Aion EU 2.6 megy PTSre

Egy hét múlva megy élesbe a 2.6-os patch a nyugati PTS szervereken, majd azt követően valamikor megy élesbe is. Az egyébkénti NCwest szarakodáshoz képest nem is rossz ez a tempó. A részletes patchnotes itt találjátok meg: -link- .Fontosabb érdekességek:

 • Empyrian Crucible megkapja végre a solo instance párját, lehet tolni soloban is látástól mikulásig a PVE arénát. 22 óránként resetelődik az instance.
 • Az instanceok bejáratánál, vagy az erre kijelölt NPCknél mostmár lehet magad regisztrálni autogroupba. Ki tudod választani, hogy melyik instanceokba keresel partyét és hogy teljesen új csapatba akarsz bekerülni, vagy jó neked az is ha már a csapat megcsinált valamennyit az instanceból. Ha group finderen keresztül mész be egy instanceba akkor minden party tag kap egy “Pledge of Victory” buffot, ami HP-t, heal boostot, magic boostot és Attackot ad az egész instance idejére.
 • Steel Rake és Fire Temple bossok mostmár nem fix itemet dobnak, hanem egy ládát. A ládából egy random itemet kapsz, ami viszont garantáltan használható a classod által. Vannak külön: Armor, Legging, Tunic, Shoe boxok. Szóval látod, hogy pontosan mit fogsz kapni belőle.
 • Mindkét faj kap 8-8 új craft receptet.
 • A solo Crucible Challange instanceból potyoghatnak vadi új godstoneok, pl: 2% eséllyel 3 sec-re paralizálás, 5% silent 5 secig, stb.
 • Lesznek új petek és pet vásárláskor jelzi, hogyha az adott tojásból már keltették ki dögöt.
 • Az térképen jelzi halvány vonallal, hogy a kijelölt repülési pontról merre lehet tovább repülni.
 • Bekerül egy ingame relic kalkulátor.
És ezeken kívül még brutál sok egyéb dolog, amiket most nagyon nincs kedvem tételesen leírni.

~ Szerző: menorel - július 21, 2011.

254 hozzászólás to “Aion EU 2.6 megy PTSre”

 1. BT a fort védés és foglalás miatt maradt ki az auto grupból? Egy kicist logikus lenne, de marhaság is egyben, mivel mindkét oldalon állandó jelleggel frakció kézen vannak a fortok és silentra 90%-ban nyitva van BT felé…
  DP-hez meg így már nem is kell majd reagens? Ja és olyan lesz mint a wow-os? Ha kész a csapat auto bebasz az insta elejére és uccu neki?

  Ugye valaki más is kiszurta, hogy a labor asmo insta nincs az auto grul listában. Pedig oda még kampány quest is szól… Ugyan így járt DC is! No random Bakarma run…

  Na okés így se fogok BT-be járni. Legalább Udasba nem kell majd party-t vadászni farmra 🙂 Meg lassan annyi a PVE insta, hogy asse tudom hova legyek 😀

  – A player who obtains a Fabled Weapon Chest randomly receives a single item from the chest that can be equipped by the player’s class.

  Ezt most úgy is tudom értelmezni, hogy mindenki dob rá és aki nyerte, annak a neki használható fegyver lesz benne. Ergo mindíg mindenki fog dobni a chest dropra, hisz lehet benne neki jó cucc fixen… Aztán dobok rá, megnyerem, kinyitom és hopp olyan van benne ami már megvan, bamm pface plam. Nem baj kussba leszünk, max lesz +1 skinem, másként soketelt fegyóm, esetleg ench stone-om. Végül is lehet így is sunyizni 😛 Akkor is dobok rá, ha nem kell, mert ott van mondjuk a 2h kard a kezembe, de nekem az 1h kell (benyögés alapján, de persze nem kell 😀 ), így dobok rá, senki nem nyavajoghat, hisz nekem az 1h kell. Az már más kérdés, hogy megint egy 2h-t adott az a francos doboz (bamm duble face plam!!!) 😀

 2. Malachit: pug-okban mindig is szar volt, most tökmindegy, hogy egy ember ninjazik vagy 5. Viszont ha rendes csapattal megy az ember, akkor nem lesz olyan, hogy “baszki már megint orb esett”, hanem tökmindegy mi esik, egész biztos jó kezekbe kerül. Elég lesz kivárni magát a dropot, nem kell húszszor dropoltatni a bosst, hogy egyszer jót adjon. Mellesleg aki a 2h mellé rollol egy 1h-ért is, miközben valaki ott feszít valami kék szarral, az ugyanúgy ninjanak fog minősülni továbbra is, szerintem minden szempontból szimpatikus megoldás ez a doboz.

 3. Yay, silence GS for everyone! Nem mintha nem lenne már mindenkinek legalább egy fegyverében…. -.-

 4. TROLOLOL!

  http://www.aionsource.com/topic/128175-sebyheal-aww-too-hard-outside-udas/

 5. Ahaha 😀
  Mikor rootot meglátam az volt a csúcs .

 6. De rossz…
  Ez is vette a kariját vagy mi?

 7. Nah, ez a legnagyobb PVE hero a szerveren. Minden BT run alatt elad legalább 1 ethernal-t. Udas-al együtt napi 1-3 ethernalt ad el. És a gear-hez képest amiben van elég nagy fail a csóka.

 8. hát már kezdjük ott hogy clotyós eternal pvp-t szedett ki. elmebeteg O__o

 9. http://www.aionsource.com/news/947-k-aion-27-developer-interview-housing-third-faction/
  Interjú a fejlesztőkkel és ami felkeltette a figyelmem..
  Nem lesz vízalatti terület meg mount se .. mert nem érte el ,hogy megvalósuljon (“You can already find some content shown in the 3.0 video and some were not able to come alive”) meg valami buzi új 3. frakció fog (nem tom a balaur-e mert tiamat goes mad vagy új faj ,de sztem új faj )segíteni a barbiknak meg az asmoknak… mert Timamat feldarálja a híres Machutant meg Kaisnel bitcht..
  + Nem lesz új engine hanem ez a butitott cryengine 2 fos lesz a 3.0-ban is..
  Ha gondoljátok postoljátok a lényeget belőle… Nagy része excuse meg blabla meg önfényezés..

 10. Ja és a lore a Lady Siel artifactjai köré fog épülni mégis vhogy megszerzi a rohadék Tiamat az erejét..

 11. a 3. faction nem playable lesz, hanem npc race

 12. Hirane, ezt a cikket elolvasnom… ez komolyan fájt….

 13. Npc faj én is úgy gondoltam ,de most akkor asmo,barbi meg bala (npc) és még egy npc faj semmi értelme és hol fognak tevékenykedni majd ölik balát vagy mi? Majd a balaur is cryolni fog a még jobban felborult “(un)balance” miatt.. 😛
  Nekem is ,2 évük volt lassan ,hogy a rohadt életbe failelték el a underwater combatot meg a mountokat (nc hagyomány a no mount úgy látom) és a housing és kérdéses. Ezekből kifolyólag pedig a nagy panda ostromok amit igértek is bukta sztem..
  Gw2-be van vízalatti rész,terrába már bétéba mount…
  Az Aion nekik akar ellenállni? Ugyanmár..
  Szarok rá a koreai kis pedofilokra akiknek a chibi loli kell én EU ba lakok tudtommal és a Nyugathoz tartozunk USA-val együtt…
  Miért suboltunk sokan pont ezekért ,hogy hátha egyszer.. és most meg a pofánkba mondják ,hogy …ÁTBASZTUNK!!! BOOOCS!

 14. Téged átbasztak? Hogyan, nemprobáltad ki a gamet mielött megvetted? 3.0-ban miért lenne már uj engine?? Sosem volt rola szo, ezen már tulvagyunk. A mount meg a housing rendszer meg szerencsére pont 2 annyira lényegtelen dolog, h az a legkisebb veszteség ha nemteszik bele. Az uj faj nyilvánvaloan a colossus lesz, mert már régota arrol ugattak meg a videoban is benne vannak, szal ez sem meglepö…..Nem azok a hibák, amiket felhozol, ezek totál lényegtelen blabla…,a lényeg azon fog eldölni, milyen uj endgame tartalmat baszanak bele, milyen lesz az uj class balance az uj skillekkel meg a nyilvánvalo lvl cap emeléssel, illetve normális, a pve fanoknak megfelelö instákat,bossokat betesznek-e, és alapjaiban megfogják-e változtatni a játékmechanizmust!? Ezek a lényeges dolgok, ilyen mountos faszságot meg housing…Még a mostani peteket is kiszedném, igen csak csökkentik a szinvonalat…

 15. Vizalatti terület = vizben pvp ,vizen pvp hajókkal és már megbocsáss mountról lehetett volna harcolni pontosabban mountal..
  Szal nem olyan érdektelen neked ,mert több területet kapnál pvpre..
  Nem érted sokan akik tolják még a 3.0-ra vártak benne a házzal ,de engem nem érdekel most mikor kiszurják a szemem és bocs egy cryengine 2 lószart nem ér manapság nekik is tudni kéne… Nem lehet vele jó új területet csinálni amire azt mondod na igen és jó pvpre és /vagy pve-re is..
  Ne reménykedj ha a 3.0 nem volt megvalósitható 1,5 év alatt és fail akkor ne várj fasza endgamet valaki azt rebesgeti ez az unió abból áll ,hogy egy pve instába mész az elykkel és a 3. faj segit és félek vmi ilyen trágya lesz… Nem beszélve arról akkor a normális siege is ugrik léghajós invázió ,főváros védés stb…..
  Olvasd el a cikket aztán dumálj! Petek meg loli pedofil páncélok meg pve annak is a szar uncsi része erről szól az egész meg húzzák a pofájukat mindenre és kifogás keresés…
  Egy új terület lesz olyan fos ,mint gelk ,inggi tele mobbal az Timantara lesz és ennyi. Készülhetsz a failre már előre…

 16. Annyira nemizgat, de még igen messze van a patchnotes:) Majd nyugtával a napot, ami tuti, h koreában vezetö mmo az Aion, nemengedheti meg magának a cég h egy elöre nagyra beharangozott kieget egy kicsire cserélje…Nem is fogja, ez szinte tuti.A grafrol meg annyit, h még messze nem elavult, az L2 is még a mai napig simán játszahto graffal van kint, és attol fényévekkel jobb Aioné, nem a graf a mérvado, ezzel még igen sokáig ellehetne lenni. Én nem dicsérem a céget, de elöre lehuzni egy olyan patchet, amiröl még semmit sem tudni azért ez kicsit tulzás, elolvastam az “interjut” semmi konkrétum és érdekesség nincsen benne, arra még pár honapot kell várni, ha a teljes patchnotes ismeretében aztmondjuk,h ez kevés, akkor kevés, de elöre…

 17. Amugy a 4ik faj a colossus(?) az elvileg vmi siegen segitö-idézhetö vmi lesz, legalább is amiket enged sejtetni a video amikben benne volt.

 18. Nem tom valaki reian tribera tippel… Úgy ködösítettek ahogy lehetett..
  Colossus azt lényegében egy fegyver amit Theomobos (Themobos virágzó királyságának vezetője) daeva épített titokban ,mert nem bízott a emperyan lordokba.. Theo labba ofc. Arra volt teremtve ,hogy megvédje Aetria-t és az embereket.. Legalábbis így volt a lore elyként.
  Ő volt Drakanhammer aki szerepel a lore vidbe.. Az egyik Dragon Lord meg elpicsázta és Theomobos mérgébe nekiugrott persze meghalt..
  Aztán ,hogy fennmaadtak-e még ilyenek vagy ez egy külön faj.
  Nem tudom Theomobos honnan vedte az ötletet lehet már éltek collosusok előtte is ,azt Aion építette őket. ,mint a jotunt nem tudom..

 19. De valszeg vagy önállósodtak vagy tényleg éltek már előtte ilyenek. Ely területen Inggibe Scar Canyonba az ely camp melett van egy colossus-nak kinéző dolog van megdermedve. Ugye a scar canyon tiamat műve…
  Gondolom egy colossus-t vert le..

 20. Abyssban is van,azt h hol már nememlékszem, de van egy colossus “roncs”:)

 21. Ingiben van

 22. Na akkor kiderül h egész sok helyen van:)

 23. abyssban lezuhant dredgion van fincsipélosz ;D

 24. jah dred is van,meg ez a colossus genya is fehérpélo, kicsit repkedj és megtalálod:)

 25. Gelkben van Colossus a falban ahogy a Hero zóna felé visz a windstream, meg Padmarashka barlangja felé, de még az elején a normál moboknál, arra járkál az a Jotun Hero boss is, Abyssban meg asszem krotan környékén kel keresni a colossust, ha jól rémlik.

 26. Én megmondom előre, fail lesz mert NCFos, és mert kevesek, retardáltak és dilettánsak, apuci kis köcsögei.

 27. Szólottam! UFF!

 28. QFT.

 29. Mz: Terra ftw? Még mindig várod ,mint a hülyegyerek ? Csak mai napig emlékszem mikor ecsetelted pm-be a telemachuson.. Azt megint nem birtad ki és tolod az Aiont 1 hétig se birtad.. 😛
  Olyan szar az Aion ,hogy már jó?! XD

 30. Ezt én sem értettem sosem, ha vkinek vmi nemtetszik, azt minek erölteti….?:) A leggázabb duma:”mer nincs más”….

 31. http://avatarbook.plaync.co.kr/aion/characters/01004-0006aE
  36 milla ap az egyik legkockább koreai..

  Ja fincsi örülni ennek sztem 😛
  http://avatarbook.plaync.co.kr/aion/characters/01011-0005cg

  Vagy mz ennek a gearnek:
  http://avatarbook.plaync.co.kr/aion/characters/01026-001kJK

  Elképesztő miket lehet találni koreai Aion oldalon és ahogy néztem megy az élet arra és élvezik a grindet.. beszarás…
  A koreai oldalon több minden van sokkal jobb. Még ilyen napló funkció is van a kariknak lol..
  Bár sokat nem értettem nem vagyok koreai… Csak pálcikákat láttam.. XD

 32. Ezért nemértik az ottaniak, h nekünk mi a problémánk, mi a bajunk Aion rendszerével….Mert ök lazán kiszednek bármit, mert más beállitottságu emberek, ezt szeretik….Noliferek

 33. Az Aion jó.

 34. ééérteem?

 35. ezt most magadtol vagy másoktol kérded?

 36. Kedves Hirane bár halvány színtelen fingom sincs ki vagy és a gúnyos hangvételt leszámítva, amit köszi, igen mondjuk tologatom, nem tolom csak tologatom várok épp valami mást ami használható is, nem úgy mint ez a koreai fos ezt a szót szeretem leírni koreai fos, tolom mert csak néha felnézek és álldogálok a fővárosban és csetelek a kis külföldi spanjaimmal és együtt szídjuk az ncfost, mert megkedveltem és vártam sokat hogy a fejlesztések olyan irányt vesznek amit szeretnék de soha, és nem mert koreai hanem mert nc és mert fos ahogy már irtam is, és igen mmofüggő vagyok nincs életem ami nem is igaz mert van most is élek, de nincs családom se, valamivel játszanom kell mert 5 éve ezt csinálom és már megszoktam ezért játszok bármivel akár evvel a fossal is, de a tera, igen várom és ki akarom próbálni, valamit, amihez nincs semmi köze az nc nek, várok tőle egy más hozzállást. jah és öcsi a tera egy r és az aion olyan szar hogy már nem jó ha-ha 😛

 37. és ne írkájjá jelzőket mert én se írom le mindig mikor megba..om a..ád

 38. és azért játszom kicsit mert épp leszokom erről a fosról és elvonási tüneteim vannak, nem aion-tól hanem az mmo-zástól

 39. “mint a hülyegyerek ” Most mi ebbe a sértő.. még a :D-t is odatettem nehogy már komolyan vegyed… Semmi személyes ellened..
  Én már leszoktam durván 2 hete és birom és kapásból kigyogyultam mikor láttam ezt a aionsource cikket meg mikor megláttam a “új ncfos world exclusive bejelentést” a gamesconon ami valszeg fos mmolesz = Aion top mmojuk most ,de már keresik a lapátra tevés lehetőségét…
  Igen mondjuk ki …. szar a helyzet Aion háza táján és roszabb lesz ,ezt ők maguk erősitik meg hát no comment..

 40. Amúgy egyszer beszétünk anno vhol a telén onnan ismerlek volt 1 asmom is telén.. Anno.. már nincs… Híre ment ,hogy terra fan vagy és asszem beszétünk egyszer..

 41. Mz,azt már te is elismerted többször is,h nem magával a játékkal van bajod, hanem azzal a fasz üzeltpolitikával..Szal ne szidjad Nct, mert amit gyártanak az fasza, csak annyi, h itt EUban nem “konvertálják” át a beállitásokat a mi izlésünkre, ennyi….Ha éppen leszokoban vagy az mmokrol, ahoz megtenné egy AoC is, na az azt tényleg egy förtelem, de mégsem azon éled ki elvonási tüneteidet..:DD
  Hirane: ök miért akarnák lapátra tenni Aiont?:D Ez nekik aranytojást tojo tyuk, még Linega2-t is továbbfejlesztik, méghozzá igen látványosan, aminek kb 2millioval kevesebb az elöfizetöje, mint Aionnak, akkor Aiont ugyan miért akarnák selejtezni?:DD Azért mert nálunk kevesen játszák, attol még nem ez a kiindulo pont, ezt Nc kb le is fossa, h itt mennyi az elöfizetö:D Persze nyilván a B&Stol mégnagyobb sikert várnak majd, de amiröl te beszélsz, h most majd bejelentenek egy uj MMOt, ha az tényleg egy uj lesz, amiröl nemhallottunk eddig, akkor az kb 3-4 év mire normális állapotban lesz, addig mi lesz? Seggünk kilesz…

 42. Ezzel csak az a baj, hogy a kiadó is egy fos, meg a játék is 😀 Jaj dehogy nagyon jó, arra tökéletes, amire a summer event is ösztönöz: afkolás éjjel-nappal, legalább lehet dumcsizni ismikkel…

 43. Erröl beszélek szergi, h rosszul üzemeltetik, erre a legjobb példák az “eventek??” vagy mi akar lenni! De maga a game mint MMO jol megvan csinálva, csak az “adatokat” kellene átirni, mint a drop rate, pvpben 1-2 skill sebzése, az AP rendszer, területek , mobok és questek jobban átgondolása, értelmes eventeket csinálni, de maga az alap koncepcio igen pro! csak jobban casualabbnak kellene lennie(ezt viszont tényleg nemértem miért nemvágja Nc..), és a mai napig nálunk is a “kezdö 900.000” player lehet meglenne még, nempedig töredéke….Persze lehet neked maga a game ugy alapbol sem tetszik, elöfordulhat, WoWot is sokan játszák, de nekem mégsem tetszik, de a lényeget érted…Sokakkal beszéltem anno, akik már régebben abbahagyták Aiont, azoknak is egyedül NcWestel volt bajuk, maga az Aion nagyrészének bejött, csak ahogyan üzemeltették nálunk az nem! Persze volt olyan is(bár ez tényleg 1-2 ember volt csak), akiknek maga a game nem jött be ugy egyálltalán, de hát megint jön a wow példája..:D

 44. Igen, szóval alapjában jó játék Aion, csak át kellene írni, ebben egyetértünk ^^

 45. Jól van sorry lehet én reagáltam rosszul, biztos meló miatt, megkövetem magam, remélem én is leszoktam végre… 🙂

 46. A linkeltek tényleg mega pve hiro-k 🙂 0 kill 100k ap/ nappal 😀

 47. Kicsit ledöbbentem… pár nappal ezelőtt közölte egyik ismerős, hogy már nem érdekli a játék, EZÉRT elkezdett vmi hacker cuccot használni… Van benne minden: wallhack, glidehack, hide detection, no animation/attack speed hack stb. És ez egy kliensként futtatható, havidíjas progi… Szuper dolgok vannak! \o/

 48. Ez nagy baj, mert ez már a játék kezdete ota van, ugylátszik nemsikerül kiirtani:D Bakker, ezek után lehet én is befizetek még 1 honapot és hackelek:D

 49. Ok, mondjuk téged megértelek fincsi, máshogy nem tudnál érvényesülni offin ^^

 50. Húú ez a hack érdekelne 😛

  Most pl elképzeltem egy gatlingként funkcionáló rangert 😀

 51. Azért lehetséges az ilyen gearek kiszedése finyak mert náluk a siege sem ugy megy ahogy nálunk, továbbá teljesen más társadalomban élnek ahol megtehető sőt normális, hogy a gép elött halsz meg… De erre fele ez nem meg szokott sőt kapod a kocka jelzőt és társait.

  A “nincs más azért játszom duma” lehet uncsi, de megnézlek mig a disney uj remekmüvére vársz mennyit fogod magad TERA ban mutogatni (bár nemsokat hisz az a pvp majd skillt igényel…) Jajjj már megint témánál vagyunk…

 52. Nembaj kence jöhet a téma, hiszen ott még mindig nem a skillen, hanem az ugrabugrán fog mulni a pvp, h eltudsz-e találni vkit:) Neked az ugrálás, nekem a skillezés jön be, nincsen ezzel baj:) Amugy meg semmiféle disney remekmüre nem várok, vagy te kevésbé “meseszerünek” érzed TERAt, mint pl GW2t?:DDD Huhh, pedig én azthittem mindkettö kitalált történet alapján megy, egy számitogép által kreált világban, de erre jössz te, és azt engeded sejtetni, h a TERA az más, az egy felnötteknek valo nem is játék, hanem vmi valoság..:D Jolnyomod:D

 53. Terra az egy ecchi/hentai manga/mamwha(koreai “manga”) nem tudtad Finyak?
  Kőkemény mature tartalom “tits and ass” a lényeg ott is mint a B and S-be..
  Lehet kamuzni ,de mégis mindenki csaj karit kezd szinte. Mindenki a méretekre kiváncsi és egy női kari seggét bámulja inkább ,mint egy male Poporit…
  Ennyi…
  Gw2 meg nem jön be Kokinak ,mert nem japán ecchi/hentai manga stílus…
  az meg nem menő ,mint tudjuk.. (-szarkazmus- félreértés ne essék anime/manga fan vagyok ^^ )^
  Hiába megy a kamu a anime szerű stilus fuu ,mindenkinek bejön szinte aki utálja hát hála az égnek ki se probálja, no trolls all happy.. A vicc az az ilyen trollok nagy része kipróbája és vagy megtérül vagy kelti a feszültséget..
  Mondjuk G2-be férfi charr leszek hát mi más..(női charr hát szar mégha humanoid féle lenne macska szerű füllel,farokkal ,de nem az..) Igen egy dologba egyetértek Gw2 női elbujhatnak a koreai női karik melett sajna..
  Pedig kicsit jobban rámehettek volna… Túl nyugatias… De sebaj én azért várom ,mert fasza összességében és a történet érdekel meg a world pvp..
  Teljesen más a két game hiába kezdve ott egyik koreai másik nyugati már kapásból nem lehet összevetni hagyományos módon..

 54. Na jah, de azt azért nemszabad elfeledni, h olyan graf, mint GW2ben, eddig még nem volt láthato egyetlen MMOban sem, de anno Menorel elkezdte ezt a disney pictures faszságot mondani GW2re, és kence azota copyzza, pedig eléggé egyedi megjelenése van, lehet mondani h tetszik vagy sem, de nem hasonlit semmire, az biztos. Disney…:D Amugy Agrel, GW2ben nem lesz world pvp, ez kb 90% tuti, tehát azt ne várd benne, vagy estleg a WvW-re gondoltál? Amugy jah, teljesen más a két game, az tuti, de nem is baj, mekkora szánalom lenne már ha hasonlitanának egymásra, és hasonlo idöben kijönne szinte két ugyanolyan mmo…jo ez igy! Meg hát mindenki igényét ki kell elégiteni, csak jobblenne, ha mondjuk minden évben kijönne 1-2 nagy mmo, h lehessen csemegézni

 55. Teljesen rendben van, hogy WPvP helyett WvWPvP lesz benne. Az élmény ugyanaz, az a kurva nagy különbség, hogy aki belép WvW-be, az tudja mire számítson. Nem a gyanútlanúl szintező mobokkal harcoló lowby-k ellen kell legénykedni, aki ilyet csinál az NOOB. Tessék szépen a szintén PvP-re vágyó és FELKÉSZÜLT ellenféllel harcolni, egyenlő esélyekkel. Persze van akinek ez nem jön be, de nem kötelező GW2-vel játszani.

 56. Ezzel egyetértek, egyetlen dolgot leszámitva, h igy nem lehetséges a PK, ami ugyan nem fair pvp, de annak egy külön hangulata van, egy külön kategoria, h kibaszol a másikkal, ott nem is a pvp lenne a lényeg:D PKn kivül többi dolog nekem sem fog hiányozni pvp terén, hiszen folyamatosan megy majd a fight, igy lényegtelen h wpvp vagy wvwpvp…

 57. jaja, aki meg nem szereti az ilyen arena féle pvp t az meg nyaljon sot igaz prana? nem vagyok hiva a 10% hp-n lévő ember ráugrására, vagy az éppen 8 mobbal küszködö béláéra sem, aionban sem csináltam soha assámmal. DE annál nincs jobb mint mikor csak ugy koborol az ember és van kivel “szorakozni” éppen ezt imádom és csinálom most is, van egy fasz meg vagyok én, ugrál h 1 v 1 megyek és megy az 1 v 1 v 2 v 2 mikor hogy, meg van 1-2 buzi aki ugy gondolja hogy menő ugrál, megyek azt hideból a haverok elöjönnek, de azok meg akkora fail játékosok, hogy egyedül is szétkapom (hála a nem szükséges targetnek, hiszen egy targetes mmo ban nem nagyon tudsz ilyet megtenni)

  Agrel, szeretek egyes animéket, nem vagyok fan, sőt kinem állhatok female karakterrel játszani, bárkit megkérdezhetsz (nem csak ugy mondom) bármilyen játékkal toltam bárhol miután fiu vagyok nem csipázom mikor egy asszony vonaglik a képernyömön, de a kedvencem erre, “ha már ennyi időt rászánok egy játékra legalább egy női segget nézzek” és a hasonlok, na az a szánalom… 🙂 (engem hidegen hagy az elin is, bár tény hogy jól néz ki meg kawaiii meg a tököm tudja, de EU ban szerintem High elf és Castanic lesz akkoris többségben (utobbi a ribancossága miatt, elöbbi a bolygó méretű csőcsei miatt) ^^ én meg majd mint castanic vagy aman férfiállat szétcsapok köztük 😀

  finyak, Aionra is ezt nyomatod, ilyen grafikát nem látsz sehol, nyissad ki a szemed Age of Conan már évekkel ezelött megvert bármilyen MMO-t grafikailag, és akkor nem beszélek DX 10 ről, a különbség az, hogy az egy más stilust képvisel mmokon belül. viszont a GW2 grafikája azért nem soha nem látott, menj nézd meg a sima GW-t kapott egy kis upgraded azt ott van… (számomra legalábbis nem SOKKAL szebb mint a sima Guild wars, bár lehet csak azért mert sok ismerös hely és táj volt a videokban amit eddig láttam miután 4 évig játszottam vele…) bár az is tény, hogy GW2 t sem ma kezdték fejleszteni.

 58. “vagy estleg a WvW-re gondoltál?” Ja csak világ pvpnek hívom ,mert világok( szerverek) küzdenek.. Sry nem a hagyományos koreai értelembe értem ,hogy ganker noob style mészárlás..

 59. Ja igen csak pl Aion esetébe az asmo férfiaknak van ez a buzis beállása.
  Ely férfiak meg szimplán buzik szal… ezért volt csak 1-2 karim férfi az Aionba..
  Terrába inkább lenne 1 férfi meg 1 női karim(bolygó méretű csöcsök ftw XD). Ja és direkt popori lenne a male. Mondjuk a popori nem chibi annyira inkább röhejes… Most elképzelem mikor popori ellen küzdessz majd Kouta és elver.. Meg az összes pro poporival lenne hú de röhögnék ,mint Aionba az összes ganker fasz chibivé változott vagy chibi törtp volt alapból.. XD
  Gw2-be csak férfi charr és egy kari nem lesz alt faszság.. Talán ha a 8. kaszt olyan brutál lesz akkor az vagy még egy guardian az engineer mellé..
  2-nél több karim nem lesz megfogadtam..
  Terra-ba se ha véletlen kipróbálnám… bár kétlem…

 60. Tak-tak-tak-taka-tak-tak-a-ta-ka herp-derp-burp.
  Öröm ide feljönni 😀

 61. A GW1 meg a GW2 grafja közt alig van különbség, és én nyissam ki a szememet?:DDD Most már értem, miért tartod jonak AoC grafját:DD Cence tudod, h kiprobáltam én is, nem csak videok alapján mondom, de az tényleg nagyon gáz graffal van ellátva, a DX10es verziot nemláttam, az nyilván vakitos, de a sima moci meg sem közeliti Aionét, ne röhögtessél már:DD Ahoz kajak elfogultnak kell lennie vkinek, h a régi AoCra aztmondja vki, h nem fos grafja van:D De mondom, a DX10eset viszont még nemláttam, nem arrol beszélek!

 62. hasonlitsd már össze Aion improved grafkojával légyszi… sehol sincs ehhez képest, az optimalizáltságról aionnál meg beszélni is kár…

  De ha kéred adok egy DX 10 es videot, aztán ha GW2 grafikájára maszturbálsz, ott kb le is fogod szopni magad…

 63. http://www.youtube.com/watch?v=j_ekugPKqFw > all

 64. Baszki hogy le zergelték őket :/

 65. igen cence,és ha belikelek egy ingame videot, akkor már nem is annyira pazar: http://www.youtube.com/watch?v=rvGTIQTCxrM

 66. Mondjuk az az egy szol AoC grafja mellett, h régebbi sokkal, igy meglehet érteni, szoval semmi gond, a DX10eset meg tudom h jo, de ezen a gamen az már nem segit, jöhet itt DX11es graffal is….

 67. Meg hát nem kell itt a linkelgetés, belogolok mindkét játékba, maxra huzom a grafot, és egyböl látszik, akinek nem, annak fentebb linkeltem egy videot..:D

 68. Ezzel az AoC-el ne itt viccelődjetek már lécci…

 69. Szevasz puki, hát te még élsz? Mi a fasz van tavasz van vagy mi van veled? El vagy veszve

 70. hallod finyak kajak ennyire gyagya vagy? olvasd már el legalább miket linkelsz, ez amit linkeltél nem elég hogy fos quality (maga a video) de még laptopról is van felvéve ami mégha normálisan futna is (amit kétlek mert laptopon lofasz nem fut kivétel ha alienware) de még felvenni is…

  Amit én küldtem neked az Ingame video egy kb 2 éves gépről. Az én 9600 GT-m 4 giga rammal 3.0 GHz procival ugyanugy tolja azt.
  “Meg hát nem kell itt a linkelgetés, belogolok mindkét játékba, maxra huzom a grafot, és egyböl látszik” hajrá, anno nem bírtad felhuzni a grafkot mert nem volt vasad alá, logolj be most oszt leesik az állad, itt is megvolt a grafikai update ami nem egy csili vili fost adott mint Aionnak, hanem ahogyan a videoban is mondták optimalizálták a játékot, de olyan szinten, hogy én anno medium grafkon tudtam játszani csak ezzel a konfiggal amit irtam, most meg viszi a maxot döcögés nélkül…
  Aionba meg aládbasztak 1 fos layer féleséget, az árnyékolás olyan trágya hogy játékba olyat én még nem is láttam (instant el kezd pörögni az árnyék? LOL) és optimalizáltságról mégcsak szó sincs, mert az mint olyan belese került, ill nem is volt cél…

  Zender meg szerintem strandra jár ebben a jó időben :DD

 71. Tera graf>GW2
  Fincsi vak vagy? 😀

  Ez visz mindent :

  “Nembaj kence jöhet a téma, hiszen ott még mindig nem a skillen, hanem az ugrabugrán fog mulni a pvp, h eltudsz-e találni vkit:) Neked az ugrálás, nekem a skillezés jön be”

  Finyak te tényleg ilyen nab vagy? Skill = képesség, ügyesség hogy legyőzd a másikat .
  Nem is értem a mondatod de tényleg.
  De ahogy kiveszem neked az jön inkább be hogy target 123 azt valami csak lesz. Azért mert béna vagy ahhoz mást is csinálj ,az nem a másik vagy a játék sara .

  Ez kb az a szinvonal mintha fpsben azért sirna valaki mert a célkereszt nem marad a célpont fején , mert úgy csak a tűz gombot kellene nyomni .

 72. Hm . hogy a fenébe nem próbáltam még ezt ?!
  Kihasználom a karbantartást és szedem AoC-t.
  🙂

 73. “Nembaj kence jöhet a téma, hiszen ott még mindig nem a skillen, hanem az ugrabugrán fog mulni a pvp, h eltudsz-e találni vkit:) Neked az ugrálás, nekem a skillezés jön be”

  Végre valaki megértette az igazi PvP lényegét. Skillesen skillekkel lehet játszani, nem ugrabugrával lol. Nabok vagytok, fincsinek adok igazat!

 74. trollface.jpg

 75. Xerb a lényeg: Aionban skillesnek kell lenned ahoz, h legyözd a másikat, nemmindegy mit milyen sorrendben és mikor nyomsz, mert finitto kaputto lesz, TERAban meg ahoz kell ügyesség, h vkit eltalálj, mitnem lehet ezen érteni, és még engem nabolsz….Nemtudom mi alapján veszed azt ki,h 123 azt lesz vmi “skillezést” szeretem, ezek szerint ti ugy nyomjátok Aiont, hát gz, igy már értem..:DD Amugy ezt nemértem TERA graf>GW2. Hol volt ilyen kérdés, vagy hogyan került ez szoba…??:D

 76. Aionban?! LoL 😀

 77. doubletrollfacepalm.jpg

 78. Jah sm-nek kell a legprofibbnak lennie mert nem mindegy hogy a dispell után fer dot dot fear dot dot fear vagy dot fear dot fear dot dot fear e a sorrend! Hagyjuk már ezt a faszságot. Nekem tetszik hogy nem csak tab +1+2+3 gombokat kell nyomni egy játékban hanem megvan az esélyed hogy kitérj az ütések spellek elől. Ráadásul az ugra bugrával szarra sem mész ha te magad nem találod el az ellent. Olyan ez mint UT-ban a rakéta azzal is el tudod találni az ellent miután kitapasztaltad a lövedék sebességét. Na ehhez kell skill nem a billentyűzet fejelgetéséhez időnként felnézve hányan haltak meg…

 79. Lol Ice

  “h olyan graf, mint GW2ben, eddig még nem volt láthato egyetlen MMOban sem” (by fincsi)

  Itt volt róla szó finyak 🙂

 80. Ice ez ütött 😀

 81. Jah xerb, mert ez igy is van, olyan még nem volt sehol, most itt nem arrol van szo, h TERAnak jobb-e vagy rosszabb, hanem a graf stilusárol beszéltem omg…. Ice, no comment, mostmár értem miért látjátok Aiont ugy ahogy, ti aztán tényleg prok lehettek ha igy toljátok, vagy titeket igy meglehet ölni:DD Amugy te magad irtad: “Ráadásul az ugra bugrával szarra sem mész ha te magad nem találod el az ellent.” Ergo te is azt erösited ami látszik is, meg tudtuk eddig is, h itt ugrabugrálni meg célozni kell, erröl beszélek. Aionban meg vaze csak a noobok tenyerelgetnek a billentyükre, és azok is halnak meg az ilyenektöl, aki skilles az nem, ezért tetszik Aion PvPje, mert egy olyan, amiben skillekkel bármikor megtudok forditani szinte bármit, persze azonos gear mellett!! SM sem öl meg fearben, max 10böl 1szer, de én meg megölöm másik 9szer,na kopp…Jo duel más, de kint a terepen amikor megy folyamatosan a csata, és a skillek kerülnek folyamatosan CDre, akkor abszolut kiszámithatatlan egy fight kimenetele, ott kell igazán tudni h mikor mit, nem a szentbiblia leirása szerinti 1v1 face to face semmim nincsen cdn fightot kell nézni, de ezek után h ti igy látjátok, már mindent értek, innentöl nncs is több kérdésem:DD TERAnak meg szerintem kezdeményezni kellene “a kenguruk földjén” alcimet:D ugri bugri hopsz la hopsz,ugriii bugriii sallalalaaaaaaaaaaaaaaaa

 82. Vaze el sem tudom képzelni milyen lehet perento, ahol az emberek billentyüre tenyereléssel tudnak gyözni, illetve ugy lehet öket ölni:DD

 83. Nem értem ezt az sm dolgot aki szerint könnyebb mint a többivel az csináljon már egy sm-et és próbáljon elcastolni egy 2,5sec-es feart. Legalább megtudja az illető milyen érzés first targetként esni-kelni, beviszed a feart, közben leütnek, pápá ap, aztán a többiek leütik őket fearben és bezsebelik amit te elvesztesz 😀 húú mennyi ilyenért logoutoltam. 😛 Ha meg nem megy be akkor ott írogatják, hogy hol a fear? nem látták, hát nincs sehol mert kellene egy dispell meg egy heal bazze mert mozdulni se tok a cc től a greater healing potin meg cd van 😛 Meg ha bemegy a fear rohangászni a távolodó target után, hogy egy kis dps is mennyen bele, na szóval nem leányálom. Miközben jön a sorci aztán beléd küldi castingtime nélkül az overdpst hogy csak hesszelsz a hullád felett. A másik gond h mindenki mres-re gyúr újabban, na egy cc miss és halott vagy ilyen ez.
  egy izzig vérig sm sírásai, folyt.köv. 🙂

 84. én meg kb el se tudom képzelni fincsi milyen verzioju aionnal játszhat? 12.0? vagy mi? Az az Aion ami most van nálunk 2.5 teljesen gear és kaszt függö, és teljesen ott van Ice leírásában. Tényleg nem tudom mivel játszhatsz fincsi… az a fura, hogy csak nálad ilyen aion mint ahogy leírod, senki másnál.

 85. jah és a buffszedés “dispell” leszedi a saját legerősebb dot-odat is az infernal paint szóval gondolkodni kell előre utána már késő, és a lassított target-et ha feareled lejön a lassítás sokszor, szóval előbb a fear miközben távolodik, esetleg rootolhatsz de ha látják h castolsz úgyis eltolja a greater potit. Az más kérdés hogy a 25m-es fear bemegy 35-ről is, ahogy a sorci és az összes class cc-je távolabbról is bemegy.

 86. Csak egy példa volt de úgy látom átfogalmazást igényelne hogy te is megértsd. Most elkezdtem írni egy kb két a4-es oldalnyit betöltő magyarázatot de a felénél rájöttem hogy nincs értelme mert ismételten csak valami olyasmibe kötnél bele amit még egy szellemileg visszamaradott ember is megért. Ugyanakkor kiemelném hogy ismét önmagad fényezed hogy te mekkora PRO és skilles player vagy holott nem is olyan rég pont te írtad hogy még csak nem is utaltál ilyesmire.
  Ezen kívül nekem ne akard megmagyarázni hogy egy olyan játék amiben még a sebzés is RNG különösebb skillt igényelne. Nem tűnik fel hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter?

 87. “Ergo te is azt erösited ami látszik is, meg tudtuk eddig is, h itt ugrabugrálni meg célozni kell, erröl beszélek.”
  Fincsikém, légyszives fejezd ezt be de nagyon gyorsan, fogalmad sincs miről beszélsz! Terában is számít, hogy milyen skillt és mikor kell használni és EMELLETT még irányítanod is kell a karaktert, méghozzá olyan szinten, ahogy MMO-ban eddig még nem tapasztaltál! Ergo jóval több ügyességet és koncentrációt igényel, mint pl. egy Aion, ahol elég csak a skillekre kell figyelned.
  Szóval shut the f*ck up and sit the f*ck down, plíz!

 88. Na szóval, csak annyit, hogy a pvp-t aion-ban az nulla, a pvpve egy bukott elképzelés, csakúgy, mint az rng-re, azaz a szerencsére épülő rendszer. Ez Koreában lehet, hogy működik (egyáltalán ki tudja, hogy ott milyen az Aion), de itt EU-ban nem.
  A legtöbb pvp nem tart tovább 5 mp-nél, teljesen kaszt + gearfüggő, skilleken csak nagyon kevés múlik(persze vannak kivételek, ha valaki nincs tisztában a saját karakterével). Balance pedig nincs a karakterosztályok között(chanter vagyok).
  Endgame pedig nincs, ja, de van, farm+farm+farm -> lővé -> enchant+manastone -> betörik…goto legeleje.
  Nyugodtan lehet vitatkozni, szívesen válaszolok.

 89. “én meg kb el se tudom képzelni fincsi milyen verzioju aionnal játszhat? 12.0? vagy mi? Az az Aion ami most van nálunk 2.5 teljesen gear és kaszt függö, és teljesen ott van Ice leírásában. Tényleg nem tudom mivel játszhatsz fincsi… az a fura, hogy csak nálad ilyen aion mint ahogy leírod, senki másnál.” Az a furcsa cence,h rajtatok 3otokon kivül nem is ismerek olyat, akinek hasonlo lenne a véleménye, és nekem mondod, h ez csak az én véleményem?:DDajjajj.. Amugy h egyszerübb legyen TERA vs Aion: akit itt megtudsz verni, azt TERAban is megfogod, akit nem, azt ot sem, ennyi. Lehet itt mondani, h ott majd elugrasz, de aki tud, az is kikerüli itt a támadást. Vananak kasztok ,amiket kifejezetten egyszerü megölnöm, de van olyan képviselüje, akit örülök ha 10böl 1szer megverem, miért? Mert tudja használni a kariját,ha jolemlékszem erre aztszokták mondani,h :skilles! Aionban ugyanugy megvan a lehetöseg a támadások elháritására, pont erröl beszélek, de mivel ti ezt a részét nemismeritek Aionnak, nyilván pont ezért érzitek olyannak, amilyennek…De ami tuti, ha itt megvernek ugymond OP kasztok-OP geared karik, akkor ott is ugyanugy megfognak! Ez 100%

 90. Szergi:de nagyon is van fogalmam rola miröl beszélek!:)

 91. Jajj egy kis pontositás: azoknak az embereknek nem ilyen a véleménye, akik értenek is a pvphez, de akik meg nem, azok nem is olyan beállitottságuak, ergo azoknak tök8….Az rngt én is utálom, de elég ritkán dönti el a pvp kimenetelét, de tudom tudom, én vagyok a helikopter, meg a haverjaim akikkel tolom, csak ti nem….

 92. 1.Finyak, minden tiszteletem a tiéd hogy ilyen mentális képességekkel vitába szállsz a nyilvánvaló tényekkel, tényleg!

  2.Most pedig a kérdés amire az imént nem kaptam választ, azaz hogy milyen FPS játékokkal játszottál eddig?!

  3. amennyiben játszottál bármilyennel és úgy érzed jól ment, olvasd el újra az első pontot.

 93. Doom , Quake sorozatok Ut sorozat meg a “nagyobb” nevek közül sokkal.Jah jolment, de attol még az összefüggés..??

 94. egy targetes mmo ban nincs olyan evaderól szó amiről te beszélsz, és nem hármonk véleménye, itt van Renji meg mz meg az összes többi, nem tünik fel hogy csak neked és a ts es haverjaidnak másmilyen a játék? Elhiszem, hogy fanatikusok vagytok és nem veszitek észre, de mindenki más látja, sőt felmész bármilyen forumra legyen az hivatalos v AS ugyanugy megtalálod ezeket. De természetesen mi vagyunk a hülyék!

  Akit itt megölsz TERA ban nem biztos hogy megfogod, föleg te nem hiszen te nem tudsz ugrabugrálni, ott a karid sem fog az enemy után futni mikor “out of the range” és az evade ott nem csak 1 szöveg. mint az eddigi mmokban (kivétel AoC meele rendszere ami szintén hybrid ergo nem kell targetelned az enemyt h sebezd. ott is elfutsz “kiugrálhatsz” másik meele sebzés elöl)

 95. “Doom , Quake sorozatok Ut sorozat meg a “nagyobb” nevek közül sokkal.Jah jolment, de attol még az összefüggés..??”

  hova is tettem?!
  Megavn!

 96. okok:) na ez mára ennyi

 97. xDDD

 98. mert? melo lesz?

 99. Ha te tényleg nem látod az összefüggést akkor a jövőben nem szállok vitába veled mert ennyi erőből megbeszélhetem akár a kutyámmal is.

 100. 🙂 Ice, látom eljutottál oda, h nem megy neked ez az Aion túl jól, úgyhogy ide jársz sírni. Nem baj, csak ne Finyakon vezest le a frusztrációd, mert annak tényleg nincs értelme. Hallod, stratégia is érdekel, hogy mivel játszott? Ezzel a skilles dologgal meg ne is fárasszátok magatokat, mert hülyeség. Az hogy a saját karidat ismered, az édeskevés. Meséld el lécci, hogy hány class fontosabb skilljeinek ismered a cooldownját, ranget, stb.. Csak tippelném, hogy a SM skilljeit max látásból ismered. Ja, elugrálni könnyeb, mint kombinálni. Amúgy egy 2.5 sec fear rangeből is ki lehet menni, ha nem laggolsz. Ha laggolsz, akkor pedig terában sem fox elugrálni, az biztos. A gear dologról meg annyit, hogy mostanában csak egy tört pvp szerón van időm játszani. Azt kell hogy mondjam, hogy ha valaki tud Aionozni, de szar gearje van, az erősebb, mint aki ugyanolyan gearben van, de hülye a karijához. Szóval gear Terában nem lesz, vagy mi?! …mind1, kicsit szedjétek már össze magatokat, és mielőtt Finyakot cinkelitek gondolkodjatok már el azon, hogy nektek miért van problémátok, és neki miért nincs. Az Aion nem tökéletes, sok hibája van, de amikért itt folyamat megy a sírás, az már tényleg user error, arról az Ncsoft nem tehet… vegyetek agyat!

 101. mindenképpen venni fogunk, megmondjátok finyakkal merre vettetek és megyünk mi is hogy prok legyünk mint ti ebben a nagyon combinálható játékban, kiváncsian várom hogy kombinálod ki mikor egy sorcival össze kerülsz, neadja isten egy sm el azt ki se jösz cc ből ugy halsz meg, de neadja isten tömeg pvp be, hogy a 10 enemy játékos mit mikor használsz és mennyi cd lehet még rajta…stb, ez elég gyenge vissza vágás volt már nem azért… Mint mondtam érdekes, hogy nektek kb 5-10 embernek tökéletes a játék és mindenki más egy hülye fasz, és lámák (bezzeg ti prok…!) hozzáteszem nincs ezzel semmi gond, hogy nektek tetszik és szerintetek jó, élvezzétek, itt igazából véleményt formál az ember, de mi probálunk titeket meggyözni hogy szar ti probáltok megtériteni minket hogy mi vagyunk helikopterek. 😛 Fincsi meg nem tudja elfogadni, hogy más vélemény is van a földön nem csak az ővé 🙂

 102. csak egy apró észrevétel de szerintem zender nem a mass pvpről beszélt……

 103. 1 v 1 ben sem sok kombinácio van frosty, kombinálhatsz mondjuk 1-2 kasztnál, de nem többnél miután agyonbasznak 2 sec alatt igy nincs mit kombinálni, és ne gyertek azzal hogy nem igy van, mesélj el nekem egy pvp t mondjuk egy bármilyen kaszt vs sorci/sm, de egy gladi vs ranger v assa, esetleg templar …stb, szimplán egyes kasztokat ugy elhuztak a vérbe, hogy lehetetlen beverni. ezért ugatom fincsinek is, kereshet fair meg balancolt pvp-t ugyanolyan gearben…stb de a kasztok maguk unbalancedek. Mutass nekem egy olyan skilles assát, aki megver egy skilles sorcit, vagy akár gladit. esetleg egy csantert, de sorolhatnám bármely karaktert, azért soroltam utobbi 2 öt mert köztudott hogy hol állnak pvp ben…

  zender lagg problémájára azt tudom mondani, ha valami CC akkor az müködjön, de ne ugy hogy van 30 ms em, bestunolom mondjuk a sorcit v sm et a casting csik 90% ánál, bevan stunolva a kari, de bekapom az ő CC-jét, ezmiez? ez nem CC, ez egy elkurt fos. és nem laggra sem foghatod hiszen a 30-40 ms az fix, és nagyon lejjebb sem huzhatod már, max 20 ig ami meg nem ad már különbséget… alapjaiban van elkurva a játék sajnos ami egy félév csusztatással megoldható LEHETETT volna, de NC-t ezek a problémák hidegen hagyják mert akkor már megoldották volna eddig. Fontosabb volt a minipet, meg a 80 kibaszott csicska insta, minthogy nem mondom, hogy revamp az egész pvp-t, de az ilyen idegesítő dolgokat megoldhatták volna. És akkor még nem beszélek az RNG ről, hogy tényleg az egész kibaszott pvp RNG. azt hogy kombinálod be kérlek? hogyan mondod meg nekem, hogy pl az első ütésed nem paralizál be, vagy silencel be ami kiüti ugye 1/2 skilljeit csak az assának (silence) parát nem mondom…stb nincs mit kombinálni, és nem is fogsz tudni, hiszen tudhatod te azt, hogy nézd már assa vok azt a gladi felnyomta az UD-t akkor 3 percig nincs neki… miközben első critjére seggre ülök, elnyomom a remove shockot és vissza fekszem a földre vele mert olyan geci jo skill amugyis… és meghalok. midnezt kemény 2 sec alatt mert poleval kb ugy üt mint a kamion, és olyan speedel mint egy ferrári… erre jön rá a szerény sorci aki olyan kb mint csernobil volt anno, ilyen 4 seces skiltl castol rád 1,3 sec alatt… de tök balancos minden igaz? sokat is tudsz kombinálni azalatt a számoljuk ki, 1,5 sec CoR, isnta Delayed blast insta v 0.2 sec aoe lava v mi a neve annak a késletetett aoe nak és a végére egy 1,3 Glacial Shard, szoval te kikombinálod a CD it gyorsba, hogy van kemény 45-50 seced vissza menni, és meg is verni mert addig nincs neki kb glacialja, meg az aoe a többi már vissza is ment neki… tényleg sok kombinácio

 104. Zender most komolyan… Értem én hogy bevéded a fincsipisztolyt de nem akarom elhinni hogy te sem érted a lényeget abban amit mondani próbálok.Itt nem arról van szó hogy aion sux terra rulz hanem arról hogy be kéne végre látnia egyeseknek hogy nem az az igazi skill amikor tabbal ki targeteled az ellen majd x sorrendben nyomkodod a többi gombot. Nem állítottam hogy aionhoz nem kell skill csak azt mondom hogy lényegesen kevesebb. Egyébként sosem voltam pro aionban de köszönöm kérdésed kurva jól elvagyok vele. És hogy miért járok ide?! Mert itt mindenki qrva nagy pro.

 105. Arról meg már ne is beszéljünk hogy kurvára nem is értelmezitek ami le van írva csak kiemeltek egy egy mondatot vagy szót és írtok róla egy két oldalas elemzést hozzá adva némi random faszságot.

 106. bele kell szolnom, enis azert jarok ide mert kurvara pro k vagyunk >D Ha egy szerveren jatszanank tuti h mi is rettegnenk magunktol, lehetne a nevunk trolololo.

 107. pm 7:13 perc szerda, hm elso sorci akit nemtok megverni, de most komolyan, ilyennel nem surun talalkozom.

 108. “Azt kell hogy mondjam, hogy ha valaki tud Aionozni, de szar gearje van, az erősebb, mint aki ugyanolyan gearben van, de hülye a karijához.”

  Még szerencse hogy ez nem képzavar 😀

  valaki tud Aionozni, de szar gearje van > mint aki ugyanolyan gearben van, de hülye a karijához

  Két játékos ugyanolyan gearban . és az ügyesebb nyer , vazzz durva már..

  De fogjuk rá hogy tudjuk mire gondolsz. ( Skill >gear ) gondolom .
  -Ergo :
  -Fincsi elment törtre mert?
  -Hülye a karijához.

 109. maximum trolling >:-[|}

 110. GTFO x3rb a profik törtön nyomják -.-

 111. Jó reggelt!
  Látom Cence megértetted a lényeget… Bárcsak ne lennél ennyire béna. Egy sorcinál mit akarsz számolgatni a támadó skillek cd-jén? A wintry, a 10k shield meg a magic acc skillek cd-jét kell nézni bakker. Pl. Lobotomizert Gelkmarosban hajszál pontosan 5 percenként látod előkerülni, mert MACC nélkül nem tudja cc-zni a clericet. Amúgy meg: bármilyen kaszt vs sorci/sm: kevés sorci van, aki meg tud verni. Még kevesebb van, aki ezt egymás után többször is tudja. Nagy részük easy target. Mz-vel a duel elég szűk, Nofare meg kicsit jobb gearben meg is rakja soxor. A többi SM nem túl esélyes. A gladi vs ranger: van egy ranger aki sajnos 10-ből kb 8szor meg tud verni. Ha egynek sikerül, akkor a többinek is menne, nem?! (Finyaknak sem sikerül, csak ritkán)
  Cence, amúgy áruld már el, hogy a faxba fearel be téged az SM? Nincs elkerülésed elég? Nem látod a castingot? (ugye tudod, h csak 1 instant fearje van) Ja, nem kell lestunnolni, ha nincs rajta silence. Ezt még én is figyelem, pedig nekem max a GS silencelhet. (csak proc után borítom)
  A mass pvp-ről meg annyit, h 10 ranges kari közé nem fogok beszaladni. Fogom az íjat, és root, lassítás, stun.. Aztán amikor a templár megy és kapja a targetet, már rusholok is. De a mass pvp más sportág, ott tényleg inkább a helyezkedést és a rangeket kell nézni.

  Xerb: bocs már, ha magamhoz viszonyítok, nem írom bele a mondatba, hogy ugyanolyan gearben van, mint én. De látom azért összeállt a kép! 😛

  Finyak meg azért van törtön, amiért én. Napi 1-2 óra játéknak semmi értelme officialon, kivéve a pve-t. Azért meg nem fizetek.
  Amúgy a tört szeró gyönyörei jeleleg éppen utolértek. El is felejtettem, hogy de jó is volt az annó L2-vel. Természetesen most is bannoltak.
  Nem értem én ezeket a GM-eket. Most azért mert lecsicskanoobozom, attól még az marad. 😀 Ha bannol, ha nem. Mind1, lebannolt. IP-re. Aztán még sikerült bannolnia pár shocks5 proxyt mire rájött, hogy ez parttalan harc lesz részéről. 😀 Valahol itt hagytuk abba a beszélgetést tegnap: “na akkor mégiscsak noob vagy, te noob!” 😀

 112. Hihihi 🙂

 113. Ja Ice, igen. “amikor tabbal ki targeteled az ellen majd x sorrendben nyomkodod a többi gombot.” és aztán jól meghalsz, mert le sem szartad, hogy az ellenfélen mi van fent. Mert emberkedni kell a templárral, amikor rajta van a divine fury. Meg spammelni a rangert, amikor bement a sandstorm. Stb. Mind1, van akinek nem bonyolult beosztani a saját skilljeit (mert ugye ha a pvp végén beesik még egy enemy, az rossz) figyelni az enemy buffjait, leszedni a bebuffokat (mert a jó cleric megpróbálja elnyomatni veled a ghp-t rootra, és jön a blind) a távolságokat figyelni (pl noob bestial fury,winry armor stb), ha több enemy van, meg számolgatni a cooldownokat a lényeges enemy skilleken. Hát, sajnálom, hogy lassan 2 év után ezek csak nekem okoznak némi fejtörést. És igen, valószínű sokkal bonyolultabb dolog 1 gomb használatával elugrálni valami elől…

 114. Tudjuk hogy profi vagy nem kell ezt ecsetelni.

 115. erre már én sem irok vissza semmit, felesleges vitába elegyedni veletek hiszen ti prok megmagyarázzátok, mi meg noobok ezért megyünk majd egy olyan játékba ahol a pvp körbe hugyozza az Aionét, szoval a prok csak Enjoyolják az istenkirály gamet. mi nubok meg böven elvagyunk itt variancon meg a forumokon 🙂

 116. Amúgy köztudott az angol szerverek szarok..(kivétel talán a perento ,de az se leányálom… ) A régi időkbe faszább volt sok ember ,volt riftezés is még… Ment a pvp ezerrel mindenhol.. Ahhoz semmi nem fogható..
  Most erre mondják gank meg sírtak a pve buzik ,hogy nem tudnak szintezni.. és? ki nem szarja le… Kimész farmolni akkor meg is ölhettek ..legalább volt tétje.. Sok 50-est azt tartott a gamebe ,hogy riftezhetett twinken.. Rift pvp sokkal jobb ,mint a mostani zerg gelk/ingibbe vagy 55 dred.. Nekem a favorit Rift pvp aztán 50 dred és csak ezekután van az 55 pvp ,de az szar alig van hely,minden tele buzi őrökkel.. Hero őr beaggroz hát kurva jó élmény..

 117. Mert itt van ballance? 😀

 118. Ja és 55 dred arról szól becsukják a kurva ajtót vagy nem és rush kapitány. Lehet szarabbak pvp-be ,de jobbak pve-be nagyobb dps, átsuhannak, ölik kapitányt vége is a nagy “pvp” 55 drednek…

 119. “Ha te tényleg nem látod az összefüggést akkor a jövőben nem szállok vitába veled mert ennyi erőből megbeszélhetem akár a kutyámmal is.” Nem nemlátom, de kössz h nem is mondod el, h mire gondolsz! “Arról meg már ne is beszéljünk hogy kurvára nem is értelmezitek ami le van írva csak kiemeltek egy egy mondatot vagy szót és írtok róla egy két oldalas elemzést hozzá adva némi random faszságot.” Pontosan ugyanezt látom rajtatok!:) Amugy jo volt a terri potter, tegnap megnézetm moziban:)

 120. no para Agrel, majd kaptok pvp arénát :D!

 121. Én már biztos nem, már abbahagytam egy jó ideje és nem vonz vissza sőt ahogy hallom a híreket egyre jobban kezdem meggyűlölni a fejlesztő csapatot is, nem igaz ,hogy nem tudnak kiállni magukért és ellentmondani a vezetőségnek.. Bár sztem észre se veszik ők se ,hogy szar ez így..
  Egy szóval : pathetic!

 122. persze hogy nem, hisz nem is foglalkoznak a játékkal… nembaj betűösszeolvasós event FTW!

 123. fehér, még mindig az van, h foglalkoznak a játékkal, csak nem a mi izlésünk szerint, hanem az övéké szerint. Nyilván abbol indulnak ki, h változtatnak, akkor náluk már nem lesz sikeres, hiszen a mostani fejlesztések miatt siker koreában, de ugy csinálják, h nálunk legyen az, akkor náluk nem lesz az, ami elfogadhatatlan(nekik!). Nézd meg TERAt, náluk már h visszaesett, kiegek ide vagy oda, náluk nem nagy siker, de lehet nálunk az lesz, de az öket nem boldogitja, hiszen mindig a hazai piac a legfontosabb! Ez minden szempontbol zsákutca, hiszen 2 teljesen különbözö felfogásu népnek kell egyszerre eleget tenniük(koreaiak és a többiek..). Nyilván megvan annak is az oka, h miért nemfogják soha megcsinálni mindkét régi szempontjábol ugyanugy fogyaszthatová tenni a fejlesztök az MMOjukat, de h ez megy az tuti.

 124. “Akit itt megölsz TERA ban nem biztos hogy megfogod, föleg te nem hiszen te nem tudsz ugrabugrálni, ott a karid sem fog az enemy után futni mikor “out of the range” és az evade ott nem csak 1 szöveg” Cence, az eddigiek alapján, te még mindig azt hajtogatod, amit gondolsz, de ugy, h nemgondolod át, h elötte miket mondott a másik. Én Aionban pont h folyamatosan ugrabugrálok, taktikusan játszo vagyok, nem azzal van a baj, hanem a célzással, ami nagyon elvesz az élményböl, ez nem egy FPS… Amugy ha Aionban nemlátod át a pvpt, és TERAban még nehezebb, akkor eltudom képzelni, h ott milyen leszel..:DD Bár az a helyzet, h a játékosok tulnyomo többsége, szerintem számban nézve 90%-uk iszonyat noobok pvpben, akkor ott is megtalálod majd magadnak a csemegét:) Amugy az, h Aion PvPjéröl kinek mi a véleménye, azt jelzi a létszám is a szervereken, de azt azért hozzá kell tennem, h akik tudnak, azok nemnagyon cryoltak eddig sem maga a pvp miatt. Tényleg 1-2 aproságon állitanék csak. A forumok azért vannak tele cryokkal, mert az elözöleg emlitett 90% felemelte a hangját…Akiket ismerek azok közül, akik ugymond “keménymagok”, azoknak pvpvel kapcsolatban sosem volt problémájuk, öket érdekes nem egyhiteli egy sorci, érdekes, de egy sm sem tartja fearben öket és sorolhatnám…Ez azért csak jelent vmit nem? Zender meg nem azért állt mellém, mert a haverom, mert amikor más véleménye van dolgokrol, akkor kioszt engem is, hanem azért, mert ö is átlátja ezt. TERAval is semmi bajom, kell különbözö izléseket kielégiteni, de nekem nemondjad azt, h egy nehezebb PvP környezetben levö játékban jobban fognak boldogulni az emberek, amikor a ti véleményetek szerint egy no skilles 1,2,3… MMOban sem tudnak boldogulni! Ne állitsd már fel…Két dolog lehetséges: 1:vagy nehezen eltalálhatoak lesznek az ellenfelek, mert mindenki szöcskét játszik, és itt már el is bukott a pörgös pvp ereje, vagy 2:aoe skillekkel lesz tele, h ne kelljen annyira pontosan célozni, ergo ugyanott vagyunk ahonnan elindultunk. És nem, nem kell kiprobálnom ahoz, h állitsak vmit, hiszen töménytelen mennyiségü video van fent youtubeon..:DD Mostantol kétféle pvpt fogunk megkülönböztetni 1:PvP 2: TERA PvP 😀 Jajj de várom már h kijöjjön, és szétszivhassam a véreteket:DDD Bár még igy is, h meg sem jelent, elég sok örömöt okoz a szopatás:D

 125. Az biztos, h a Tera fórum is tele lesz sírással megjelenés után kb egy évvel, vagy még kevesebb is. Majd mindenki warriort fog csinálni, és összevisza fog ugrálni, aztán lancert, h ne kelljen ugrálni, aztán lesz ott is eltápolt gear, meg elbaszott attackspeed, és akkor majd lehet ugrálni…
  Szóval lécci ne hasonlítgassátok már az Aion egy olyan fasza játékhoz, ami még meg sem jelent. Amúgy megjegyzem, a Tera sem kerül gyorsabban EU-ba, mint az Aion…

 126. nem voltam hajlando tovább olvasni a 3. mondatodnál fincsi a wall of texted, köszönöm a kérdésed megfogom találni magamnak a saját nubjaimat akiket ölheted, mintahogyan aionban is megtaláltam, és emlékszem én még azokra a duelekre veled amikor nekem még fegyverem se meg godstonom se volt, neked meg már fenris bow meg pvp összemergelve… 🙂

 127. Előfizettem K-Terára, bb Aion! ^^

 128. Lol Szergely! Nem bírtad terra nélkül látom… Na sok sikert full koreai nyelvművész leszel mire a terra EU-ba ér.. XD

 129. bb & gl szergi 🙂 kár hogy aionban már nem fogunk találkozni, elmarad a visszavágó pedig egy éve gyúrok rá xD

 130. Hé, a blogtól nem köszönök el, természetesen maradok trollkodni ^^ Ez az egy szórakoztató dolog maradt Aionban… 🙂
  Transzfer időközben lehet beficcen, már úgysem érdekel hol kallódik a karim, akkor lehet rendezni egy barátságos vérfürdőt is akár ^^

 131. “nem voltam hajlando tovább olvasni a 3. mondatodnál fincsi a wall of texted, köszönöm a kérdésed megfogom találni magamnak a saját nubjaimat akiket ölheted, mintahogyan aionban is megtaláltam, és emlékszem én még azokra a duelekre veled amikor nekem még fegyverem se meg godstonom se volt, neked meg már fenris bow meg pvp összemergelve… ” Hál istennek nem olvasod, igy legalább nem is reagálsz rá, erre vártam ezer éve, h te ne reagálj a kommentemre:D Amugy emlékszem rá cence, ha jol emlékszem kék cuccaim voltak, nem h mergelt fenrirem, az már spataloson volt, ha jol emlékszem oda nemjöttél…:D:D Assák közül egyedül egy tribune nevü gyerek tudott anno megölni, amikor még nem voltak MB asssák, azon kivül onnan h megvolt a gearem, ugy 1v1-ben assa senki, azota is csak MBsek ha nemvettem öket észre idöben. De ezt a kinek a fasza nagyobb dumát hanyagoljuk szerintem, mert ez már lerágott csont, régebben amugy kajak hittem, h te tudsz pvpzni, de amiota zarachetol hallom a jo kis régi sztorijaidat, meg látom miket irsz, min sirsz, ez a véleményem megváltozott bocs má:D
  Szergi sok sikert az uj gameban! Remélem is h trollkodsz tovább itt, legalább te értelmesen trollkodsz, nem u gy mint egyesek..:DD Te legalább legtöbbször veszed a lapot, nem ugy mint kence , szét vernélek ha nem maradnál itt :DD Amugy van vmi patch ami angolositja a kliensedet, h érts is vmit? Vagy csak ugy tolod a kriksz krakszokat?:D D Majd közvetits h meguntad-e már:DD

 132. Ja, ráengedték gugli translatort vmi progin keresztül és úgy az ui+skillek legalább “angolosítva” voltak, de már az sem működik ha jól tudom. Nembaj, mindig is koreaiul akartam tanulni.

 133. szergely menni koreja, tanulni köcsögkínai írásjel ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

 134. (ノ゚ο゚)ノミ★゜・。。・゜゜・。。・゜☆゜・。。・゜゜・。。・゜ ヽ(´ー`)ノ

  (◜(◜▿(◜▿(◜▿‾ (◜▿‾ ( ´▿` ) ‾▿◝) ‾▿◝)▿◝)▿◝)◝)

 135. hallod Szergely, azt akarom kérdezni, hogy 本季度净营业收入为16.31亿元人民币(2.49亿美元),较上季度增长7%,较去年同期增长25%。 本季度盛大游戏营业收入为12.53亿元人民币(1.91亿美元),较上季度增长9%,较去年同期增长 本季度盛大在线营业收入为3.01亿元人民币(4600万美元),较上季度增长去年同期增长 本季度其他业务收入为4.07亿元人民币(6200万美元),较上季度增长3%,较去年同期增长 本季度营业利润(非美国通用会计准则)(2) 为1.96亿元人民币上季度为1.81亿元人民币,去年同期为3.87亿元人民币。 本季度普通股股东应占净利润(非美国通用会计准则)(2) 为1.34亿元人民币上季度为1.74亿元人民币,去年同期为2.65亿元人民币。每股(美国存托凭证)摊薄净收益(非美国通用会计准则)(2)为2.32元人民币(36美分),上季度为3.02元人民币,去年同期为3.86元人民币。
  盛大网络董事长、首席执行官兼总裁陈天桥表示:“盛大的转型正在发生深刻并且有意义的变化。我们一方面持续致力于拓展互动娱乐内容的广度和深度,一方面不断优化整合服务平台,在适合快速变化的行业现状的同时,强化和提升我们满足持续增长和不断变化的多元化用户需求的能力。在创新和投资两大引擎和人才战略的根本推动下,我们对盛大实现成为全球领先的互动娱乐企业的愿景充满信. mi a véleményed erről? 🙂

 136. Koreai =/= kínai. És a Shanda Online-t sem ismerem.

 137. finyak, kb pont lefosom mit gondoltok rolam, és ugyis mindenki tudja hogy itt ti vagytok a fasza prok szóval nincs min vitatkozni ^^

 138. Szergi hány napja tolod már TERAt koreain? Nem untad még meg?:D Ja és figyi 首席执行官兼总裁陈天桥表示:“盛大的转型正在发生深刻并且有意义的变化。我们一方面持续致力于拓展互动娱乐内容的广度和深度,一方面不断优化整合服务平台,

 139. fasza hogy ez még mindig JAPÁN, és nem kóreai analfavirsli, és kóta 😀

 140. ja, mellesleg azon gondolkozom hogy ez a mostani event hogy jött a 2.6….
  kár volt elbasznom másfél évnyi előfizetést az aionra, hiszen most két hét alatt felhúzhatnám az összes karim a 20 (húsz) X XP növeléssel, meg a csökevényesített (-10% CD) insta kúldawnokkal. már vigyorogni sincs kedvem az upcoming eventeken 😦

 141. fehér, mikor állitottam,h amit irtam, az nem japán? fogalmam sincsen amugy, zender szöbegéböl copyztam randomra, de attol még nemirtam oda h milyen nyelvet szerettem volna..:D

 142. White az PTS-re vonatkozik baszki nehogy már azt hidd ,hogy levesznek a grindből ennyire.. 2.6 aug 3.-án live …nem most…

 143. jaja, az PTS, bár eddig is ilyen ratek voltak PTSen, ha megölsz egy guardot kapsz 600APt meg vagy 1 milla EXPt:DDD

 144. http://www.carbinestudios.com/en/blog/a_letter_from_the_executive_producer.php
  Hoppá és hoppá
  http://eu.ncsoft.com/en-gb/events/gamescom_2011.html#17812?zanpid=1531989554293482496
  A Carbin Studio lesz az új mmo a láthatáron mostmár tuti..
  Mennek a Gamescom-ra meg a PAX-ra..
  Na finyak ? Igen hegesztették titokba ennyit rólad.. Csak igazam lett…

 145. Ennyit rolam?Ne személyeskedjél gyurko! Miben lett igazad? Én is mondtam, h lehet, h egy uj game, csak arra nemgondoltam, nem Linegae 3 lesz a neve…Nagy star vagy hirane, fehér zászlot meg vörös rozsát kérsz azokra a helyekre ahol megjelensz?

 146. Most ennyi erövel mielött megjelentek az elsö hirek TERArol, akkor arra is lehetett volna mondani: LLLOOOLLLL gecooo, titokban heggesztettek lllooollloollloollll omg omg omg lolololol vaaaaaaa hyper fantastic jeeee hyper hyper

 147. Fincsi most mit baszod fel magad? Szar napod van?
  Na inkább mondanám Tera az egy összelopott game ugye (programozási )kódlopás incidens meg a faszik akik loptak alapították a blue holet és lényegében régi ncsoft dolgozókból áll az egész banda..
  Ezért se szimpik nekem..
  Amúgy BOON Control haverjaink fognak megmérkőzni a GW2 fejlesztőkkel a Gamesconon. Halottad-é?
  Mondjuk isten ments ,hogy GW-be is keverjék majd a szart ,mint a Telén anno.. Nem kívánom senkinek ,hogy megismerje őket pláne úgy ,mint ellenség..
  Emlékszel-é a cheater királyokra Fincsi?

 148. Pro vagy Fincsi! Ilyen kis földi ganéjtúro nehogy felbasszon már.. Hát eylosi a gyerek,eylosi attitude. Le kell szarni azt csá..
  Inkább izzitsad magad a Gw-re . Majd mik a terveid ? Saját klán? Haverokkal gang?

 149. Bár most Aion -tört köt le és gw2 messze van ,de azért gondolom már mindent megterveztél. Tényleg milyen faj leszel meg kaszt?

 150. Agrel félre ne érts, engem kibaszott nehéz felkurni, jokat röhögök rajta, mert olyan mint a K…. nemmondjuk ki a nevét:DD, h csak olvas de nemlátja mit akar mondani a másik:D Én azt mondtam, h 2005 ota egy mmo fejlesztését nemnagyon lehetett volna titokban tartani, ezt az állitásomat tartom is, az h bejelentenek egy uj MMOt, az mitol lenne meglepö, amikor köztudott, h folyamatosan több “teljesen ismeretlen” projecten tevékenykednek egyszerre, csak nemmindegyik jut el a fejlesztési stádiumig, ami kibaszott nagy különbség!!! Én amin legjobban meglepödtem az az, h nem Lineage 3, mint mondtam…Majd holnap ha lesz idöm megnézem a linkeket és kibogarászom belöle ami érdekes, mert jelenleg azt sem tudom miröl van szo, csak az alapján amit itt emlitettek…Lehet délibáb:D Majd holnap..

 151. segáz had szidjam őket 😀

 152. Oh, színrelépett egy újabb noname nagyképernyős versenyző, aki megmondja a tutit… _O_

 153. rám gondolsz? (félreolvastam, megesik)

 154. Ja Szergi báró ,hogy megy a tera főleg ,hogy csak evőpálcika nyelven ért a game-é? XD
  Boldogulsz?
  Mesélj plz!!

 155. eh, boon control… hát én nemtom, h cheateltek-e vagy sem, de én utáltam őket. Nem mondanám, hogy olyan rohadt erős banda volt, de az tény, ha összefutottunk, mi akárhányan voltunk, ők biztos, hogy legalább öttel többen voltak. Mint a cigányok. Megütöttél egyet, és egyből előkerült az egész rokonság. 😀

 156. Fehér, kéne vinni valami színt a dolgokba, nem?! 😀

 157. Nem rád gondoltam meo 🙂 Agrel a nyerő 😀
  Agrel, nem még csak most töltöttem le, és hétvégén sem lesz időm kipróbálni, de neked, csak neked beszámolok róla, mert látm izgalomba hozott ^^

 158. Amugy a jövö hét az elég jonak igérkezik, teljesen benedvesedett a puncim, h GW2röl jönnek a tuti infok:) TERArol már ugye mindent tudni, az annyira nem izgat, elég felmenni a TERA variancera, de GW2röl azért még a legtöbb dolgot nem is tudjuk, juuujj majd bepisilek annyira izgi ez az egész:D Ja és szergi ezt figyeld a:首席执行官兼总裁陈天桥

 159. Áh, én nembirom ezt a stresszt, azonnal kell magammal tenni vmit, elmegyek hajokirándulásra majd jövöhét végén jövök csumi

 160. Fincsi te nem csak pro vagy hanem gyökér is 😀

 161. “Nem rád gondoltam meo Agrel a nyerő”
  Megkelett már mondani Szergi báró. Fincsi álma az volt ,hogy elismerjük a tehetségét.
  Több szát hanem 1000 komment-je kielemzése után rájöttem ,hogy tényleg pro. Ti meg csak féltékenyek vagytok Szergi bárókám..
  Inkább virítsad a popori-dat.. Sőt inkább a kawai kis elin vagy mi az (női poporo ) való neked,mint Koutának, Ja bocs ő gay high elf férfi lesz sry.. 😛
  ^^

 162. Â lényeget megmondom…. de biztos felkészültetek?
  DE BIZTOS?!
  …….
  Az a tuti mindenki pro itt ,nagy respect mindenkinek,csak Kotát utálom ,mert egy kis bitch… Ennyi…
  Ja még annyit GUILD WARS 2 FTW!!!! Rawrrr!
  Tera meg jó lesz röhögni,mikor itt lesz a cry ja hoppá inkább tera varianceon ,hogy de sux a pvp ,meg mindenki elin kawai chibi mókus lesz.

 163. Ipari trolololl szólott! 😛
  Are u serious Fincsicsivava?
  No comment az “kissebségen”(Agrel meg munkatársai(tudjuk ki ….. Helikopter style-al mondom ,mert félek)…
  Na nyugodjunk le: (F-nek küldöm és A-nak) Kb.. ilyen röröröhej amit művelnek… 🙂

  Tudom ez poén videó ,de sztem ti így is toljátok a játékokat.. 😀

 164. fincsicsivava 🙂 ez tök jó volt Hirane, tök jó hogy fincsi pulijai akik azt sem tudják kivagyok idejönnek és megmondják a frankot! Keep it up! ja bocsi magyarul hogy értsétek is, csak igy tovább!

  végre valaki mosolyt csalt az arcomra Agrel 🙂 köszi

 165. Ja vazz . Érdekes Finya már jobban nem csinálhat magábol hülyét akkor jelenik meg ez az arc .
  Bravo.

 166. Hozzaszolnek ehhez az egeszhez, de nincs mit. Aionnal amugy mi van ? 😀
  Es amugy szergi hogy szereztel accountot terahoz?

 167. Szerginek titkos alvilági kapcsolatai vannak ázsiában, de már így is túl sokat mondtam 🙂

 168. Xerb, én pont ugyanezt gondolom rolatok, igen szépen égettétek magatokat:) Kivéve szergit, mert ö veszi a lapot, és troll mint én, egyedül TERAval elfogult, de ti kicsit elsötétültetek az utobbi idöben:) Ráadásul ha joltudom, elejétöl kezdve toljátok ti is Aiont, és még mindig fogalmatok sincsen sokmindenröl…Nem az a baj, h fogalmatok nincsen Aionhoz, mert ez nem szégyen, nem gáz, csak tényleg akkora faszállito dolgokat állitotok, h az fáj néha, és azért, mert 2-3-an ellenem összefogva osztottatok, az nem jelenti azt, h bármiben is igazatok lett volna:D Érdekes, olyan emberekkel átbeszélve a legtöbb pvp alapu témát, akik látnak is nem csak néznek, kivétel nélkül egyetértettek velem mindig, de tudom, jön a helikopter….Szal nemhinném, h az, ha olyan emberek elött leégtem, akik amugy sem számitanak, az érdekelne engem..,remélem jollátom:)
  Agrel..:DDD Kössz amugy igazad van, kétség sem fér hozzá azokhoz amitet mondtál, de kicsit ovatosabban mert ezek kiszivják a véredet::DD

 169. Lehet még visszanézek úgy sincs más game.. Csak teljesen újrakezdem ne basszam fel magam. Valszeg vagy a perento-i asmom vagy a spatalosi gaylos clericemet folytatom vagy felhuzok egy rangert 50 dred pvpre.. (asmo ofc) Úgyis lesz xxp xaxa!
  Aztán majd mesélek mi van és ha nem lesz fun ,mint anno akkor végleg lemondom uninstall keretében..
  Telemácsót kerülöm ,szar szerver sajnos,hiába van pvp az utcán ,ha maga a szerver life hulla.
  Másik 2 emlitett szerón meg vannak haverok még.
  Kelett ez a 3 hét szünet,nem nagyon érdekel ,hogy az eventet is kihagytam. Egyszerűen már lekelett nyugodnom.
  Egyébként azért is lesz emo mindenki ,mert igen ez grind game ,de klánnal ,premade partival,ismikkel jobb a grind ,jobb esetbe röhögtök a hülyéken és elszáll az idő. Sok ismim még ezért (is) tolja..
  Ha meg elleszek vele,de folytatják a failt. Gw2,Teráig jó lesz nekem.
  Mondjuk akkor röhögnék ha 3.1-be meg minden benne lenne amiről álmodtunk. Bónusz patch. 😀
  De úgy se lesz ..sajna..

 170. Perentot nemnagyon ismerem, de spatalosrol amint megnyilt a lehetöség a transfer elött, mindenki menekült, mert eléggé meg volt halva akkor. Gyanitom, h azota nemnagyon mentek vissza tömegével az emberek….Perentot nemismerem csak hallásbol, de Telemachuson ott azért mindig van élet, legalább is ha dredezni meg instázni akarsz. Én amikor eljöttem spatarol, volt olyan, h nemtudtam bemenni dredre 12:30 után, mert addigra már lement az összes pt oda…lol Telemachusobn azért ilyen sosem fordult elö. De ha a kettö közül választasz, én perentot mondanám neked:) Vagy inkább azt, h nézd meg melyiken milyen a helyzet. Amugy jövöhéttöl elvileg jön majd az infodömping GW2re ha te is azt várod!:)

 171. Kezembe várom a gamet.. Lol. Amúgy kezdhetnél egy healert a perenton Tahmari. Nyugodtabb játék,kerülve a magyar klánokat,meg a hülyéket. Fontold meg vagy amit szeretnél, jó lenne egy.két magyar ismi +ba. Főleg 50 twinkelésre gondoltam,mint ahogy mondtam..
  Ja igen néztem spatalos ownedolva van az asm ok által. Ely megint balfasz ahogy néztem a szerver státuszt. Ismét csak Silentera a fontos nekik=pveznek ezerrel.. Pedig anno jobb volt ,de hát gaylos az gaylos.

  Ja mindenki aki kiváncsi miért nem találni healereket dredre,meg semmire. Tanulságos. ^^

 172. nem azért Chun, de egy normális csapattal egyszer sem haltak volna meg még az elején sem, és 2 perc alatt kipucolták volna azt amit itt 8 perc alatt… igaz hogy op a cleric meg dps meg kurvajó meg selfhealer mage de ez akkor is buta party setup 😀

 173. Hát nemfogok megint befizetni, 50es twinkelésre pláne, már csináltam anno eleget..:D Meg amugy cleric nem az én classom, tetszik meg minden, de nekem a scoutok meg a tankok fekszenek játékstilusban. Bár 50es geart még viszonylag igen egyszerü kiszedni, de nekem már lvlezni meg gearelödni nincsen kedvem, only pvp ami érdekel, és már megvan az a hely ahol ezt biztositja a szerver:) Azért perentorol majd adhatsz infot h ott mizu, kiváncsi vagyok van-e még szerver ahol normális élet megy. Amugy a video faja, hát vannak még elmebetegek, de kiváncsi lennék mit csináltak volna, ha egy 6db sorcibol állo pt jött volna velük szemben..:D

 174. De mégis ezt használják sokan és eléggé felbasz én max 2 healert vinnék 1 pro-t aki healer ág meg magamat mint dps cleric aki néha segit ha kell ennyi… Mondjuk legjobb felállás vagy 2 imba dps sorc 2 cleric 1 ik hibrid ugye meg vagy 1 plate ( glad az aoe miatt ) és egy ranger ,hogy lássa a köcsögöket hideba.

 175. Chanter túl van értékelve jó ha van (wow ugye),de lehet nyerni nélküle is..
  Inkább a grav rushba számit meg kapitány rushba..

 176. Hát chanter azért jo ha van, nekünk ami tutter volt: sorc,sm,cleric,chant,ranger,glad. Max glad helyett még egy sorc pl..Persze nem helyettesithetetlen egy chant, ez egyértelmü, de nagyon sokat ér. Volt olyan, h nem volt cleric, és chanterral még zanata is lement. 50es dredre amikor twinkeltünk, oda nem is kerestünk clericet, csak chantert vittünk igaz zender?:) Persze a chantraban már jobb egy cleric, ott igen nagyokat csapnak a mobok:) Én azért nemérzem haszontalannak, de persze mindenkinek lehet h van egy ptje, ahol is egy megszokott felállással prok az illetök, és ha ez a felállás “megszakad”, akkor utánna már nemannyira megy gördülékenyen az insta, de ez már emebrfüggö is lehet, h mennyire van összeszokva a group meg hasonloak.Abbol indulok ki,h volt amikor chanterral mászkáltam gelkben duoban, és nemritkán mészároltunk le 4-5 elyt egyszerre, ott iszonyatosan hasznos volt a chanter, nyilván instában is tudja hozni ezt egy jo playerrel a kurzor mögött:)

 177. Igen még gondolkoztam lehet egy tankot kéne felhúznom vagy egy gladit..
  Most csak egy 50-es sorcim van ott és nem leányálom(a sorci) ha nem védenek és jön rám a zerg hiába is mozgok. Bárki gyorsan meghal és kinos mikor még a room boss is téged üldöz a kijáratig ,mert ugye neked a legnagyobb a dpsed.. DE legkisebb a p defed.. ^^^
  Hát mikor még toltam lehetett találni partit és 50-re szinte mindig bedobott ha kapásból apllyoztál.. 55-ön tuti bedob ,de mint mondtam utálom az 55 pve dredet..

 178. Chantert félek húzni ,mert nagyon rákell feküdni és ha nem fekszel rá sin szétkap 5 mp alatt mivel ,nincs stun,knockback resistje… 50-en szarabb a helyzet chant nemfog sokáig élni csak ha dps ág és jó gear meg uhrabugrálsz kiteolod a geciket..
  Cleric meg iszonyat uncsi nem birnék egy 3. clericket felhúzni. Már hányok tőle amúgy is van egy 55-ös cleri haverom ha esetleg 55 dredeznék ,de nem hiszem.. Talán akkor ha ő meg felhúzza a 41-es chanterét mellém és jön velem. Egyedül szar ismeretlenekkel..
  Na csá megyek majd jövök.. Take care!

 179. Hallod e Fincsi?!

  Tehát akkor végül is megállapíthatjuk hogy szerintetek skill > gear de nem olyan rég pont te orientálódtál tört szeróra mert gear > finyak. Akkor ez most hogy is van? 😀

 180. Ice, azon a szerveren mindenki pontosan ugyanolyan gearben van (+15 elite 50) teljesen ugyanolyan esélyekkel //gondolok arra hogy nem kell farmolnod két évig hogy meglegyen a pvp gúnyád// tehát csak a skill számít. problem?

 181. Ice, a lényeget fehér elmondta, de neked is ha jol emlékszem most irom le 3adszor, de csak mert GW2 miatt jo a kedvem:) Jobban számit a skill, bizonyos szintig. De mivel az 55ös eternal annyira erös, h pl egy sorci ha abban van, ugy kell le bossolni, örülök neki ha a pajzsát leszedem, mert az már annyira erös, addig, mig egy 50es abyss geares sorci örülhet neki ha hozzám tud érni! Ezzel az eternalosdival kicsit elbaszták a dolgokat, mivel az olyan embereknek mint pl nekem, akik casualban tolják, lehetetlen kiszedni, viszont akik maradtak Aionban, azoknak már tulnyomo többsége igen kocka és jo játékos, ergo ök kiszedik az eternalt, igy borul minden. Még amikor fenrirben voltam, akkor is igen sok abyss geares emberkét megkurtam, de ezzel az eternallal nemtudok mit kezdeni, h nem sebzem…Aki meg már eternal ruhában van, annak a fegyoja is tuti megvan, szal a pici hab testemet ugy kapja ketté mint a rongyot:) Amit irtam, az kb az 50es abyss gearig bezárolag volt érvényes, és tartom is az állitást!:) A tört szeron meg mint white is leirta, mindenki ugyanabban van, ergo nincsenek “félisten vs pizsamás” style!:) Nah hajrá hajrá

 182. Számomra nehéz feldolgozni hogy fenrisben aprítottad az 50 setteseket most 50 setben ékszerekkel nem bírsz el az 55 pvpsekkel, hányan voltak a szerón akinek full ruha setje volt minimum, mikor abbahagytad? 2en?…..

 183. Nemtudom, párral találkoztam, voltak ott azért, nem sokan, de éppen elegen, akik rávilágitottak arra, h egyre több embernek ez lesz pár honapon belül, és ezzel már nemtudok boldogulni, baszhatom a skillemet, ugyanis olyan statokat hoznak ki abyss gearrel, mint elötte max pve cuccban, és még mellé abyss.. Az 50es gearekkel nem volt gond sosem, kivéve ha gladin volt vagy templaron, akkor jopár perces huzavona indult..:D Nagyon sokáig full 30as ékszerekben meg fenrirben apritottam az 50es geares emberkéket igy volt jollátod:) Bizonyos szint után már egyértelmü,h a gearrel nemlehet mitkezdeni, de ez lesz TERAban is, ott is ha eltalálsz vkit, nemmindegy, h mekkorát sebzel rá, mennyit kell beleütnöd, a gear az ha semmit sem számitana akkor minek lenne?:D Skillezéssel bizonyos szintig azonban ellensulyozni lehet, ennyi

 184. “rávilágitottak arra, h egyre több embernek ez lesz pár honapon belül”
  Ja lesz és örülhetnek majd egy merge után vagy nem is lesz nekik ,mert a Biodalom(Ncsoft) hagy 1-1 szervert vagy becsukja még azokat is ,mert nem fogja megérni EU/NA -ba üzemeltetni ezt a fost.
  Aka L2 ofi is meghalt errefelé,Koreába siker ugyan ,de itt nem annyira.
  Aion ugyanez. Gw2-t azért pénzelik ,hogy vhogy lefedjék ezt a piacot.
  Mivel rájöttek 2 év után ,hogy az Aion nem sokáig húzza már itt Nyugaton ,haldoklik és vmit lépni kelett a Tera ellen ,mert az lett volna ,hogy Aion top pvpseit átszívja meg egy nagy nem hardcore pvp gamer ,de azért pvp szerető tábort velük.. (Meg is tette nagy részben itt Nyugaton)
  Az más kérdés Koreába siker és az is fog maradni nincs kétségem. ^
  Még a B and S sem rengeti meg bár ha nagyobb grind akkor van esélye .. Bár lényegtelen hisz ez nekik mind1 nem csökkene az Ncsoft tejelők száma. ^^
  Gw2 meg nem koreai style túl “könnyű” nekik ,nincs fail ench,megagrind.
  Bukta lesz Koreába,Tera is ,hiába Aion viszi a grind 1st prizeot ott. = Awesome! nekik.
  Azt jósolom Gw2 ésTera fog osztozni a piacon Nyugaton. Előbbibe vegyesen pvp-casual-pve hero gamerek. Utobiba a pvp carebearek(értsd hardcore pvpsek főleg az Aionból) főleg meg a casual réteg egy része.
  Olvasgattam ,hát elég siralmas a közhangulat Aion téren azt kell mondjam talán már GW2-Tera-ig is kétséges ,hogy eltud-e döglődni itt Nyugaton..

 185. te xerb, te merre vagy megtalálható manapság?

 186. Az, h GW2öt elkészitik, semmi köze nincsen TERAhoz. Igy is ugy is megcsinálták volna, kb egyidöben is kezdhették el csinálni. Most is van legalább 3-4 olyan ötlete Ncnek, amik majd évek multán kerülnek csak napvilágra, mert akkor lesz “itt” az idejük. Azzal nemnagyon értek veled egyet, ahogy elosztottad GW2 meg TERA játékosait:) Mindkettönek ugyanolyan erös lesz a pve és a pvp része is(annyi, h TERAban van wpvp is, de ha kicsit is tudjuk miket igérnek GW2ben, akkor ez nem fog hiányozni), és mindkettö tudomásom szerint hasonloan casual is, annyi, h GW2ben only pvpvel is tudsz fejlödni ill. gearelödni. De majd jövö héten többet fogunk megtudni remélem a GW2 pvpröl, mert jönnek a hirek:)

 187. Hát most láttam egy csávót aki kettő karakterrel szedte az aethert, gondolom mindkettő az övé volt mert gyanúsan mindig csak az egyik mozgott vagy skillezett Peptococcus meg Ectococcus, elég nehezen tartom hihetőnek hogy tisztes úton jutott az ap-hoz amiből kiszedte azt ami rajta van. mert egy kari még elmegy full ethernal-ban de kettő az kicsit cinkes 😀

 188. Lol.
  Fail!

 189. Ő is eternal
  http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=544093&serverId=34

  Pilmus
  http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=544098&serverId=34
  http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=544097&serverId=34
  És mindnek hasonló neve van nem gáz. 😛

 190. “Ice, azon a szerveren mindenki pontosan ugyanolyan gearben van (+15 elite 50) teljesen ugyanolyan esélyekkel //gondolok arra hogy nem kell farmolnod két évig hogy meglegyen a pvp gúnyád// tehát csak a skill számít. problem?”
  Nekem aztán nem… csak mókásnak találom hogy aki itt henceg azzal mekkora op mert skilles az mégis elmegy tört szeróra egyenlő esélyekért mert páran elpicsázták. forever alone?

 191. Ice, látom nemérted, sajnállak de tényleg….

 192. Amugy ice, én mikor hencegtem azzal, h mekkora op vagyok? Életben nemmondtam azt, h én op vagyok, innen is látszik mennyire érted amit a másik mond:D

 193. itt senki nem akarja megérteni, unalomból trollkodnak, nem igaz már, h nem érted amit a másik mond :DD

 194. sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Kezdtem egy asmo sorcit telemachuson. Elsö asmo karim+első sorcim. Tudnátok linkelni esetleg hasznos oldalakat,ahova okos dolgok vannak leírva a kariról? Mire kelk figyelni,cuccok, stb.. Köszi

 195. http://www.aiondatabase.com/

 196. http://www.aionarmory.com/

 197. http://www.aionsource.com/

 198. Igen fehér, van aki trollkodik, de van aki komolyan gondolja..:)

 199. Hát sorcinak nem tudok segíteni, 10-es bankár van csak belőlle 😦

 200. manabreak:
  Hát inkább perenton kezdj azt mondom aktivabb szerver minden téren.
  Itt még 50 dred türhető, 55-re bedob csak elykből sok a gearelt ,ezért nem easy a win 55-nél.. Ha ely akkor spata ,de ha pvps vagy maradj 50-en 55 dred még mindig hulla sztem. Konkrétan x asmora jut 2-3 x ely ,ezért nem dob be még grpal se..nemhogy quick trololol entryvel.
  Asmoknak viszont jó sztem nem kell várni annyit (?)
  Bár nemsok infonk van az asmo spata népról nincs magyar ismim ott.
  Ja van aki még tolja ? Jó lenne info hogy áll spata ely meg asmo a perenton és van-e élet?
  Szeretném tudni ha adok neki még 1 hónapot akkor kb hol érné meg tolni.. Bár úgylátom a expert aion staff legendary troll nép kihalt..
  Egyedül maradtam ?!
  Neee!! Barátaim ne hagyjatok itt! Min fogok eztán derülni ha épp rossz kedvem van,vagy felbasz ez a ncfail. 😀

 201. Elnézést, ha mostanában kevesebb időm van trollkodni, sajnos nagyon leköt a Tera, túl jól sikerült ^^

 202. hazudsz vagy, képet

 203. :pedobearface:

 204. Elin? Female popori OMG!

  Ha ezt Kouta meglátja vagy Fini.
  Amúgy kawai vagy. So cute! 😛 Fasza klánnév lenne neked. ^^

 205. Oh ez pont ide illik. XD

 206. ha én ezt meglátom? nekem nincs gondom TERA val 🙂

  Szergely, ts en fent szoktatok lenni mikor toljátok? általában mikor? 😛

 207. 24/7 😀

 208. akkor majd felnézek holnap délután fele 🙂 csorgatni a nyálam 😀

 209. Ez nem annyira gáz még, ami iszonyatosan lehangolo és hangulatrmbolo, azok a macik:// Nemvágom a koreaiaknak ezt a “miniállat” mániájukat, olyan kb mint Aionban a shugok, egyszerüen akárhányszor rájuk nézek, kb a hideg futkos a hátamon, ugyanez teraban a macik ááááá. De ez a kiscsaj még határeset, bár nemnagyon szeretek “állatokat” irányitani, de 3 sör után ezzel megbarátkoznék:) Szergi amugy ilyenkor mit csinálsz TERAban, van ugyértem lehet vmit csinálni max lvlen? Mert ha joltudom igen gyér max szinten a tennivalo, amit le is fosok, de PvPzni lehet? Nem duelekre meg BGre gondolok…

 210. Te mondtad utálod az elin fajt Kouta nem? Na mind1.
  Fejük nem az igazi. Olyan gatyi ,hogy mondjam. Túl feszes. Mintha egy műanyag baba lenne. Nem tudom ez mennyire érezhető ha fut game ,de igy képen elég zavaro. (nekem legalábbis ) Ez az egy ami nem tetszik a fajok közül és figy a macik = pedobear. Lekéne foglalni a nevet csak ezért előfizetni ,hogy pedobear nevű karim legyen és követném Szergit mindenhová a játékba. XD

 211. nem nem lehet fincsi, ugy van megcsinálva a játék, hogy eléred a max szintet és már belogolni sem enged a játék nemhogy játszani…

  Komolyra fordítva a szót:

  Dark Awakening óta van elég dolgod amit csinálhatsz, és 40 felett (ha jól tudom) van csak PK tehát van PvP is (vagy milyen pvp re gondolsz ha nem duelre ill BG re? csak mert most kicsit zavaros NÁLAM, hogy nálad mi is a pvp ugyanis eddig bárhol játszottunk az OWPvP-t favorizáltad, most meg csak BG zel a NotAionon elmondásod szerint, csak azért kérdem, hogy nálam is tiszta legyen, ha nem duel nem bg akkor csak az OWPvP maradt egyenlöre). A macira meg, nem feltétlen kell maciznod, lehetsz pofás kis kutya XD esetleg shrek cica? 😀

  Amugy az europaiaknak is bejönnek az ilyesmik, csak egy példa:

  http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRJB3ZI840VdsxiqD1TPcuWxPkagDTSx3sqwyattMBox0np5ZZa

  😀

  (de komolyan, ez a popori TERA ban kb olyan mint az Asura GW 2 ben. Kb minden játékban kell egy olyan faj ami különálobb, nem annyira ember szerü. Legalábbis eddig minden játékban volt kb ilyen amiben voltak fajok, Lásd WoWban is ott vannak a kis gibbonok, L2 ben is voltak törpök (a felépitése ugyanaz, kicsi tömzsi…stb)

  Amugy, CPE-n is volt egy pár popori 😀

 212. Jó ,de az asura nekem nem tetszik olyan ,mint egy csupasz denevér vagy tudomis én.. Ugly!
  Míg a popori male olyan durva ránézel és már meg is haltál ,sőt időt sincs felfogni látsz egy tömzsi testet a levegőbe és kész azt se tudod mi volt.. 😀
  Most ha választanom kéne male vagy female popori vagy male vagy female asura.
  Hát én a male poporira szavaznák ,még vállalható sztem ,de ,hogy egy chibi elinnel rohangáljak hát … nem bukok a 12 évesnek kinéző csajokra..
  Tom öregebbek a játékba meg ez náluk az adult ,de akkor is.
  Nem fogom lenyelni soha. Meg ,hogy ezt nézem ahogy vonaglik a képernyőn…
  Kiváncsi leszek Szergi majd megmarad-e a kislány poporinál EU szervereken is. 😀
  Amúgy mi a kasztod? Az amit magyaráztá pm-be? Az a gladi szerű vmi?

 213. Ha nem tetszik nem valakinek akkor mást választ. Konzervativoknak ott az ember alternatívának.
  Mondjuk szvsz Aman berzi ftw! 😀

  Ja és vagyok Kouta , csak bekockultam a napokban 🙂

 214. Ilyen mikor fõnök bezavar hsz felénél :p

 215. Aszem a blogot hivatalosan is át kéne nevezni “Fincsi szerint miért szar a TERA” blogra. Én speciel már nagyon unom, hogy van egy ember, aki screenshotok meg az egyéb forrásokból jövő képzelgései alapján minősít egy játékot. Ez kb olyan mintha úgy mondanál véleményt pl. egy vadi új filmről, hogy láttál belőle néhány pillanatfelvételt.

 216. Ez van meno, játszottam m
  r hasonlo gameval, láttam kb 5000000000 videot, és teljesen tisztában vagyok vele,h hogyan müködik ez a non targetes rendszer. De akkor egy kérdés fehér: te miért fikázod TERAt, ha még nem is probáltad?:D Mert eddig te is fikáztad…Szedd már össze magadat, de amugy olvasd el, h mit kérdeztem szergelytöl! Volt benne fikázás??? Ne csak olvass, értelmezzél is..

 217. Jolvan most látom, h nem meowi, hanem meno irta az elözöt..:DD Akkor a második részt visszaszivom:D De ettöl függetlenül az elsö része még áll, h nem szidtam TERAt, és ugy kötsz belém!

 218. Fél éve szidod.
  Ne tettesd magad hülyébnek mint amilyen vagy pls.

 219. xerb, most nem szidtam, hanem tök normálisan kérdeztem! Amugy meg pont te mondod másra, h hülye..:DDD Ez azért kicsit erös volt:DD

 220. Én már látom, hogy Fincsi nagyot fog koppani GW2-ben is aztán TERA-ban is ha kipróbálja Mr. törtszerver GOD 🙂 mondjon bármit is 🙂

  x3rb: ne áruld már el neki pls, még abbahagyja 😛

 221. Bocs fincsi , de ezt nem értem. Elmagyaráznád?

 222. igen xerb elmagyarázom:) te tartasz engem hülyének, nyilvánvaloan a sok itteni vitábol kifolyolag(kizárásos alapon ugye:DD ), csak azt az egyet elfelejted, h kb a viták 99%-ban nemnagyon volt igazad a többiekkel egyetemben. Ami nemlenne baj, csak ha hülye vagy egy gamehoz, akkor ne a másikat hülyézd le mindemellett…Traki, hány évig toltad tört szeron L2öt..?? Jobban szeretem én is az offot, de ha ellehetetlenitik az embert, akkor minek legyek fakir mazohista, nemvagyok koreai…Meg amugy nemvágom GW2ben miért csalodnék , minden megvan benne ami nekem kell egy mmoban, még több is, szal köcce de nemhiszem h menekülnék majd onnan:)

 223. Nem igazán elégített ki a magyarázatod fincsi. Megint csak tipikus személyeskedés és vagdalkozás volt , de az nem derült ki hogy miért is vagyok hülye.
  De nvm, többet nem vártam tõled : )
  Köszönöm.

 224. Aionban is minden megvolt ami neked kellett egy mmoban (papiron). a Viták 99% ában neked volt igazad, ill a diszes társaságodnak (az olyanoknak mint Agrel) szerinted,tetek. Éppen innen az egész, hogy ti kb 5 en, hülyének tartotok több 10 embert (ha csak a blogot nézem) persze ettöl lehetünk mi tudatlanok és hülyék, ti meg az okos prok… 🙂

  Visszatérve TERA-hoz, screenshotok, videok nem adják vissza ezt a feelinget /szabadságot ami ebben a játékban van. Játszhattál HASONLÓ játékkal (azért plz nevezd már meg a szoban forgó játékot) én is játszottam, és bár a Dragon Nestel toltam ami butább grafkoval és másabb a combat is (a targetlessen belül is eltérhet tudod). PvP ügyileg ezzel a combat rendszerrel szerintem Aionra simán ráver skill terén 🙂 bár én hülye vagyok és ez az én személyes véleményem (és tegyük hozzá azért az a rendszer nem egy TERA combat rendszer 🙂

 225. Hát sajnálom xerb, h nemtudsz ennyit felfogni, de hát mit is várhatnék töled…:D Amugy meg te kezdted a személyeskedést, és még én leszek leoltva a végén pff..:D Amugy ha az indokra ennyiböl nem tudsz rájönni, akkor ne ezt mond h :”Nem igazán elégített ki a magyarázatod fincsi. Megint csak tipikus személyeskedés és vagdalkozás volt , de az nem derült ki hogy miért is vagyok hülye.
  De nvm, többet nem vártam tõled : )
  Köszönöm.” Hanem ezt: “basszus, miért vagyok ekkora …., nemtudok megérteni alapvetö emberi nyelvet ááá istenem miért versz” Ez jobb lett volna:D Na de mára tényleg elég volt a személyeskedésböl, még elszabadulnak itt az indulatok, csak az kurt fel, h meno olyan miatt osztott, ami jelen pillanatban nem volt jogos, mert teljesen kiváncsiságbol kérdeztem szergitöl dolgot, erre jön meno ,azt kioszt h mit szidom TERAt, azt nem is véve figyelembe, h nem is szidtam…Na mindegy pihentessünk mert nemszeretek anyázni meg fölös is, ez nem az a hely, maradjunk az mmoknál:)

 226. ja kifelejtettem, hogy nem csak Aionét, de egy targetes mmo nem adja vissza azt, és a közelébe nem érhet. és itt derül ki igazán hogy ki hogy játszik, nem ott hogy nyomok egy skillt azt utánad fut a karim és ugy üt, meg hogy megütlek és bejön a godstonom, vagy hogy stunlockban tartalak… és nem is azon, hogy 1-2 karinak van csak AoE skillje és grp pvp ben csak ők aratnak majd, hisz amerre ütsz a fegyvereddel, ha ott 2 target van akkor 2 targetet sebzel…stb. Bár ez egyeseknek bovli és szar, másoknak megváltás az unalmas auto attack/futás a kari után ha nincs rangeben.

 227. Fincsi kis pöcs voltam még és csak max ha fél évet játszottam L2-vel mivel mást nem ismertem, azt se tudtam mi az az MMO, de hamar rájöttem, hogy a törtszeró az valami próbálkozás és kapsz a végén valami egészen mást, mint ami lenni akar, tehát egy rakat FOS az egész, de van aki szereti ezt hát élvezze, attól még dedó szint…

 228. Fincsi, meno azért osztott le, mert az elmult félévben tényleg csak fikáztad TERA-t, most konkrétan 1 hsz-ben nem de ettöl az elmult 6 honapban igen, érted miért lettél leosztva? Meowi azért nem lett mert mig ö minden félévben commentel 10 et, ebböl nagyon max 5 TERA ellenes, addig te kommentelsz kb 600 at és minden 5. minimum TERA ellenes. Érted már? Teljesen jogos volt, föleg ugy, hogy már szoltak nem is egyszer. Ugyanigy megvolt ez a figyelem mikor Aion volt TERA helyén, azt se szidhattuk, de szerencsére az idők változnak 😀

 229. Én nem személyeskedtem , nem hülyéztelek fincsi 😛

  Ezt írtam:
  Ne tettesd magad hülyébnek mint
  amilyen vagy pls.
  Ami nem egyenlõ azzal hogy hülye vagy finyak :O
  Azt állítottam hogy:
  Amilyen hülye vagy<amilyennek teteted magad
  ..de , ha matematikailag közelítjük meg a dolgot és kijelentjük hogy a hülyeség mértékét 0-tól végtelenig fejezhetjük ki számmal . Ahol ugye a 0=nem vagy hülye. És feltételezzük hogy te nem vagy hülye . Tehát 0.
  Ebböl következhet :
  0<1töl végtelenig. Másszóval:
  amilyen hülye vagy most ( 0 ergo nem vagy az ) <amilyen hülyének teteted magad.
  Akárhogy is nézzük az állításom az volt :
  x<x+1-végtelen
  De x=0 is lehet.
  Szal én nem hülyéztem.
  Szal písz 😛

 230. traki én ezzel mindig ugy voltam, hogy azért ,mert valami nem ugy müködik,mint azt a tervezö cég eredetileg szerette volna, az nem feltétlenül rosszabbul müködik, ha aiont nézzük, akkor pl kifejezetten jo kis szerok vannak offhoz képest, mivel máshogy ugyan, de jol vannak beállitva , ennyi…én is mint mondtam jobban szeretem az offot abbol a szempontbol, h minden müködik stb…,viszont annyit azért nem ér már meg nekem, h fizessem, max másik gameban, amit casualoknak találtak ki.Nem a lovét sajnálom, mert abbol nincsen hiány:DD leszarom, de egyszerüen fakiroknak van kitalálva, én meg nemvagyok az:D

 231. hihetetlen hogy röpke egy honap alatt igy megváltozott a szemléleted még ugy is, hogy szanaszét ownoltál mindenkit offon is.

 232. “Ne tettesd magad hülyébnek mint amilyen vagy pls.” Ergo, ne tettessem magamat hülybnek, mint amilyen hülye már vagyok…:D Nemértettem félre semmit xerb:D

 233. Cence, régota tüske volt a szememben, h nemtudom elérni azt, amit akarok, mert nincsen rá idöm, és mivel az offon nemadják meg a lehetöséget a casualoknak, igy ennyi. Magárol a játékrol nemváltozott meg a véleményem (ami a müködést meg a pvpt illeti), csak az, h nemlehet medált szerezni, ergo nem lesz gearem, nemtudok instázni,farmolni, ergo nemtudok enchantolni, hiába jok az alapok, ha a többi nem. Amugy cence, mutasd meg pls azt az irásomat, ahol dicsértem aiont, h nem casualoknak van kitalálva, hanem tök jo h szarrá kell farmolnia magát az embernek! Én a pvpröl beszéltem commentjeim 99%ban, nem a pveröl…Sosem tetszett h sokat kell pvezni

 234. Matek nem hazudik fincsi .
  Arrol meg nem tehetünk ha szerinted X nem nullával egyenlõ 😀

 235. áhh amúgy én tudom fincsi szerint nem szar a tera ergó ő is meg az összes hitetlen ott fogja velünk tolni nagy békességben, és úgy megverlek titeket hogy csak úgy sírhattok 😀

 236. fincsi, kb nincs olyan kommented ahol nem Aiont dicséred, de elmondtam, hogyha elolvasod 2.6-2.7 patch notesját, kb mindenhol fosni fogják a platinum medálokat. És igen Aion nem casual friendly, ezért siker koreában, és ezért (kis részben) szar nálunk, ugyanis az ember nem teheti meg, hogy munka mellett v után esetleg csak és kizárolag kockuljon, ha családja van arrol meg nem is beszélünk, TERA pedig ezért nem akkora durranás ott, annál nagyobb lesz itt!

 237. mz ez nem volt titok elöttünk sem, hogy mindenki fujjol, meg szarozza, de elsők közt lesznek a szerveren ebben is biztos vagyok! Max ha majd esetleg nem megy nekik a pvp, felemelik megint a hangjukat, hogy mekkora fos ez már, és maradnak mig kinem jön a disney remekmű.

 238. jah és ne marjátok már egymást gyerekek, szídhatnánk együtt az nc t is mert ők megérdemlik, de komolyan ez a ki mit mondott egy hónapja…….mint a 4 évesek, inkább valami értékelhetőt.

 239. Például én kivettem az eternal fejest majd konstatáltam hogy nem remodellezhető és így ronda 😛 De elegem lett a fort előtt áldogálásból feederre várva, szánalom ez a rendszer a medállal sztem több item nem lesz 😛

 240. Cence, kivételesen egyröl beszélünk, tehát nemértelek..:D

 241. sZergely elhalálozott a gépe elött TERA közben?or wtf?szergi, ma még NEM FÜRÖDTÉL HAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, nemártana megreggelizned!:DD

 242. Legalább spórolok a vízzel, a reggeli meg ráér holnapután is 😛

 243. a szergit hagyjátok, nagyon benne van most TERA ban :)) megvan-e a 35-40 szergi?

 244. Majdnem 35, kicsit BAM-oztunk is ^^

 245. Szergi: Hol vetétek az accot?
  Tudnál ajánlani egy megbizható oldalt?
  Mennék énis .
  Hányingerem van már aiontól.

 246. valami hírt löknétek? Sok ez a 200+ hsz 🙂

  Az ethernalt nem lehet remodellelni? 😦 Akkor már nem is kell 😛

 247. The maintenance is estimated to take no longer than 7 hours. 😀
  Itt a hir.
  Sztem nem olyan rossz a plate eternal kivétel a fejes ,egy női karinak elég fos ,dehát ez legyen a legnagyobb gondunk.

 248. Xerb: 3zoom.com ha elakadsz gyere TS, segítek! Paypal-os accra szükséged lesz.

 249. Oké épp női karakter a Tempem és nem akarok neki nemváltó műtétet csináltatni csak ezért 😛
  Pont, hogy 1,5 hónapja sikerült neki a páncél miniszoknyás szettet kiproccoltatnom skinnek a zöld titán ruhákból:P Le is festettem szépen ilyen majdnem fekete színűre. Most egész tűrhető. Végre nem világít mint valami karácsonyfa minden alkalommal mikor kardot ránt és még annyia páncél is rajta ami úgy néz ki, mintha védene is valamit, de mutat is valahogy 🙂

 250. oldscool adidas napszemcsim volt mióta az eszemet tudom 😦

 251. Multkor dgben nem tudtam elég közel menni hogy láthassam Mz 😛
  Az a rohadt fear.

 252. az, enis utalom az sm eket 😀 helyzetjelentes telerol: teljesen halott, ket gelka fort ely kezen, eselyet nem latom h visszafoglaljuk, ely tulero szinte vicc kategoria ncei ballance van a meg megmaradt asmok lgf ben veszekszenek

 253. Lehet mégse megyek telére. Meg nem is resubbolok. Terarararararaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 4life! 😀

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

 
%d blogger ezt szereti: