt mondták, nem érdemes, mert a megjelenéstől számított rekord időn belül leült az Aion és a készítők most már csak futnak utána.
  Csak röviden azt kérdezném, hogy ez hogy s, mint van?
  Mikor és mi az oka?

 69. Tudom ,hogy nem ide kellene ezt postolni , de kérlek magyarázzátok már el nekem a képen pirossal kiemelt eseménysort , ami 3 sec alatt történt !! 3furi lövés CD nélkül és halál ! Nem értek a rangerhez de ha jól emléxem az ő skiljeinek is van CD je nem?

 70. Blizz: természetesen a ranger skilleken is van CD, itt azonban az történt, hogy a kérdéses ranger használta a Bestial Fury I nevű stigmaskilljét, ami egyébként egy buff, ami így néz ki:

  [b]Bestial Fury I[/b]
  For 1m, the Atk Range of Bows decreases by 15m while Physical Attack increases by 50% and Atk Speed increases by 20%.
  Stigma Skill.

  Tehát a képen azt láthatod, hogy a skill elhasználása után előbb módosult (csökkent) az attack range, majd növelődött az attack speed és az phys attack is, ahogy az olvasható a stigma leírásában is. Szóval valójában a ranger csak egy skill-t használt, de a rendszert a stigma skill hatását három különböző sorban jelzi ki.

 71. Meno, léccilécci postot kérünk Tamat bácsi új állásáról! nomnomnom 😀

 72. Te Szergely, nem akarol te egy editor accest a bloghoz ? 🙂 CSak úgy kérdem.

 73. Mmmm, nem hiszem, hogy jó ötlet lenne, egyrészt nem érzem magamban az affinitást, másrészt, ha mégis megszállna valami, esetleg olyan szerény cikkek is megjelennének, minthogy megszereztem az 55-ös abyss staffot (khm…) és hasonlók, persze nagyon szerény stílusban 😀

 74. Gézé! btw: én személy szerint szivesen olvasnék ilyen postokat is 😉 Most hogy Menó nem játszik kihaltak a blogról a személyes beszámolók, amiket én spec sajnálok is nagyon.

  Szergely 4 PREZIDENT!

 75. Updatelték offi fórumon az Inggison/Gelkmaros PvE zónáiba való behatolással foglakozó topicot ezzel:

  A zölden jelöltek lesznek a safe zónák. Tehát nem lehet bárhova eljutni az ellenséges területen, viszont nem is korlátozzák a siege területre a mászkálást! Remélem ezzel egy időben valami értelmes időzítést is kitalálnak ahhoz a bizonyos gejzírhez Inggisonban 🙂

  @Imnoteph: lemondok! 😛

 76. télleg ezek az átmászós gejzírek mikor működnek egyáltalán?

 77. Amiről beszéltem az 5 óránként, pár percre ha jól tudom :S Még sosem sikerült elcsípnem…

 78. 5 óra irl, nem ingame.

 79. nekem igen es akkor se dobott fel xD ott baxtuk a rezet vagy 10 percig es semmi egyszeruen nem dobott fel

 80. Hali! Tudna segiteni valaki, hogy melyik szerveren van most a legtöbb magyar? vagy hol vannak magyar légiók, ha vannak még egyáltalán… Inkább asmo oldal érdekelne perento vagy telemachus?

 81. Seneksu: Eléggé megapadt a magyar légiók száma
  Spatalos: Last Stand Elyos oldalon, plusz talán még van Halál Angyalai Asmo oldalon.
  Perento: Elvileg van Elyos oldalon valami HUN nevű guild, asmo oldalon meg szanaszét vannak a népek.

 82. a Halál Angyalai sajnos már nem él, perenton asmo oldalon két magyar légióról tudok

 83. Hey Sen! 🙂 Perenton vagyunk páran, de valóban elég szétszórtan. A Halál Angyalaisok közül sokan mentünk egy nemzetközi légióban, a Chronicba ami sajnos a tegnapi nappal megszűnt létezni 😦 Úgyhogy ismét szétszélednek a népek. A HA másik, aktív fele a Szupercsapat (copyright by Chiccoo :D) nevű légióban játszik.
  Amúgy perento-n fordulni látszik a kocka, egyre több elyos jön át, miközben több jelentős asmo légió is megszűnt (Chronic, Mushroom Mayhem)…

 84. Köszi a válaszokat, időközben azért sikerült pár magyar légiót megtudakolni, úgyhogy vannak még szerencsére 🙂 végülis Telemachuson kezdtem egy elyost és mint kiderült van ott két magyar klán is, szóval egyelőre maradok 🙂 ronda áruló vagyok igen 😀 de hát muszáj csinálni valamit amig nincs Tera…
  Remélem nem probléma, de leirnám az általam összegyűjtött klánneveket mert igen nehéz volt konkrét neveket kiszedni az emberekből és sajna nem sok helyen van info erről. Én úgy vettem észre azért akad még kereslet/érdeklődés újrakezdők, új játékosok részéről néha, hátha segit valakinek később ha egy helyen le van irva, azok is köztük lesznek persze amiket ti irtatok:

  Telemachus elyos oldal: Papsajtok, Terrorist
  Telemachus asmodian: Pwncorn
  Perento elyos: Hungarian Army
  Perento asmodian: Red Sky, Szupercsapat

  ezek elvileg a most még aktiv magyar klánok, ennyit sikerült megtudnom, de ha találok még feljegyzem 🙂

 85. Oooo, kihagytad a világ legszuperebb és legjobb magyar légióját, ejnye bejnye:
  Spatalos Elyos: Last Stand

 86. Oh bocsi tényleg:D tekintve, hogy spataloson asmom van és már elyost se lehet kreálni valahogy nem jutott eszembe..

 87. “Oooo, kihagytad a világ legszuperebb és legjobb magyar légióját, ejnye bejnye:Spatalos Elyos: Last Stand”

  Ez így van … egy (valójában kettő,de a másikat mindenki tudja (Klei)) gyenge pontjuk van … mind Barbik! 😦 😦

 88. Kérdés: az amcsi honlapon miért tudták megcsinálni, hogy mutassa a kombinált itemeket a karakterlapon és úgy igazából mindent korrektül kiírjon és nálunk miért nem képesek erre? oO

 89. lol úgy látom éppen dolgoznak rajta 😛 Már ideje volt!

 90. Perento, Divine védés tegnap: 1 órával a siege kezdete előtt beindultak a csaták, balaurea siege-vel senki sem foglalkozott. Kysis és Mirennél már ekkor olyan csaták alakultak ki, amik csak ezek ostromain voltak láthatóak. A végeredmény egy 2 órás mass pvp állatság lett, nem erre számítottam, hatalmas fun volt 😀 A végefele akkora pusht kaptunk, hogy mindenki azt gondolta, nem sikerül a védés… és mégis 🙂

 91. Mindkét oldalon tartottak seregszemét, visszajelzések alapján 410 asmo és 438 elyos volt online abyssban a siege alatt.

 92. korábban kérdeztem már, de azért megkérdem még egyszer: az 50es pvp setnél van olyan opció, hogy választhass pvp atk és pvp def között? Ingame néztem meg most 2 karit, 50es full pvp set mindkettőn, az assan pvp atk-os volt a set, a gladin pvp defes volt. Mielőtt vki azzal jönne, hogy benéztem és a gladin 40es set volt, akkor a válaszom nem: többször is ellenőriztem a részleteket. Esetleg més is tapasztalt már hasonlót?

 93. ami kimaradt: a gladi neve Coren volt, az assaet nem tudom. Coren adatlapján egyébként pvp atk szerepel a ruhán, viszont ingame pvp def…

 94. Ahogy az én igencsak megkopott tudásom tudatja velem:
  – fegyver és kiegészítők (nyaklánc, fülbevaló, gyűrű) PVP attackot ad bonusként
  – armor és pajzs PVP defet ad bonusként.

  Minden ezzel ellentétes infó csak megjelenítési hiba.

 95. én is erre gondolok, hogy van egyszer egy elmélet, amit eddig azt hittem hogy tudok, és van a gyakorlat, ami ennek teljesen ellentmond. tehát az, hogy egymás mellett 2 kari ugyanabban a setben különböző pvp statokat mutat, vhol nem stimmel… Amúgy én úgy tudom hogy az 50es set az pvp atk-ot ad.

 96. ELADNÁM ACCOMAT :

  Telemachus server:
  – LvL55 Templar————–name:Blizz
  – LvL52 Ranger
  – LvL52 Gladiator
  – LvL48 Cleric—————name:Yuno
  – LvL43 Assasin
  – LvL35 Spiritmaster———name:Xmass
  – LvL22 Chanter
  – LvL11 Sorcerer
  van rajta , kék és sárga ruhák kék és sárga fegyók , nem a leges legjobb de pl:DRazma GS amit én craftoltam stb stb..

  449-Weaponsmithing
  449-Cooking
  449-Tailoring
  449-Armorsmithing
  399-Alchemy
  399-Handingcrafting

  November 25-ig aktív az előfizetés rajta!!

  Email címen ha akit érdekel hagy egy üzenetet és felvesszük a kapcsolatot.

 97. jahh email címem: imiindep@citromail.hu

 98. Jól látom, hogy a powerwikin kint lévő event infóban “Pumpkin King’s Present Box” schreensotjában egy szép fehér PS ecsetvonás látható? 😛
  Óh, a professzionalizmus ><

 99. Európában miért nem képesek ilyen eventeket csinálni?
  http://www.aionsource.com/topic/122216-assault-on-balaurea-pvp-weekend-with-alienware-arena

  FUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuu….

 100. FIGYELJETEK! Ha valaki tudna abban segíteni hogy miért kínai nyelvű az aionom vegyen fel xre:renk001 email:gabeszmaszk@hotmail.com (vagy csak irja le ide a megoldást) vagy adjon valami elérhetőséget! csak ugy fut az aion ha kitörlöm az 1_enu mappát és akkor kínai lessz a nyelve ha bent hagyom akkor pedig failed to incialize the game előre is megköszönöm a segítséget.

 101. Hi vki tudna abban segíteni, hogyha felvettem egy új szakmát akkor miért nem tudok ariat vagy oret szedni?????????

 102. Neko: Nem tudhatom, hogy hányas szintű vagy, de ha most nemrégen érted el a lvl10-es szintet, akkor a kezdőzónában (Poeta) azért nem tudsz Aria-t és Ore-t szedni, mivel a kezdő zónában csak lvl9-ig lehet gyűjteni bármit is. Egészen pontosan azt mondja a szöveg, hogy ‘Te már déva vagy, számodra ezek az emberi dolgok már hasztalanok’. Vagy valami ilyesmit. Fogod tudni ugyanezeket a tárgyakat gyűjteni Verteronban. (ott engedi)

 103. Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!! Sokat segítettél!

 104. Szivi

 105. Halisztok!

  Nálam 1 hete durván laggol az aion (Spatalos). Ezt más is észlelte aki ott játszik? Már egy éve játszom, eddig semmi gondom nem volt. A netem (kábeles) jó, vírus nincs, gép conf ok. Kezdek kifogyni az ötletekből.
  Nincs vmi mentő ötletetek lszi?

  köszi

 106. Sziasztok!

  Próbáltam transferelni a karakterem sikertelenül./SPATALOS-PRENTO/
  Olvastam, hogy majd januárba lesz az utolsó ingyenes transfer…
  Most szüneteltetés van vagy van valami más infótok?

  üdv,
  EXE

 107. Sziasztok! Jelenleg tört szerveren játszok(InfiniteAion), de gondolkodok azon, hogy áttérjek officialra, a kérdésem az, hogy melyik szerveren, illetve melyik oldalon van a legnagyobb magyar közösség, és ott milyen karakterre lenne szükség.
  Köszi, sziasztok.

 108. Ha inkább az Elyos oldal érdekel, akkor Spatalos-on a Last Stand biztos hogy várja a játékosokat. Nagy légió, úgyhogy szerintem nincs preferált class, azzal tolod amivel jól esik. Ingame keresd Spartian-t, Inci-t, vagy Keita-t.

  Ha inkább Asmo oldal, akkor itt egy friss recruit:
  “Perento-n Red Sky légió, Nem vagyunk olyan sokan de fejlődnek fel folyamatosan =). Ha jelentkezni akarsz akkor keresd ingame Starkiller-t, Drizzit-et, Spiny-t vagy Pharaun-t”
  De egyébként Telemókuson is van úgytudom legalább egy magyar asmo légió.

 109. Értem menorel, köszönöm a választ.
  Még egy kérdésem lenne: Mivel most Assassinnal játszok már elég rég óta, és ugyan szerintem már egész jól használom, nem tudom érdemes e belekezdeni eredetin is egy viszonylag lenerfelt kasztba, hanem mondjuk egy gladiba/rangerbe. Vagy nincs is annyira legyengítve csak ennyire nagy a siránkozás fórumon?

 110. Le van kicsit gyengítve, de messze nem használhatatlan. Nagyon tudni kell vele játszani, és akkor erős.
  Viszont ha tápot akarsz, akkor a gladi valóban jobban kimeríti az imba fogalmat. A ranger is nagyon jó, de teljesen más célokra, mint a gladi, ezt Neked kell tudni, hogy az ilyen gankelős, siege-en érvényesülő hátsó sorból lövöldözős dolgokat szereted-e, vagy a kisebb létszámú pvp-kben ledarálni a jónépet.

 111. Sziasztok!
  Belestem hozzátok és lenne egy kérdésem.
  Picit elvagyok keseredve mert lvl 35-ös vagyok és még mindig nem látom heiront a map-on. A felvehető questet 35-ön Sanctumban megcsináltam. Mi az istent csináljak még, hogy eljuthassak Heironba. Vmit kihagytam volna?
  Segítségeteket előre is köszönöm!
  Vyk

 112. Két lehetőséged van rá:
  – Elgyalogolsz szépen a kis lábadon Eltnen dél-keleti (jobb-alsó) csücskébe és ott szépen magad átsétálsz.
  – Eltnen Fortressben meglátogatod a teleportert (a repülős csávó mellett áll) és kéred, hogy valami 2000 kinah körüli összegért teleportáljon el téged Heironba.

 113. Az a baj, hogy a teleportos csávó nem ajánl fel lehetőséget arra, hogy eljussak oda!
  Minden várost felajánl, de Heiront nem, ezért furcsállom.
  Megpróbálok gyalog elmenni, ha egyáltalán átenged…….

 114. hát nem tudtam átjutni, az agyam kezd elszállni…….

 115. Lehet, hogy a free szerveren amit találtál, Heiron még nincs a játékban. 🙂 Vagy egy másik lehetőség, hogy Asmo vagy, de akkor meg nehéz lett volna Sanctumban questet csinálni.

 116. ggrrr….
  Infinite szerveren játszom, benne van a map, egyik játékos látja, Én nem :S
  szívok vele 2 napja és lövésem sincs mi a baj?
  asmo?ééén? :DD
  —kizárt—

 117. Jó hát sejtettem, hogy azért ely vagy, csak gondoltam ha tévednék a free szerót illetően, akkor van más opció is..

  Így viszont javasolnám amit minden hasonló gondokkal küszködő ingyen vásárlónak: Reklamálj a kamionnál, amiről leesett.

 118. ingyen vásárló…Ok, reklamálok majd annál a kamionnál, ahol leesett….
  Amúgy köszi, megoldódott a problémám…..
  Arra a következtetésre jutottam, hogy inkább erre költök, minthogy a lakáshitelt befizessem…..
  :S:S

 119. heló

  Valaki tudna nekem mondani Perenton egy magyar/félmagyar klánt ? előre is köszi !!

 120. heló

  Valaki tud mondani magyar klánt Perenton ? előre is köszi

 121. Lencsy: Azért meg ne haragudj már, hogy egy officiallal foglalkozó blogon esetleg valaki meg meri pedzegetni, hogy ne reklamálj már a privát szerveres problémák miatt. Van annak az infinitis szarnak is gondolom fóruma ott próbálkozz, nyilván officialon mind a teleporter, mind a gyalogos mód működik, innentől kezdve totál nem értem, hogy egyáltalán itt miért kérdezed meg.

 122. Félek hogy a spatalos LS szét fog hullani, mivel pár kulcsember Perentora akar transferelni, amúgy is jelentősen csökkent az aktivitás amióta nincsen Klei. 😦

 123. Prana: Remélem, hogy nem így lesz, de ha mégis, akkor sajnos ez van. A légió szerintem nem csak magyar viszonylatban, de kvázi az egyik legöregebb róka. Elnézve a Spatalos top listát, alig van 3-4 légió, akik szintén a HeadStart óta tolják.
  Remélem, hogy egyben marad a csapat, de ha mégsem, akkor sok sikert mindenkinek!
  *** Azért az a 75 milla contrib pont bizonyítja, hogy mit tettünk le az asztalra.

  Na kicsit utána jártam a dolognak, amit én kaptam infót: szó sincs széthullásról. A Spatalos játszhatatlan lett, aminek biztos sok oka van, de a lényeg – szokás szerint – az, hogy az Elyos nem tudja saját magán belül megfelelően kezelni a célokat. Részleteket inkább hagyjuk. A hozzám beérkezett információk alapján a légió egy az egyben fog transferelni perentora, ahol nagyságrendekkel kulturáltabb a helyzet. Nyilván lesznek néhányan akik a Spataloson maradnak, nekik megmarad a Last Stand légió. Incit meg fogom kérni, hogy távozás előtt adja vissza nekem a leadet és ha meglátjuk, hogy kik mentek, kik maradtak, akkor az itt maradtakkal eldöntjük, hogy hogyan tovább. Nyilván ha újra aktiválom magam, akkor én is megyek a többiek után a Perentora.
  Röviden ennyit a széthullásról.

 124. Meno, pontosan tudom hogy mi van a háttérben, ott vagyok minden nap. Szeretném elmondani, én hogy látom a dolgokat. Nemrég, pár héttel ezelőtt még rendszeresen legaláb 20-30 level 55-ös tag volt online, naponta mentünk siegekre, volt hogy full légiós allyval. Ez teljesen megszűnt. Ismerem az okokat, tudom hogy Zaishen egy balfasz. De a helyzet akkor is az, hogy van hat ember, akik jól összeszokott csapatot alkotnak, és kizárólag csak az érdekli őket, hogy minden nap tudjanak PVE-zni Beshmundirban. “Kívülállót” nem vesznek be a csapatba még légióból sem. Rajtuk kívül képtelenség még egy hat fős csapatot összeszedni légióból, nincs elég aktív 55-ös. A tegnapi divine védésen a légióból rajtam kívül senki nem tolta oda az arcát, inkább counterstrike-oztak mert az abyss nem érdekli őket, beshbe pedig nem tudtak menni. A légióban a segítőkészség a béka segge alá csökkent, párszor megpróbáltam segítséget kérni a “kis”karimnak, körbe lettem röhögve. Jelenleg úgy látom, hogy ez a helyzet a Perentón sem fog változni, csak hat ember fogja magát jól érezni, hogy mehet minden nap narancsért. Én is mennék szivesen, de puggal semmi kedvem, légióval reménytelen. Nyilvánvaló, hogy a te információid honnan származnak, de szeretném ha tudnál róla, hogy van más nézőpont is.

 125. Nem akartam hogy ide fajuljon a helyzet, de Prana azt kell mondjam, hogy csak te látod így. Érdekes módon mikor Soul kért segítséget, kis idő múlva kész volt a Brigadier Indratuja, és egyéb nem 2 perces questekben is kapott segítséget. Anno vagy 2 órát voltak 55ös szinttel páran Verteronban! hogy meglegyen pár emberkének az Abyss Gate ig minden ottani küldi. Jinnee tudna mesélni, Soul is és hagy ne soroljam. Nem tudom kiket kértél és hogyan, de igenis lehet találni groupot. Az meg, hogy nem voltunk Abyssban, mikor semmi értelme annak az instának, annak oka van. Ha a te vezérvonaladon megyek, akkor te meg Zaisen narancsaira hajtasz, mivel ő a saját légiójának és haverjainak akar medálokat, mert csak és kizárólag ezért viszi el Coret, nem a többi ember kedvéért és szervez direkt keresztbe az Inggison siegere, hogy inkább velük menjenek sokan. Az senkit ne zavarjon, hogy ha az a 3 ally lejött volna Inggisonba és elvisszük a fortot, akkor is ugyanannyian lettek volna Core védésen (és aztán Abyssal Splinteren) és mindenki boldog és arra megy amire kedve tartja. De sajnos nem így van. Zaisen egy kölyök (szó szerint) akit bálványoznak a buta légiótársai és még sokan mások és így sajna elrontja másik 500 ember szórakozását azzal, hogy olyan célért harcol, ami nem a jövő. Ne mondd nekem, hogy több ember van, akinek ideje, ereje és társasága engedi, hogy Abyssalba menjen folyton, mint akinek ugyanez megadatik Beshmundirra. Arról ne is beszéljünk, hogy mennyi esélyed van értelmes mennyiségű BÁRMIT szerezni egy 12 fős instából és hogy mennyi AP kell az 55-ös Abyss szethez. Ez megint sajnos olyan, hogy csak az igen sok idővel és mázlival rendelkezőknek adatik meg, míg Beshmundirért annyit kéne tenni, hogy Zaisen kegyesen bólint, hogy mehetnek a birkái… ez viszont nincs meg. Perenton ellenben minden egyes nap Elyosé a két fort, ha elviszi a Balaur, köv siegen mindenki ott van. És az Asmo vezetés és profi ha jól értesültem, ami jó PVPhez vezet. A helyzet az, hogy mindenkinek adott a választási lehetőség, hogy jön e velünk, vagy sem. Nincs kényszer és nem lesz harag sem (remélhetőleg). Eddig mellesleg rajtad kívül senkitől nem kaptunk nemleges választ. Félre ne érts ebben semmi nem flame, csak szeretném ha látnád az én álláspontom is. Nagyon sajnálom, hogy kevesen vagyunk aktívak a légióban, de attól hogy én sem vagyok benne a 6-ban, akit emlegetsz, nem hagyom el (egyetlen ős Variance-osként főleg nem) a légiót és nagyon szívesen megyek velük. Bocs a wall of textért, de sokváltozós a dolog és nem szeretném ha félreértés lenne vagy elfajulna a helyzet.

 126. Bocs a dupláért, eszembe jutott, hogy a Perenton van egy másik magyar légió is, ha átjönnél bizonyára kétszer annyi emberből (egy idő után, ha nincs nagy érdekellentét és már miért lenne, merge a valószínű) már találnál olyan partyt, akikkel szívesen mész és visznek.

 127. Kedves Imnothep!

  Kérlek olvass utána mit írtam. Nem reklamáltam, egyszerűen segítséget kértem.
  Amúgy egyáltalán nem haragszom, hogy próbálsz lekezelő lenni, de ez a TE szerénységi bizonyítványod!
  Kösz azért a SEMMIT!

 128. Nem veszem flame-nek, mert nem adtam rá semmi okot hogy engem valaki flameljen. Én mindig segítettem mindenkinek amikor clericricre volt szükség, pl drakanhammerhez. Az bánt, hogy amikor nekem lenne rá szükségem, akkor nem kapok segítséget. Azt mondod Soul kapott, ennek örülök. Akkor velem van valami probléma? Vagy a légió hozzáállása és aktivitása változott azóta? Kiváncsi vagyok rá. Azt pedig tisztázzuk, hogy Zaishent leszarom, én sem szeretem. Amikor még nem az övék volt divine, akkor is lementem megvédeni, és ugyanúgy megkaptam az “áruló” cimkét, mint tegnap. Most komolyan, ÉN lennék az áruló, mert inkább pvpzek mint hogy halálra unjam magam? És mert nem szivesen látok bármit asmo kézen? És komolyan úgy gondolod, hogy a helyzet azért fajul el, mert elmondom a véleményemet? Szeretem a Last Standet, eddig nagyon jól éreztem itt magam, és szivesen megyek a Perentora ha van értelme. De légyszi ne gyere azzal, hogy van a perentón “másik” magyar légió is, mert én az LS-ben szeretném jól érezni magam, nem “másik” légióban.

 129. /popcorn

  ps: solo chanter szeretettel vár mindenkit zergenzón x)

 130. Nem ezt mondtam, hogy menj át oda. Hanem azt, hogy ha merge lesz, akkor lesz bőven ember, kb 2x ennyi, így nem kell azon nyekeregni se nekem se neked, hogy nincs kivel menni. Ennyit akartam azzal mondani. Az árulót nem tudom minek vetted komolyan, ennél sokkal durvábbakat is mond mindenki, abszolút nulla rossz szándékkal, vagy komolysággal 🙂 Igazából én meg úgy vagyok vele, hogy nem fogok azért elmenni Core-t védeni, mert ha ők meg Inggison-t direkt nem jönnek támadni, csak azért, mert akkor LEHET, hogy nem lenne elég ember később arra, amire NEKI kell, annak én nem szívesen segítek a kis medáljai megszerzésében. Ha kölcsönös lenne a segítség és az érdeklődés, minden meg lenne oldva.

  A party és segítségkérésedre nem tudok válaszolni. Mivel magam is cleric és chanter kasztokkal játszom, tőlem nem sokat kapnál, ha mennék se, nem tisztem a többiek nevében beszélni, úgyhogy nem is tenném. A légió aktivitása szerintem egyáltalán nem köthető ahhoz, hogy Klei per pill tanul, mint az állat. Inci még légiós eventet is próbált szervezni (rajtam kívül ha jól tudom senki nem küldött ötletet, szóval Incire nem fogható) de ezek szerint egyszerűen nincs erre szüksége a többségnek. Én is mióta visszajöttem (2 hete) gyakorlatilag 2-3 emberrel + pug / full pug járom az instákat, de az általad emlegetett 6 ember helyében én is jobb szeretnék fix csapatot. Az összeszokott csapat jó dolog és ha lenne elég ilyen időmennyiséggel rendelkező ember minden kasztból, bizonyára lenne több group is. De sajna nincs, ennek nincs több magyarázata. Mellesleg a légió nagyja pont azért unja halálra magát, mert nem tud Beshmundirba menni. Hidd el, ha minden nap menne a 6 emberke meg mindenki más is, jobb kedvvel állnának minden máshoz is és szívesebben mennének PVPre vagy akár Core védésre is. Nem kell itt nagy szavakat használni meg mindenre okot keresni, egyszerűen, ami Spataloson Ely oldalon megy az butaság és fásultságot okoz az emberek nagy százalékában, amit én tökéletesen megértek, pedig még csak 2 hete kezdtem újra.

 131. *zergentón

  wtb edit post buttok 😛

 132. najó, nem tudok gépelni, ezvan 😀

 133. Ha már itt tartunk Szergely, beszéltünk pár emberrel Perentóról, mondj már valamit te hogy látod az ottani életet Asmo szemszögből 🙂

 134. Szergely, remélem összefutunk majd. 🙂 Legutóbbi találkozásunkkor a porba aláztál black cloud islandon, olyan fos gearem volt hogy mindent resiteltél és parryztél. 😀 Próbálom behozni a lemaradást. 😉 Amúgy a chanter tényleg nagyon fun, az enyémmel (most 48-as) simán alázom az 50-es karikat duelben.

 135. Perento… nos nem véletlenül hívják zergentónak! >.< Mindkét oldalról hatalmas zergelések vannak, persze elyos inggisonban, asmo gelkmarosban zergel leginkább. Ha valaki szólózni vágyik, akkor érdemes azt saját oldalon tenni, vagy késő esti órákban, esetleg dg időben/abyss ostrom alatt rendetlenkedni az ellennél. Group pvp szempontjából már élvezetesebb a helyzet Silenterában mindig váltakoznak az erőviszonyok, nem ritka, hogy az ember képébe robban akár 2-3 transformer is egyik pillanatról a másikra…
  Siegeken már rég nem veszek részt, mert nincs értelme. Nagyritkán bezöldül felső abyss, olyankor jókat lehet mókázni az öreg csatatéren. De következő alkalommal mindig bekékül minden és visszatér az unalom, legalábbis asmóknak (hiányzik a fort insta kempelése na :D).
  DG-ről elég vegyesen tudok nyilatkozni, eddig egy nagyon erős premade tagja lehettem, így a dg-k 80%-ban rusht/traint vagy szimpla afkolást, 10%-ban pvp-vel próbálkozó ellenfelet, 5%-ban epicbrutálizgalmas csatákat, a fennmaradó 5%-ban pedig porig alázást kaptunk. Most, hogy a csapat szétszéledt, nem igazán dg-zek, mert nagyon rossz pug-os tapasztalataim vannak… Ettől függetlenül tegnap pl egy egész fun quick entry-s pvp dg-t sikerült menni, amire 21:55-kor appliztam 😀 Tehát a dg része elég vegyes, de aki az ap-t hajtja fix partyval, annak lesz sikerélménye. Aki pvp-zni jár dg-be, már jóval kevesebbszer fog mosolyogva távozni a fedélzetről…
  PvE részéről nem tudok nyilatkozni, mert csak annyit tolok amennyit muszáj a fogyóeszközök pótlásához 😀 De chanterként rengetegszer kapok whispeket fortokhoz, BT HM-hoz (még normalon sem voltam x)) stb, szóval itt biztos rendben van minden 😛
  Erőviszonyok: fortokat nézve egyértelműen asmo uralom van, siegeken az ely oldal legtöbbször lazsál… Viszont ha pvp-ről van szó, akkor mindkét oldal ki tud tenni magáért. Az egyetlen negatívum, amit már említettem, az a populációból adódó időszakos zergelések.

 136. Én is az LS-ben vagyok, de ha kérek segítséget mindig megkaptam 🙂 Sőőőt sokszor kérés nélkül is sokat segítettek nekem 🙂 Pl.: Elmaradt Questek, Bossolás 😀 Elite farm, FT, KHQ, Rift :))) stb 🙂

 137. Jinnee majd mehetünk együtt indratura ha lépsz még pár szintet 🙂

 138. Szergely, mennyire aktívak az exspatás nagyobb ely légiók, pls YY BH Taco?

 139. Prana. Az árulózással ne gyere már, volt benne jó adag élc mikor mondtam. Annak szólt a dolog, hogy ha a zaiashen féle klikk direkt és kitervelten aljasul elszabotálja az inggison sieget, utasításba adva a zombiseregének, hogy nekik is tilos részt venni, akkor én hadd ne álljak már oda széles vigyorral a nekik fontos fort védésére. Érted.

 140. Tök vicc amúgy, hogy pár normális és értékes légió (köztük egy elég jól gearelt orosz) egy tizenakárhány éves hülyegyerek kénye-kedve szerint ugrál 😀

 141. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy van két frakció. Olyan szép volt L2-ben, amikor hasonló esetekben fogta magát a tömeg, és porba taposta az arcoskodó klánt mindenhol. xD A playerekre bízott diplomácia egy csapásra megoldana minden balance problémát a 100 főstől a 10 000 fős szerverekig mindenhol. 🙂

 142. Scud, azt nem vettem komolyan, felejtsük el. 🙂 Ha sikerül összehozni egy második Besh csapatot, és segítetek nekem indratuban, akkor visszaszívok minden panaszkodást. 😉

 143. @Prana: YYT aktív, dg-ben még mindig övék az egyik legerősebb premade (Fayt/Naekin féle), ugyanakkor nagyom sok rusher/trainer csapatot is kaptunk tőlük. Balaureában solo, group és zerg formájában is feltűnnek 😀
  Taco szintén aktív dg-ben és egyébként is, a legizgalmasabb pvp-k talán velük voltak. Hatalmas jóarc Feary, aki pl. legutóbbi találkozásunknál Silenterában leállította a többieket és 1v1-et kért tőlem (soloztam épp)… és nem az volt az első eset, ritka az ilyen player (mg ha mindig el is ken :D) A hatalmas seggarc pedig Tiru, aki reportol boldogot-boldogtalant, hátha bannolják vmiért -.-
  BH: őket mostanában keveset látom, viszont van pár konstans arc aki fel-fel szokott bukkanni balaureában.

 144. Ps.: telemacsóról az existence is jó kis pvp légiónak tűnik, gyakran futok össze velük 🙂

 145. Prana, oké ! állok elébe, de tényleg csak ‘pár’ szint kell! 🙂

 146. Chanteres leírás érdekelne vkit? ><

 147. CSő!
  A return követ át akarom állítani,hogy ne a kezdő helyen,hanem oda rakjon ahova én karom( ahova én állítom be)!
  Ezt hogy csináljam?

 148. Minden városban van egy soulbind point, ez egy ilyen csajszi szobor, na azt használod, lecsengetsz egy kevés pénzt és máris ott fogsz újraéledni, ha elhaláloznál.

 149. Menorel!

  A Google képkereső “variance aion” kifejezésre kettőt is kidob az első oldalon a régi keleti lánykák közül akiket engedtél megcsodálni, esetleg ennek örömére feldobhatnál pár újat! :))

 150. Nincs az az isten, hogy a drágaszágaimat kiadjam. Úúúúgy csipem pl ezt a csajt, de nagyon…

  Még akkor is, ha egyébként a kínai nemzet az internet riherongyának tartja és 27 év börtönt kapott azért, mert politikailag inkorrekt viselkedésével rossz képet sugall a kapitalizmus mocskában fetrengő nemzeteknek a tiszta kínai nemzetről.

 151. ahaha 😀 írhatnál egy könyvet ilyen marhaságokból, lenne olyan jó, mint Kiss Ádám könyve xD

 152. A fentebb leírt kis szösszenet nem marhaság… Legalábbis 80%-ig igaz. A “27 év” börtön nyilván csak szerzői túlkapás, de a többi igaz. A csajt tényleg meghurcolták…

 153. Sziasztok már jártam itt és volt egy hasonló jellegű kérdésem azonban most megint gondolokóba estem: Perenton vagy Spatán érdemes karaktert kezdeni, hol viszonylag kiegyenlített a helyzet, és játszható pvp, és pve szempontjából is. Megértéseteket köszönöm ez alkalommal is.

 154. Totális hozzánemértésemről adva tanúbizonyságot: szerintem mindkét szerveren nyugodtan nekifuthatsz a kezdésnek.

 155. Perenton tegnap divine siege volt, aminek köszönhetően Inggisonban 800ms pingem lett 😀

 156. Kis csemege azoknak akik azt mondják a cleric így gyenge meg úgy gyenge 😛

  A végén még Viput is lazán megeszi reggelire az illető…

 157. Tiszteletem Gamer társak!

  Információt szeretnék kérni a tranferrel kapcsolatosan.
  Az alábbi linkeken elég jól le van írva:
  http://www.belrion.com/en/Character-Transfers—Manual-Transfer-Criteria.html

  http://na.aiononline.com/board/notices/view?articleID=467&page=

  Beléptem az account oldalra, kiválasztottam a transfert, hogy honnan hova melyik karaktert szeretném, majd beadta:

  This service is currently unavailable due to game maintenance. Please try again after the maintenance has been completed.

  -> várjam meg a szerdát és utána próbálkozzak?

  Megerősítést kérnék részetekről. Még sose transfereltem, nem is vagyok pro player meg ilyenek.
  Azon is gondolkoztam, hogy ezt a manual transfert lehet ingame kell kérni? /bár nem hinnem, már nem tudom mit gondoljak./
  Várom válaszatokat, köszönöm!

  üdv,
  EXE

  /a kritériumoknak mind megfelelek, nincs nálam 200 millió kinah csak 199.D/

 158. Sziasztok!

  Légy szíves segítsetek egy kis infóval, mert nem boldogulok.
  A probléma: character tranfert szeretnék csinálni, már sokadjára.
  Ugye most van rá lehetőség, most volt kihirdetve.
  http://na.aiononline.com/board/notices/view?articleID=467&page=
  A mostani maintance előtt az account oldalon volt olyan lehetőség, hogy transfer server, most eltűnt. Kedden/01.11./ rámentem, és beválasztottam, hogy honnan hova szeretnék menni, akkor kiirta, hogy a szolgáltatás nem elérhető várjak a maintance-ig. Most/01.12./ az acc. oldalra belépek, nem is látok ilyen lehetőséget. A karakterem nem lett átvive, most be se tudom választani semmit.

  Esetleg van valaki akinek sikerült?
  V.ki látja az account oldalon?
  Bármi tipp, infó szívesen fogadok!

  /Családba a másik karakter másik serveren van és jó lenne egyesülni.D/
  Köszönöm előre urak!

  EXE

 159. EXE,

  Nem akarok hülyeséget írni, de én úgy emlékszem, hogy a mostani transfernél megvannak szabva minek kell megfelelni ( pl legyen ott egy karatered 10 szint max külömbséggel … )

 160. Igen, köszönöm az észrevételt!
  Minden kritériumnak megfelelek. /elvileg, csekkoltam, de ennek ellnére sem./

  Van akinek sikerült mostani transferral átmennie?

 161. Ha érdekel valakit egy kis chanter solo pvp @ perento:

  Vagy full HD-ban:
  http://www.megaupload.com/?d=UCYLY4X1
  😛

 162. Próbálom kihámozni a rizsából, hogy mit kell tenni a razer egérért a lunar new year event keretein belül, de egyelőre csak annyit értek, hogy mik a szabályok, és hogy kép kell. Valaki volna olyan kedves megosztani velem, hogy miről kell szólnia annak a képnek, illetve hogy csak egy ügyes screenshot kell, vagy egy szerkesztett screenshot, vagy egyáltalán ne is legyen screenshot csak egy rajzolt valami? 😀

 163. Hali.

  Szeretném meg tudakolni, hogy a Spatalosi ”Last Stand” légió egy része akkor most átment perento szerverre ? 🙂 Ha valaki tud pontos választ , kérem írja meg :).

  Előre is köszi.

 164. Egyelőre nem transferelt senki, de a légió egy része (köztük kb az egész vezérkar) abbahagyta az aiont, és áttért wowra. oO

  Mi többiek várjuk a fizetős transfer kezdetét, akkor lesz döntés a továbbiakról.

 165. Ergo a Perento szerveren lévő Last Stand légiónak halvány lila köze nincs a spatalosihoz =) , értem köszi a választ 🙂

 166. Tisztelettel jelentem, találtam valami furcsa izét az éterben, ami minden bizonnyal Z keze nyomát dícséri, csak biztos elfelejtette itt publikálni.
  http://z0r.de/535

 167. Sziasztok!

  Engem a fegyvereknek az encantolása ill. egyébb húzási módjai érdekelnének.

  Többszörösen megencantolt fegyvereket érdemes -e megtörni és azok tulajdonságait tovább örökíteni, ill. ezekből mennyi öröklődik át az új szűz fegyverre stb.

  Módszerek lehetőségek buktatók érdekelnének.
  Melyik fegyvert melyikkel lehet összehozni stb.

  Ha lenne erre egy már létező leírás annak a helye , címe érdekelne, ha még nincs akkor valaki írjon már egy jó részletes kis könyvet ezekről a dolgokról.

 168. Ezen a blogon is jelent meg cikk a témáról, keresgélj az archivumban. SG fórumon is többször ki lett vesézve, pl itt:
  http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1147353827&no=15796

 169. Okéé, Köszi.

 170. Az aion verziószáma a mai karbantartás után 2.1.0.6-ra változott, patch notes sehol. Valaki tud erről bővebbet?

 171. A secure.ncsoft.com még mindig karbantartás alatt. Van egy olyan érzésem, hogy most kerül bele a fizetős transfer. Már nagyon várom. 🙂

 172. Uhh sziasztok.
  Most szeretnék elkezdeni aionozni, szóval sok segítség kellene.
  Elsőnek is, hogy hol töltsem le az aiont, milyen patch kell és milyen szerverlehetőség van ahol magyarok is játszanak.
  http://torrentsearcher.org/torrent/4Vendeta-AIon-2.1.0.1-torrent-1033078/Magyar.html
  Ezt töltöttem le, de valami nem stimmel.
  Előre is köszi.

 173. Ez nem jó, próbáld ezt: http://wareztorrentfree.com/ingyen_aiont_a_magyaroknak.html
  Ha meglepő módon “A kiszolgáló nem található” üzenetet kapnád, javaslom az eredeti játék megvételét 😉

 174. sziasztok.ki tud segiteni..eredeti gamen szeretnék játszani de usa kliensen.és ottani feltöltéssel… hogyan mi módon oldhatom ezt meg, azt mondták az itt kapható játék csomag errre nem alkalmas..help

 175. Az NCSoft Launcherrel tudod telepíteni az US verziót is, az account pedig ugyanott vehető meg US/EU szerverhez is: https://secure.ncsoft.com

 176. köszönöm a gyors választ:)

 177. Hali.Tört szerón játszok,és beszorult a karim 2 fal közé,h kéne kijönni?:D Return skillt nem lehet használni.

 178. Megoldottam:D

 179. Pedig akartam mondani, hogy írj a supportnak… 😛

 180. sziasztok.holnap érkrzik az eredeti aion game és 2 hónapos ncsoft feltöltő kártyám,kérdés.kell e igy is megadnom bankszámla számot? el ronthatok e valamit ha nem nagyon vágom az angol nyelvet? az ncsoft launcher a gépemen van,leszedjem,vagy maradhat fent? telepités elött? helppls

 181. Szerintem a launcherrel kezd el szedni,nekem ha cdröl probáltam mindig csinált vmi gebaszt, de a launcher tökéletesen felteszi a gépedre aiont és updateli is.Bankkártya számot én ugytudom mindenkppen kell megadni,de ebben nemvagyok 100-as, hátha ir vki aki nem bankkártyával fizet!Elrontani szerintem nemtudod,eléggé egyértelmü, max ha rossz helyre irhatsz be vmit de akkor a gép nemenged tovább, tehát rossz adatokkal nemfogsz tudni játszani, ergo ösztönözve leszel h jol töltsd ki, de nemnagyon tudom elképzelni, h pl rossz helyre probálnád beirni a sorszámodat vagy ilyesmi, annyira egyértelmü szerintem

 182. sziasztok uj kérdés..holnap telepitem a gamet..és amit kér bankkártya számot,az csak dombornyomott bankártyáé lehet? ill nekem olyan sajna nincs , max a feleségemnek,övét megadhatom akkor?elöre is köszi a választ.

 183. Persze,akár a szomszédét is,csak az a lényeg h egy érvényes kártya legyen h a hitelességedet igazold ezzel h fizetöképes vagy vagy vmi ilyesmi gondolom én

 184. mikor utoljára probáltam bankkártyás cuccost, 1 ismerösnek, akkor derült ki, hogy NCsoft tilto listára rakta a bankkártyámat, a pároméval együtt, merthogy valami csalást követett el vmi pista HASONLÓ számú kártyáról, szoval nem lehetett venni semmit meg ilyenek. funny volt ^_^.

  amugy ahogyan irtad 2 honapos nc kártyáád is jön, szal nem kell a bankkártya, hisz vagy bankkártyát adsz meg neki, vagy egy GC számot.

 185. Üdv.

  valaki nem tudja hogy miért áltam meg 9es szinten?valamiért nem tudok fejlődni és nem tudok a 10. szintre lépni..írjátok meg légyszi:(

 186. kasztot kell választanod, beszélj muninnal 🙂

 187. azért nem lépsz tovább,mert meg kel csinálni a fö városban az”avatós küldit.az elsö településen kezdödik, semmi komoly csak beszélgetős rohangálós:D

 188. sziasztok.megjött a játék és a feltöltő kártya,regeltem.és kinlódtam.valamiért kb 8 szor kelett karaktert csinálnom,mikor kész volt,inditás és nem volt ott a kari:) 8adszor siker.uj játékos vagyok,azaz járt volna a be igért 1 hónap ingyenes feltöltés… nem történt meg,csak a 2 hónap van fent amit kártyával intéztem…sikeres inditás,2 szerverre,neve nem ugrik be, de 1 magyar sem jelentkezik hiába hirdetek.az ott lévőkre jellemző,ha ugyan az a küldijük is akkor sem lépnek partiba,minek is?:) 1 kérdésre sem reagálnak…stb.. igy mint ha 1 single gamen tolnám kb olyan:) amugy sokkal jobb mint a “privát szerverek”…ha van ott valaki keressen pls Osmium néven.thx

 189. melyik szeron vagy? ely vagy asmo?

 190. #

  melyik szeron vagy? ely vagy asmo?

  Chobits said this on április 23, 2011 at 2:15 du.
  SZIA ASMO OLDALON JÁTSZOK.JÓ LENNE NEM EGYEDÜL:)

 191. a szervert még mindig nem tudom
  🙂

 192. bocsi.perento.n vagyok,2 magyarral már találkoztam,de tesznek rám:)már azt hiszem nem látják mit irok. de nem,,egyszerüen nem érdekli öket.pedig hirdették itt hogy őket keressük..

 193. king bevetttek:) red sky:)

 194. Kouta, eredetin mik a tapasztalatok pvp-re meik a legjobb cast? (tudom nincs olyan meg mindenki mással tud de mégis mivel előnyösebb, sin, ranger meg gladihoz konyítok keveset) Meg akkor eldöntöttem szerintem a Tele-re mek majd és csaatlakozon a sötét oldalhoz 😀

 195. sziasztok..questel kapcsolatban lenne kérdésem.(.asmo)lvl 31.looking for leibo: nem enged be az ör a könyvtárba,lehet gond hogy csak lvl 28 vagyok?… de ha ez gond lenne miért engedte eddig meg csinálni? a másik aszem lvl 15 quest: secret libray acces.. altgarban kel beszélnem sathranal…rem jol irom.. oda mentem kettös kék nyil fej fölött,,,,beszélek vele de semmmi…aion quest /aion life oldalon néztem, de semmi bövebbet nem ir a küldikröl..

 196. éss még 1 kérdés:) stigma slottokrol..questel nyithatóak a slottok vagy bizonyas szint után nyilnak? mert ha pl 10 szintenként nyilna,minek van 25-28as szintü stigma kö?

 197. looking for leibonál akkor tudsz bemenni,ha a másik questet megcsinálod.De azt csak akkor tudod,ha altgardban az összes campaign quested megvan,és akkor a kéknyilas faszinál végre updatelödni fog a quested,ergo az a 2 quest összefüggésben van egymással.De arra már nem emlékszem,h altgardban,vagy altgardig készen kell-e lennie az összes campaign questnek

 198. köszi a tippet.bejött..na ezért más mint a vacak privát szerverek….ott nem kellett gondolkodni:)

 199. Sziasztok!
  Bocsi ha hülyét kérdezek, vettem egy piros szemű petet, vettem neki kaját is, de valamiért nem tudom etetni egyik étellel sem. Mi lehet az ok? Előre is köszi… 🙂

 200. hali mindenki. nagyon szép lett a game a 2.5 óta…de elötte is gyönyörü volt…a gond az,hogy azóta lagolok..erössebb proci kel..nem lehet mindenkinek erömüve…1 fizetös game..amire a 2.5 miatt a gépre is költhetek cirka 40k et ha játszani szeretnék…tényleg örülök hogy minden szebb jobb de kicsit sokallom a kiadást.
  nektek van hasonló gond..vagy apu erőmüveet vett mindenkinek…sajna nem keresek milliókat hogy hip hop mindent megvegyek
  .

 201. Sziasztok.
  Azt szeretném megkérdezni,hogy hogyan telepítsem az Aion 2.1.0.12-es patchet.. leszedtem,a file kiterjesztése ncpatch,és beraktam a C:/Számítógép/Helyi lemez C/Programfájlok/NCsoft/AionEU mappába. utána elindítom launcher és elkezdi megin letölteni a patchet.. a régebbit meg kitörli :S mi lehet a gond.. (ja és az NCsoft aion server status 2.5.x

 202. Sziasztok!

  Lenne egy Aion accountom eladó. Van rajta egy 50es mira assa ( http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=23026&serverId=31 ), ha jol emlékszem full pvp ékszerben (50), a linken csak a pve setup látszik. és egy 38as gladiator ( http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=179740&serverId=31 ).
  Spataloson

  Az irányár 7e Ft, de alkudhatunk 🙂

  e-mailben keressetek meg légyszives, köszönöm

 203. jah lemaradt:
  e-mail: nosuke@freemail.hu

 204. HADD KÉRDEZZEM MÁR MEG KEDVES ASMOK PERENTON,KI A FENE TANITOTT TITEKET MMO RPG RE…most 10 perce inkább ki logoltam belusanban mert 5 ely kb 15 ször ölt meg küldi közben,mikor asmok kb 20 an voltak ott.annak nagy része lvl 55 mig az ely.k 44-50 között…asmok önző módon még egymást sem buffolják, és egyessével rohangálnak semmi csapat munka…20 asmot leölt 5 ely az önzöség miatt…grt…jellemző a szerverre ez napi questek nél is inkább leölik egymás elöl a mobot mint sem csapatban 10 perc alatt végeznének:D..ha lesz lehetöségem transfer innen…ez gáz..de biztos bennem van a hiba:)

 205. Sziasztok.

  2.5 miatt szeretnék visszanézni Aionra, de nem tudom érdemes e.
  Ha tudnátok nyújtani nekem kis infót a Telemacsó,Perento,Spatalos szerver balanceról ill. populációkrol azt megköszönném :). Halott szerverért nem akarok fizetni :). Illetve ha valaki tud valami infót a még meglévő magyar klánokról (ely/asmo mind1) ?

  Előre is köszi.

 206. üdv ujra.a kérdésem az lenne hogy lvl 40 es kék bowot össze lehet e huzni 45 ös arany vagy kék bow al?

 207. Helló. nekem az lenne a kérdésem h mértnem tudok belépni az aion egyik szerverére se?

 208. ez viszont nem kérdés:) akinek kel az accom 5000ft + postaköltségért küldöm a játékot,07 20 ig előfizetve.1db 46 os ranger van rajta mindössze.vadszabozsolt@citromail.hu-ra irjon akinek kel.

 209. hali
  az a problémám,hogy leupdatoltam az aion-om 2.5-e és nem akar elindúlni eredetileg az infinite aion-on oltam de most át szeretnék nézni a mystic aion-ra,nade már most az a gond hogy le updatol a game és utána bejön kis (kék felhős) képecske de onna 1x csak kilép és nem indúl el a játék ha valaki tud segíteni hálás lenék neki , volt már repair meg minden válaszotok előre is köszi pá

 210. Kérdezd fincsit, ő pro törtszerver témában 😀

 211. Üdv.

  Érdeklődnék melyik szerveren találhatók a magyarok?

 212. szerintem kb minden ENG serveren találsz (Tehát: Spatalos, Telemachus, Perento)

  tapasztalatból mondom, hogy telemachus asmo oldalon vannak, és perento asmo oldalon is akad 1-2 🙂

 213. valaki segitsen nekem eltünt a scetem a facebookon h hozzam vissza léci segitsen valaki

 214. Üdv most kezdtem el off szerveren játszani és hát kicsit megdöbbentő volt számomra az hogy milyen néptelen a szerver mondjuki 1 infinite-hez képest ahol Pandábanugy kell kerülgetni az embereket 🙂
  Jelenleg az UK Spaltalos szerveren van egy 17-es assassinom
  Feltételezem hogy esetleg rossz szerverre regisztráltam és nem mindegyik olyan mintha 1 temetőben sétálgatnék.
  És mivel sehol nem találtam arra vonatkozó statisztikát hogy melyik szerveren vannak esetleg többen tudna bárki valamilyen infóval szolgálni hogy kezdjem újra valami másik szerón, ha igen hól? ahol esetleg többen vannak.
  Előre is köszönöm a segitséget.

  Szipós

 215. Perento. Volt. Valamikor. A legnépesebb. Most passz 😀

 216. Köszi a gyors reagálást ha valakinek van friss infója szívesen veszem 🙂

 217. Szerintem most is az, lehet már nem olyan nagy a létszám, de még mindig a legnépesebb, hacsak nem döntött sokszáz player úgy, hogy befizeti a transzfert, vagy nem történt aránytalanul nagy ragequit 😀

 218. mónuszka: ne használd azt a szart…

 219. Szergely hol a manóban vagy Eltűnve????

 220. Aachen itt a srever infó, a balance-al!

  http://uk.aiononline.com/myaion-server-info

 221. Üdv! Pár napja kezdtem el az Aion-t Offi szerveren (Telemachus – Asmo) és valaki nemtudja van ott magyar légió aki kezdöket is bevesz?
  Elöre is köszönöm a segitséget.

 222. Üdv! Asassinak milyen profot érdemes húzni és hány profod lehet egyszerre?

 223. 399-es szintig akár mind a hatot felhúzhatod, de semmi értelme. 🙂
  expert (499) szintig max kettő prof húzható fel.
  Viszont master szintre (500+) már csak egy prof, és igazából csak ennek van értelme ha max level geart szeretnél craftolni.

  Assassinnak elsősorban a weaponsmith (fegyverkészítés) javasolt, esetleg szóba jöhet még a tailoring (bőrpáncélok), bár utóbbinak nem sok haszna van, amióta az Arenából könnyedén megszerezhető a lvl55 eternal PvP armor.

 224. Sziasztok! Most kezdeném a játékot, melyik szervert ajánlanátok? Ahol viszonylag sokan játszanak.

 225. Perento, de ott inkább asmo oldal.

 226. A Perenton akkor sokan játszanak?

 227. Spatalos ely oldalról mit lehet tudni? aktivitás, nemzetek stb..

 228. valaki tudna nekem segíteni,hogy tudnék regisztrálni a játékba?
  és még olyan kérdésem lenne,hogy van esetleg magyar szerver?

 229. Üdv!
  Érdeklődnék hogy melyik aion szerverek lesznek ingyenesek februártól?

 230. Tudomásom szerint az összes EU szerver.

 231. US szerverek nem?

 232. Cass… spata ely oldal jelenleg tetszhalott,ugyan van még aktivitás és vannak fent pár százan, de szervezett pvp megszünt. Vannak még magyarok a szerveren, de veteránok körül nagyon kevesen, van pár friss hús. A légiók többsége nemzetközi (angol nyelvű), de elég nagy katyvasz van itt, rengeteg a spanyol és török. Ha netán lesz itt karid engem megtalálsz Prana néven.

 233. Valaki nem tudná elmondani honnan tudnám megnézni a Pin-t mert annélkül nem indul el a játék (Vagyis karakterrel nem tok belépni mert valami enter pin-t meg confirn pin-t kér)
  lécci valaki segítsen

 234. Kerem nagyon szepen!!! TUd nekem valaki ojan magyar oldalt ajanlani amin fent van minden lenyeg az aionrol?????mit hogyan kelene csinalni vagy Q-esztek!! MEG UJ VAGYOK NEMTUDOK SEMMIT SEM!!!

 235. Sziasztok.
  Mit kell csinálni “Ascendentation” campaign questet-nél, ott vagyok Cliona lake-nél de nem tudom mit kell tenni. A másik lent az Xp-nél van egy kisebb halvány csík ‘recoverable’ ez mit jelent? Mit kell csinálnom hogy eltünjön? Nem tudok szintet lépni.

 236. Spatalos Asmo oldalon alapítottunk egy új klánt meglovagolva a free aionnal jövő árt sok új kezdő magyar játékos ne szétszorva futkározzon. Szóval masszív tagfelvétel van a Fekete Angyalok légióba Spatalos – Asmo oldal. Invért írj : blackjoe, newmoon, mankajanka -ra ha online vagyunk.

 237. Egy kicsit komolyabb recruit szöveg a fenti kommentemhez :

  Hello, sok – sok új játékos próbálja ki az ingyenes lehetőség miatt a játékot szerencsére, mert bizony a javításoknak köszönhetően piszok jó játék az AION…

  Lényeg, mindenki aki most kezdi és annak is aki nem :

  – A Fekete Angyalok légió tagfelvételt hírdet jelenleg mindenki számára, hogy összefogjuk a magyar játékosokat és segítsük egymást. Spatalos szerver Asmo oldal.

  LÉGIÓ weblap : http://feketeangyalok.enjin.com/

  Jelentkezni a weboldalon vagy in-game blackjoe -nál lehet.

  Próbáljátok ki a játékot ha még nem tettétek volna, én nagyon-nagyon pozitívan csalódtam benne ahhoz képest amit olvastam róla! Ez még igazi MMORPG mint a vanilla wow annó van kihívás, kellő bonyolultság és értéke a dolgoknak benne.

 238. http://gameguide.na.aiononline.com/aion/

  itt megtalálod a játék alapjainak, classok, skillek, világok, questek leírását

  ezek kívül – ha már kezdesz belejönni – sok hasznos dolog talált itt:

  http://www.aionarmory.com

 239. Sziasztok!

  Valaki próbált már kapcsolatot felvenni az AION Supporttal a Free To Play óta?Már 2 email-t meg 1 Ticketet is írtam de nem érkezett válasz egyikre sem.Esetleg bannoltak-e már az ezen a fórumon jelenlévők közül valakit?

  Gwildron

 240. Sziasztok!
  Lenne egy olyan kérdésem, hogyha ebayről szerzek origi aiont és hozzáadom a kódját akkor megkapom a veterán rangot? Mer elvileg meg kéne mivel ugyanugy megvásároltam, hivatkozhatok arra hogy “előtte” vettem és még nem regisztráltam.
  Várom a válaszaitokat.Köszi Kirakós

 241. Jules : Szia sokan jelezték hogy a bann átfutási ideje ( míg leveszik stb ) 2-3 hét is lehet, szóval türelemmel kell lenni. Joe

  ————-
  Fekete Angyalok légió – http://feketeangyalok.blablu.hu/

 242. Sziasztok, én most keztem el a játékot, de ezzel a pin kód dologgal nemvagyok tisztában. Honnan kapok egyáltalán pic kódot. 😀

 243. Azt szeretném kérdezni, hogy, ha egy barátomnak jó karaktere van én viszont gonosszal szeretnék majd kezdeni akkor lehetséges-e együtt játszani, küldetéseket csinálni, legalább találkozni valahol vagy teljesen ki van zárva a két faj(nép, vagy mi) érintkezése

 244. Bocsi az elejéről lemeradt, hogy Sziasztok!

 245. Sziasztok! MA regeltem egy accot az Aionhoz… (2012.05.09.) De akárhányszor próbálok belépni mindig kidob a szerver a következő üzenettel: You have been disconnected from the server…. Tudnátok segíteni hogy ilyenkor mi is a tehendő?

 246. Sziasztok!
  A segítségeteket szeretném kérni, mégpedig egy olyan kérdésben ami egy Demi-Humaniod Boss-hoz fűződik. A kérdés, kérés annyi lenne, hogy ha esetleg valaki tudja, hogy hogyan juthatok el Watcher Zapiel-hez akkor azt megköszönném! Jöhet bármilyen javaslat, módszer ami a játék szabályainak keretein belül marad. Köszönöm!

 247. A napokban kezdtem Aion-ozni, és a free-to-play-en játszok. Azt szeretném tőletek kérdezni hogy miért írja ki loginnál hogy nem tud kapcsolódni a szervezhez? Resi miatt? Esetleg bug?

 248. Sziasztok!
  Nem rég töltöttem le az Aiont, csináltam benne egy karaktert fejlezgettem és 9-es szintnél megállt már az xpm-is teljesen megvan már öltem hozzá, csináltam küldiket minden, de sehogysem leszek 10-es szintü pedig már tele van az xp-m!
  Válaszodat előre köszönöm!

 249. telemachus asmo [20 hónapos veteran]

  cleric (dps stigmák) [PVP]coliseum set + coliseum fegyverek, felhalmozott ap, insigniákkal, potionok scrollok, (healer ág a servantig ki van szedve)
  assassin (dps stigma ág) MINDEN stigma ki van váltva, felhalmozott ap-val insigniával, [PVP]coliseum set coliseum fegyverek, pvp ékszerek(2 abg), 500++ master tailoring (az összes master firm receptekkel), 399 alchemy, 499 aethertapping 499 essencetapping professionnal, potionokkal scrollokkal, platinum medalokkal, kulcsrakészen.

  az accounthoz tartozik egy rakás mati, és 90milla kinah.

  ár: 20ezer jómagyar péz

  http://www.sg.hu/forum.php -n fel lehet venni velem a kapcsolatot: Frosty01 nicknéven

 250. Hali! Most kezdtem az AION-t a free-to-play-en. Nos megyeget, és a minap kaptam egy Adventure’s Guide nevü instant küldetést az action bar mellé. Rákattoltam és szép kis reward sort hozott ki. Választottam is belőle, de nem engedett rányomni a Complete-re. Szürkén írta azt. Na már msot én utána néztem és olvastam, hogy kilehet váltani más karinál is. Na nekem nincs más karim ugyhogy még ez sem veszélyeztet a cucc rosszhelyre kerülését illetöen, Miért nem enged rákattolni a Complete-re? Ez a kérdésem, köszi.

 251. helo azt szeretném megkérdezni, hogy lehet kikerülni ezt: Cannot connect to aouthorization server. ?

 252. szia(sztok) én csak érdeklödnék hogy a Sorcerer-nek meik fegyver a jobb pvp-re a spellbook avagy a orb aki tudja a választz azt megkérném arra hogy erre az emil cimre irja meg válaszát : stephengerapaa@hotmail.com elöre is köszönöm a válaszokat U.I : ha meg tudnád indokolni mért azt a fegyver az jo lene 🙂

  köszi : xetran

 253. Hali!
  Én azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy lehet e kasztot váltani mert assassin-ra nem pedig Ranger-re mentem.

 254. Hogy lehet letölteni?????????

 255. hali
  azt szeretném tudni, hogyan lehet csatlakozni 1 légiohoz ???
  ha a karim Asmodian-os??

 256. Sziasztok. Én eddig off NA szerón játszottam de egyre jobban idegesített a magas ping. Éppen ezért is hagytam ott:( SZeretnék átmenni off EU szeróra. valaki tudna nekem segíteni abba h melyik szerón a legjobb a ping (német vagy britt). Nekem a ping lenne a legfontosabb merthát ugyis mindenki tud angolul 😀 Persze jó lenne ha a szerón azért el lenne látva kellő playerrel meg nem volna túl inbalanced.

  Előre is thx.

 257. Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy egy idő után újra játszanék az Aion-nal, belépek és csinálnom kell 1 új karit, pedig az NCsoft-ban létezik. Ilyenkor mi a teendő?

 258. Sziasztok ! Nekem az a gondom hogy a Gameforge live-on letöltöttem de nem akar elindulni. Rámegyek a play nowra megjelenik a patch check aztán megint play now. meg rámentem a rendes aion ikonra és valami problémát írt ki csak nem tom mit. Újra letöltöttem ,megint az a hiba. nem tom mit csináljak.Kérlek segítsetek!!

 259. Hát sajnos elölről kellene kezdened mert az már nem jön vissza :/

 260. Hello! Az lenne a kérdésem, hogy valaki, aki jól ért az Aion telepítéséhez, mind az NA-hoz, mind az EU-hoz, tudna nekem segíteni? Lenne egy kis probléma…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: