Újabb reactivation a 2.5 kapcsán

A SPAM folderemben találtam:

Jump Into the Empyrean Calling Reactivation Celebration

Get ready to dive in with both wings! We’re reactivating all accounts that are inactive prior to 1 June 2011 (no banned or trial accounts, sorry) in time to let you join in for free taste of the new content and features of Aion 2.5. And every day you log in during the reactivation celebration, you get free in-game digital items, ranging from a new Ninja Motion Card to versatile Platinum Medals!

Reactivation Starts: 3 June, 2011 on 17:00 CET
Reactivation Ends: 13 June, 2011 on 17:00 CET


~ Szerző: menorel - május 26, 2011.

202 hozzászólás to “Újabb reactivation a 2.5 kapcsán”

 1. megelőztél meno 🙂 minek foglalkozol te a spamekkel? 😀

 2. Az ajándékok menetrendje:

  06.03 péntek Berdin’s Amulet x15 (50% XP Bonus!)
  06.06 hétfő [Emotion Card] Sing
  06.07 kedd Major Ancient Crown
  06.08 szerda Dye: Hot Orange x5
  06.09 csütörtök Trickster’s Fungie Hat
  06.10 péntek Platinum Medal x3
  06.14 kedd [Motion Card] Ninja Set 7-Day Pass

 3. Ennek most nagyon örülök, mert játszani akarok már nagyon, de fizetni nem 😀

 4. Megszorozhatnák a hátitáska méretét 2-vel valami event alatt 🙂

 5. Yusukee, szintén zenész…

 6. Egyébként azt elfelejtettem, hogy még aktív játékosok mondjátok el pls, hogy egyátalán spataloson van még magyar játékos? Elég rég nem voltam már, akkor még a last standbe voltam. Van még élet a szerveren? A magyarok hol vannak?

 7. Sok magyar van még spatán, de az LS nagy része átlépett nemzetközi légiókba, Klei-ék a White Guardiansban vannak, én Be Happyben. LS-ben főleg altok vannak most. Aáálítólag jönnek vissza páran Aionozni, lehet hogy lesz valami szervezkedés.

 8. Többek közt én is visszatértem a játékba, de Spatalosról váltottam, Telemachus szerveren Asmodian oldalon kezdtem újra a játékot. Spata meglehetősen kihaltnak tűnt pár hete.

 9. Telemachus jo választás!Pörgös élet van most

 10. Igen, tetszik is, bár sosem játszottam sem asmo sem dps karakterrel, ezért kezdtem itt egy asmodian gladiatort 🙂 Sajnos 2.5-öt egyenlőre nem nagyon tudom élvezni ( meló miatt ) de majd hétvégén adunk az élvezeteknek 🙂

 11. Helyes toljad csak:)Tényleg kezd elég tuti lenni Aion, csak azzal a köcsög AP systemmel kellene vmit kezdeni…

 12. Üdvözletem mindenkinek.

  Tudom nem ide tartozik teljesen, de sajnos nem találtam más helyet ahol feltehetném a kérdésemet (főleg nem magyar helyet). Én még új vagyok az aionban. Wowból jöttem át, meguntam a wowot, remélem az aion jobban leköt majd. Most egy cleric-el játszottam, de valamiért úgy érzem nem nekem való, túl lassan öl ( 21es szintű ). A kérdésem az lenne melyik serveren és melyik oldalt lenne érdemes játszanom ahol van aktív magyar klán és melyik karakter lenne jobb pvp pve-re assasin vagy ranger. Már olvastam több fórumot is de még mindig nem tudtam dönteni, így gondoltam megkérdezem itt. Valószínűleg az elején egyedül fogok játszani, mivel még senkit nem ismerek a játékban, de a csapatjáték jobban érdekelne.
  Remélem nem zavar a kérdésem, és előre is köszönöm a segítséget.

 13. Igen, tetszik a játék, jó fél éve nem toltam, és most jól elvagyok. Bár lehet, hogy ebben közrejátszik az is, hogy szervert váltottam, és jó társaságba kerültem.
  Én úgy vélem, a jelenlegi AP systemet ki kéne dobni a kukába, és teljesen új alapokra kellene helyezni a PvP-t.

 14. Cleric jo választás, addig mig nincsen jo geared minden class gyenge, de késöbb ez változik, cleric igen jo választás, de ha a másik kettö közül választasz akkor mindenképpen ranger, de ahoz is kitartás kell

 15. Megerősítem Finyak hozzászólását, a cleric nagyon jó választás. Ha pedig mindenképp váltani akarsz, ranger, de nagy türelem kell hozzá. Egy a fontos: ne add fel! gyébként – lehet közhely – de azzal játsz, amivel jól érzed magad.
  Én is lvl 24 vagyok, Telemachuson kezdtem újra az AION-t, van itt egy jó kis magyar légió. Asmodian oldalon. Ha elyos akarsz lenni, akkor Perenton találhatsz magyarokat.

 16. Egy ally sem jönne össze annyi magyar van jelenleg Perento-n 😀 Viszont ők nagyjából egy kupacban. Mentor system miatt pedig mostmár a régi “há b+ erre sosem lesz full party” questek is megoldhatóak.

 17. Köszönöm az információkat. Akkor kipróbálom a Telemachuson szerveren asmo oldalon a játékot. Az oldal nem nagyon számít nekem. Nem tudom pontosan hol melyik jobb, de wowban mindig a gyengébb oldalt sikerült kifognom :D. A lényeg hogy jó élvezhető csapatot találjak. Megpróbálom a clericet, hátha valamit jobban tudok csinálni majd most :D. A magyar klán kezdőket is fogad, vagy inkább magasabb szinten próbáljak meg majd velük beszélni? A karakterem neve a játékban Kensha

 18. már csak egy gondom van.van egy event,amikor is szintlépésekkor kapunk kisebb ajándékokat.van egy kis faszcimbálo templarom,ami kapott ilyet,de nemtudom kivenni az armort,hiába válsztom ki,jelölöm be pötyikével h elolvastam meg minden,nemtudom kiválasztani,és addig nemkapom meg az ujat,pedig kellenének…vkinek még hasonlo?

 19. mint windowsban, jelöld ki a plate felsőt, meg a plate vállast. (ctrl+click)

 20. Hm, ma vagy holnap jár le az accom, akkor lehet nem fizetem be. Amúgy sem vártam sokat a patchtől, de azt is sikerült alulmúlnia 😀 Fail patch ismét…

 21. bb

 22. Szergi te nem vagy véletlenül cence országos cimbije?Még is mi a náthás pék faszát vártatok a patchtöl, amikor minden le volt irva elöre h mi lesz benne….XD Teljesen korrekt kis patch, semmi nagyobb extra, de ezt tudtuk is, meg ök is megmondták h ez csak egy kisebb kieg a 3.0 elött….De ennek ellenére én pl pozitivan csalodtam benne, föleg ami a megjelenést illeti, nemgondoltam volna h ennyivel látványosabb lesz mint az elözö graf, meg az uj effektek is, sokkal hangulatosabb lett ezáltal a game.Majd arra leszek kiváncsi,amikor terabol 2 honap után hanyatt -homlok menekültök, akkor milyen dumával jöttök majd:DD oooo, hát ööö izéé:D

 23. Szergely gondolom arra gondo
  , hogy még mindig/megint csak az van hogy menj pvelni, farmolni a fasza geart hogy játszhas utánna a godmodeban. Vagy pvpz for fun , de abbol apd elég sosem lesz hogy felvedd a versenyt a pve huszárokkal gearban. Egy idõ után meg b@szhatod a skillt ha 40es setben mész és jönnek szemben full 55ös eternalban .A grafika meg finyak ..hát érdekenél nc ezt hypeolták leginkább hogy ez lesz 2.5ben egyik legszámottevõbb ujdonság.Szvsz egy ügyesebb modernek még talán egy délutánjába is beletellett volna egy ilyen tuning összehozása ,kizárólag némi cfg buzerálásokkal.

 24. xerb teljesen mindegy mennyi idöbe telt megcsinálni a graf tuningot, a lényeg az, h kibaszott szép lett, és érdemleges a változás, ettöl a motortol nevárja senki h filmszerü lesz…Amugy a gearelödésröl annyit, én pl nem is izgatom magamat ezmiatt, ékszereket kiveszem, azt tök normális modban is kilehet szedni, összerakok egy eternal fegyot, meg lesz amikor meg lesz(amikor kijön az instábol az a medál genya), azt ennyi,esetleg talán az 50es AP szettet kiszedem majd ha ezekkel végzek, de igazábol most sem nagyon vernek be az eternalosok…Egyedül gldi-temp ami veszélyes nekem, ezekre nemmegyek egyedül, többin meg tökmindegy milyen gear van …

 25. Jó, lehet valaki más nem örül annak ha szopik ha pvpzi , míg a pves ezmod szedi a geart ki. Nem így kellene lenni.
  Más .
  Én már azt sem értem mi tart egy ilyen lof@sz patch elkészítésén ennyi ideig . 🙂

 26. Ne vedd sértésnek, de te honnan veszed, h mennyi ideig tartott ezt a patchet elkésziteni, illetve hogy lofasz? 3 uj insta, uj skillek, uj graf, uj itemek, azért ezeket le is kell tesztelni, egy akármilyen lofasz berakásának is hetek kellenek a teszteléséhez mire felteszik…Amugy az elsö mondatodhoz hozzátenném, h annak én sem örülök ha szopok pvpben, de az nem a gear miatt szokott lenni, hanem az AP rendszer miatt:) Azért mert vkinek sokkal jobb gearje van, még nemjelenti h meg is ver, aki meg pvezik, az nem pvpzik, és nem is találkozom vele…

 27. Xerb, a patch elkészítésének ideje és a kiadásának ideje köszönő viszonyban sincs. Nem tartom valószínűnek, hogy ahogy kész lett a patch, már adták is ki. Sztem már rég készen volt, és a megjelentetéssel voltak gondok. (nem technikai)
  más: Amúgy meg tényleg előre megmondták, h mi lesz benne, meg azt is, h mikor fog megjelenni. (kb) Tartották is.
  A grafikát nem hiszem, h egy félórás configolás eredményezné, hiába kapcsolják be, hogy legyen árnyék, ha nincs a 3d modellben benne ami a fényforrást adja. Nekem nagyon tetszik amilyen lett, pl sulfur fortress környéke nagyon állat lett. mintha teljesen más hely lenne.
  Az új insták se rosszak, azt hiszem a pve aréna lesz az az insta az összes közül, amit legkésőbb fognak megunni az emberek. Gyors, pörgős, változatos és nagyon fun. A másik insta meg szép, de ennyi. Ugyan az a séma sajnos, mint az előzőek.
  Divat terén is szerintem megfelelő előrelépés történt. Tetszik, h nem merült ki az egész az új ruhákba, mert az új mozgások nagyon feldobják a játékot.

 28. 3 új insta meg még új itemek is? 😮
  Itemeken mi volt sok idõ ? Mig a grafikusok megcsinálták a modeleket vagy míg bepötyögték a hozzájuk tartozó statokat ? 🙂 (na jo befejeztem:P )

 29. Jah amugy abyssban a legfeltünöbb a graf változása, össze sem lehet hasonlitani a régivel szerencsére:)

 30. xerb, nemhiszem, h 1 hét alatt elkészitik, és másik 5 honapig kiadják…De azért félre ne érts, tudom, h te jobban vágod ezt a témát mint Nc fejlesztöi, végülis öket nem a programozásért fizetik…:D Tök logikus, h vmit megcsinálnak 1-2 hét alatt, és hosszu honapokig nemadják ki, miközben egy ujabb honap alatt egetrengetöen nagy patchet lehetne megcsinálni…logikus:DD Ha itt tartunk, akkor azt sem lehet érteni, mi tartott a game tök alfa változatának elkészitésében 3 évig?? Mert ez a rohadt mmo készités iszonyatos idöigény, minden apro részlete. Egy átlagos mmo, ami minöségi, minimum 3 évig készül, és legtöbb esetben igencsak alfa verzsön…

 31. Melyik kettőre gondolsz a három új insta alatt?

 32. higyjétek el, hogy a NC-nél a programozóknak semmi közük nincs a mi problémáinkhoz. Nagyon jól dolgoznak, a grafikusok, tervezők szintén. Nekünk konkrétan a marketingeseikkel van gondunk! 🙂
  Mindig azok csesznek el mindent.

 33. puki senki nemmondott 2 instát, eddig is 3rol volt szo

 34. tééényleg? akkor azon kívül a 2 új instán amiről tudok, te melyikről tudsz még?

 35. mert a 2 uj fortba nincsen insta csak az egyikbe?mondjuk nem mintha nemlenne nekem tökmindegy:D

 36. Hát ez mellbe vágott, akkor megyek terazni:DD

 37. Oh, mennyi wall of text, belekezdtem, de TL;DR 😀

  Kicsit vicces ahogy fincsi a grafikára recsizik, mikor ő maga mondta, hogy vissza kellett vennie, hogy játszhasson vele 😀

  Amúgy miért is szar az új patch? Lássuk:
  1) elcseszett OP fegyverek PvE instából, mindenki elkezdte hajtani őket
  2) elcseszett OP abyss itemek, ami mégtöbb zerghez vezet a napik kapcsán, meg egyébként is, teljesen megölve a PvP DG-ket is, full 50-55 +10 AP gearesek rusholnak/trainelnek “mer DG AP-ra van, ha PvP-t akarsz menj abyssba vagy inggissonba” – jaja persze
  3) classbalance-nak még csak nyoma sincs
  Tehát összegezve egy újabb patch, ami 0 PvP, max PvE tartalommal rendelkezik és kb. erre is lehetett számítani, viszont a PvE tartalom azt a kevés megmaradt PvP-t is faszán háttérbe nyomja… Zéró a motiváció az emberekben, hogy egyáltalán megpróbáljanak PvP-zni, ill. az egész kimerül agyatlan zergelésben.
  gg.

 38. De szergi, azért mert vissza kellett vennem belöle mert a gépem nembirja annyira, attol még kibaszott szépen néz ki,még igy visszavéve is lényegesen szebb mint elötte maxon volt! Amugy meg az okfejtésedet abszolut nemvágom, miért cseszi el mégjobban a pvpt az, h vannak uj itemek? Szerintem ez amit irtál hülyeség, semmi összefüggés nincsen, a pvet a pvesek üzik nagyüzemben, a pvpsek csak kicsiben, de mivel a pvesekkel sosem találkozunk, ez nem is fog zavarni, az meg, h dredben havonta 2szer találkozom olyan grouppal akik 5perc alatt végigviszik, hát kb leszarom..:D Egyedül az AP rendszeren javithatnának, vagyis azt ujra kellene tervezni totál, de azonkivül más nincsen ami a pvp ellen szolna, hiszen akkor a geart is kilehetne szedni only pvpböl ha jo a systemje, tehát az az egyedüli gyenge pontja, de azon kár is rágodni, tuti h nemfogják megcsinálni mivel a többségnek ez valo, sajna kevesebb a pvps mint a pves, ez van…

 39. “csak ez az egy gyenge pontja van”
  Ja végül is .. =) a legfontosabb egy “pvp” mmoban
  Van egy kocsim , csak egy baja van nem jó a motora.. dee amugy tök fain.Ja és most volt szervizben (lásd patch) , kapott új fényezést meg pár + cuccot , tök kajak, motort nem csinálták meg de amúgy nagyon baró . =)

 40. Szergely: Zerg mindig lesz, mert túl kicsi a pvp terület. Ha inggison 2-es 3-as zónát összenyitnák, és a guardokat kivennék a gate-kről, sztem a zerg probléma megoldódna. Sajnos kicsi a terület, és kb csak egy felé mehetsz.
  A PvE továbbra sem kötelező, de az tény, hogy nem tesz jót a pvp-nek.
  Ballansz meg nem lesz soha egyetlen MMO-ban sem.
  OP itemek alatt mit értesz? Vagy inkább úgy kérdezem, mit szeretnél? nem tehetnek be szarabb itemeket, a pve cuccok meg nem sokkal jobbak a mostaninál.
  Fincsi meg noob, azért kellett levennie a grafikát. Nekem szarabb gépem van, mint neki, és maxon megy a játék. Őszintén szólva nem is vettem észre számottevő fps csökkenést.
  Nemtom kinek tűntek fel azok az apró dolgok, amik engem zavartak, és javították.
  – ha a chain skill egyik ága cd-n van, a másik ágat feldobja ugyanarra a gombra/slotra. (ezzel spóroltam pár slotot)
  – ha idézed a petet, nem jelőli ki.(ettől falra másztam)
  – el tudom rejteni mások idegesítő, vinnyogó petjét (végre)
  – van buffolós pet (végre nem nekem kell még arra is figyelni, h fenntartsak 2 foodot, meg 3 scrollt
  – ha chainskill közben targetet váltok, nem akad meg a chain
  apró dolgok ezek, de odafigyeltek rá.
  Amúgy szerintem a pvp tartalom 3.0-ig nem fog változni, és gyanítom, h ebben a patchben is már van előkészítés ehhez.

 41. xerb, de mint mondtam még mindig az a baj, h az emberek többsége nem pvp párti!!tehát rossz a hasonlatod:)

 42. Mit nem értesz finyak, leírtam. Az új itemek azért cseszik el, mert a régi broáfpvebroáf módon lehet őket megszerezni, és mert zergre ösztönzi a legtöbb játékost… És mivel a legtöbb játékos fogalma a játékos társadalom nagyobbik részét fedi le, ezért szép kis zergelés az 😀 Az új pve fegyók meg vannak annyira jók, hogy a pv beállítottságú játékosok is rámozdulnak :/ 5-6 hónap múlva lesz jobb, mire lecseng ez a sok szar, vagy mielőtt kijön 3.0 és a fullos gearben unatkozó emberek ismét elkezdenek pvp-zni 😛 hm olyan 10-12 hónap múlva 😀

 43. Azt értem mitmondasz Szergi:) Csak azt nem értem h miért mondasz hülyeségeket:)

 44. Jólvan na , melohely,unalom van 🙂 ..nagyon.
  Juteszembe, hol van kouta?!
  Áruló! Biztos az új instákat tolja 😐

 45. Tényleg, feltünöen csendben van…XD

 46. “xerb, de mint mondtam még mindig az a baj, h az emberek többsége nem pvp párti!!tehát rossz a hasonlatod:)”

  Már ne haragudj, de milyen párti legyen az átlag játékos egy PvE játékban? 😐

 47. Na ja!! Ha pvp contentet erõsítették volna a hónapok alatt akkor a pve fanok léptek volna le és a pvp játékosok lennének töbségben, de ellenkezõleg történt.

 48. Persze igy is lehet nézni, de nem a játék miatt, hanem mert amugy is az emberek pve beállitottságuak, ez játéktol függetlenül is igy van, és ezért minden játékban többen vannak. De amugy én abszolut 0át pvezem jelenleg, jobban utálom mindentöl, és még is Aion tetszik nekem legjobban mmok közül…,tehát sosem éreztem át azt, amikor vki aztmondja aionra h pve mmo

 49. Őszintén szólva ez az aréna az első olyan pve tratalom, ami nem untat. Télleg fun, és nem igy egy 3 órás szopás, tökéletes levezetés lehet egy nap végén. Amúgy meg, ha a pvp tartalmat erősítették volna, több lenne a pvp-s ember, és az NC meg sztem már rég becsődölt volna. A régebbi játékosok nagyrésze elment volna, mert ahogy észrevettem sokan kiégnek a pvp-n. Pedig ez egy olyan dolog, h valakinek veszíteni is kell ahhoz, h valaki más nyerjen. Az új játékosok meg nem tudnák behozni a lemaradást, és szintén mennek. A lényeg, h megint csak a marketingesek a bűnösök. A pvp-s emberekről meg annyit, hogy azok az ellenfelek, akik tudnak játszani a karijukkal, az azért van, mert nem az instákban hűsölnek egész nap, a gearjük nagy része sem onnan van. Akik pve-ből szedték az ap geart, azokat érezhetően könnyebb megölni. Soxor fordult elő, h visszanéztem a geareket, és csodálkoztam, h fasza gearben volt a csávó, mégis béna volt és stabilan vertem.

 50. nem értem én a problémáitokat kedves xerbgelyék, az új eternal NEM PVP statos fegyverek nekem pont jók lesznek ahhoz hogy új karival elkezdjem majd a PVP-t.

  egyébként mi a búbánatos faxgépért cryoltok itt? nem hogy örülnétek hogy van valami újdonság, és próbálnátok élvezni, játékként felfogni /idiotface
  ha ennyire nem tetszik ne itt picsogjatok, hagyjátok abbaé s menjetek játszatok hello kitty islandot vagy wowozzatok vagy tudom is én… csak ne vegyétek el mások kedvét a játéktól

 51. komolyan tele a tököm azzal hogy mindenki picsog ha jön valami patch a játékhoz hogy milyen rossz most nekünk mert vannak új elérhető tartalmak, jaj hogy nekem ez nem kell mer a pvp az E! ejjbazger… komolyan abba kéne hagynom a forumok olvasgatását mert egyszer enragelek és leszakitom az arcom

 52. Fehér:
  1, igazad van! 🙂
  2, mondjuk a cry mehet, a fórum ezért is van
  3, nincs itt Cence, úgyhogy valakinek képviselnie kell
  4, akkor az accountod nem eladó már gondolom 😀

  más: csak én gondolom így, vagy szerintetek is az új stigma a kisebb szinten történő szintezést hivatott erősíteni?

 53. Csak leírtam a véleményem, ahogy eddig is tettem… De persze tökjó az új patch meg minden, megérte majd’ 3/4 évet várni rá 🙂
  Jah amúgy gl az új karival a pvp-hez, ha már a “régivel” nem ment… :trolling on meowie’s idiotface:

 54. Fogalmam sincs, hogy mióta tolod meo, de headstartosként kicsit másképp látok már dolgokat, volt idő, mikor foggal-körömmel kiálltam a játék mellett, mikor elkezdtek failt failra halmozni és mindenki szidta mint a bokrot, mert bíztam benne, hogy jobb lesz. Azonban már az én bizalmamat is eljátszották ennyi idő alatt. Azt nem mondtam, hogy nincs benne semmi amit élvezni lehetne benne, sőt pont ez a problémám, hogy minden egyes patch elcsippent egy darabot belőle.

 55. Szergely: ha nem vártad volna a patchet, hidd el, az tőled függetlenül is megjelent volna. Ha pedig arra szerettél volna célozni, hogy eddig csak azért játszottál az Aionnal, mert vártad a patchet, akkor meg semmi gáz, amit eddig csináltál a játékban, azt ezután is tudod csinálni. 😉

  Még egy apróság. Van aki Aion előtt évekig WoW-ozott, van aki L2-zött. (nem kizárólag). Kíváncsi lennék melyik tábor hisztizik többet. Lehet, hogy a “wowosok”?

 56. köszi, meglesz. assassin-em volt, ment vele a pvp, a 40es elit szettem felét meg az ékszereket pvp-vel szedtem ki, de már kevés a gearje a mostani galambfasírt készítéshez, tovább meg nincs kedvem tologatni mert 1. még mindig közelébe se ér az 1v1nek, 2. dupla fegyvert kéne kiszednem amihez semmilyen motivációt nem érzek így hirtelen.

  zender: szerintem nem…

 57. headstart óta játszom, 2x párhónapos megszakitással (munka meg stb)
  és én is lineage2-vel játszottam 1-2 évet ezelőtt.

 58. fehér az a baj, h akinek nemtetszik Aion,annak teljesen mindegy milyen kieg jön, mekkora tartalommal,mindent fikkantani fognak, ha olyan gameröl lenne szo,amit szeretnek,akkor meg teljesen mindegy milyen kis aproság jönne,annak is örülnének.Ezért van az, h nekünk tetszenek a dolgok amik jönnek, másoknak meg nem, és ez igy megy majd mindig. 2.5töl senki sem várt semilyen komolyabb változast Aion terén, de ehez képest kellemes csalodás volt nekem, h sokkal hangulatosabb lett az egész, az, h ennyit kellett rá várni, az részben betudhato annak, h egy nyulfaroknyi contentet is honapokig tesztelnek, ez a kieg nyilván nemtarthatott 2 honapnál tovább mire összerakták, de az is sejthetö, h ennek oka a 3.0, ami még nyilván várat magára, hiszen ott igértek lényeges változásokat, és kb 2.0 és 3.0 közé(idöben) betesznek egy kisebb patchet, ez lenne 2.5, az ésszerübb megoldás, mintha kiadták volna ezt a 2.5öt már 3 honapja, és akkor 3.0ig lenne 3/4év ür…

 59. “Szergely: ha nem vártad volna a patchet, hidd el, az tőled függetlenül is megjelent volna.”
  Félve vártam maradjunk annyiban.
  “Ha pedig arra szerettél volna célozni, hogy eddig csak azért játszottál az Aionnal, mert vártad a patchet, akkor meg semmi gáz, amit eddig csináltál a játékban, azt ezután is tudod csinálni.”
  Egyre kevésbé, mivel főleg a PvP-t részesítem előnyben.
  WoWot lvl harmincvalameddig bírtam, utána 2 hétig rókáztam az “élménytől”. Archlordot toltam huzamosabb ideig előtte.

 60. nem értem a problémáidat, amit eddig is lehetett csinálni azt eddig is lehet csinálni – lásd ugyanúgy zergelhetsz, ugyanúgy kempelhetsz, ugyanúgy dredgionozhatsz, ugyanúgy mehetsz fort instázni… ja hogy mások előbb kivesznek pár erős itemet? neked is muszáj lesz előbb vagy utóbb. ehhez hozzá kell szoknod… ma egyébként egy tök random noname sm megölte a kis clericem kemény 40 secbe tellett neki, mire levert a +10 brigade general tome-jával 1980 magic accal… moccani se tudtam a cc-től… de ez mintha 1 újjal játszott volna olyan gyorsan jött össze neki… szóval ilyen emberek veszik ki a nagy részét, értelmetlen a további jajveszékelés.

 61. Azon gondolkodom, h jelenlegi legnagyobb gondom az Aionnal az időbeosztás. Cdred fix időpontban van, siege fix időpontban van, túl sok insta van, és szerintem túl hosszúak is, a party recruit is elég sokáig tart. Egyszerűen, ha nem akarok hanyagolni semmit, nem jut elég időm pvp-zni. Ezt a Lineage2 teljesen jól megoldotta annó.
  mivel open world pvp volt, símán lehetett pve/fejlődés közben pvp-zni. Az meg nem gáz, ha valaki mobolás közben támadt rád, mert már messziről lehetett látni, ha jön valaki és a mobok is nagyon gyorsan leszakadtak az emberről, ha arrébb ment. Nem kellett időt elcseszni a gyűjtögetéssel, mert fejlődés közben spoillal a mobból kijött, ami kellett. A pénzzel sem volt ekkora gond, mert a régi szettet/fegyót el lehetett adni. (mondjuk az enchantolás ott azért melegebb volt) A siegek fix időpontban voltak, viszont sokkal ritkábban, úgyhogy már mindenki alig várta, h mehessen, nem úgy mint itt, h semmi kedvem, de muszáj. A vár tulajdonlása/foglalás sem volt ennyire befolyással az egyéni előrelépésre. A party recruit is gyorsabban ment annak ellenére, h nem volt rá rendszer, mert nem kellett mindenhova cleric/tank. A bufferek is jól tudtak healelni a hp visszatöltős buffok miatt, a vampiric rage segített a harcosoknak (a bevitt ütés egy részét visszatöltötte HP-ba), a hp szívás a mageknek. Tank sem kifejezetten kellett, csak a bossokhoz, mert a tőrös pl a kisebb dpef mellett a nagyobb dps miatt több hp-t szívott vissza.
  Úgyhogy általában megkérdeztem a klánban, h kinek van kedve velem jönni bárhova, mondjuk kiszedni materialt, ami crafthoz kellett. Jött valami dps, valami buffer vagy healer, és elmentünk pve-zni. Ezzel egyúttal ugye PvP-zni is, mert bárhol lehetett ellenség. És egyben gyűjtögetni is. És még a dropból is meg lehetett élni. Szóval jól ki volt az találva így utólag belegondolva.

 62. Én 1 hétig bírtam wowot , fizetnének sem játszanék vele 🙂
  Szergely: Archlord? Mikor? Melyik szerver? :O
  Na abban aztán valóban 0 content volt 😀

 63. Olvasni tudsz, csak az értelmezéssel vannak problémáid…

  “nem értem a problémáidat, amit eddig is lehetett csinálni azt eddig is lehet csinálni – lásd ugyanúgy zergelhetsz, ugyanúgy kempelhetsz, ugyanúgy dredgionozhatsz, ugyanúgy mehetsz fort instázni…”

  Szépen összefoglaltad amit NEM szeretnék csinálni, mivel egyik sem PvP. Kivétel lenne a DG, ha nem lenne tele idióta rusher barmokkal mindkét oldalon, mert hogy ők AP miatt jöttek, nem a PvP miatt…
  És az ok, amiért mindenki zergel/rushol/trainel/kempel: az új itemek, illetve a megszerzési módjuk, ami semmit sem változott.
  Értem?

 64. @Zender: jól látod a problémát és emellett konkrétan semmi nincs ami PvP-re ösztönözze a játékosokat.
  @Xerb: ezt aláírom, kevéske volt, de legalább lehetett PK-zni 😀
  Amúgy Gaiahon/Smaragdfalka/Meowulf 😛

 65. hehe, na igen, a PK. de szép is volt. Esköszöm több asmot szeretnék megölni, mint elyost. Az elyosokkal, akikkel pvp-zek semmi bajom, nagyrész korrektek, ugyan azt szeretnék játszani, amit én. Mondjuk ritka az a helyzet sajnos amikor korrekt pvp-re van lehetőség. A gelkmarosos questemet éppen ezért inkább egyedül csinálom, de nehéz elvárni az ellenségtől a korrektséget, ha a távolban érkezni látszik egy asmo ally :). Az asmok nagyrészét viszont akasztanám póznára. Tegnap meg akartam nézni az új instát, de az első bossnál a cleric közölte, h a tesójának kell a gép, szóval gl, bb. Az ilyet tudnám farmolni egész nap!
  Egyébként dred nem lenne rossz, ha kivennék a mobokat, és helyette valami Battlefield rendszerű területfoglalós téma lenne.
  Silentera is nagyon tetszik, mint pvp helyszín, elég nagy, sok az elágazás, mégis azért követhető. De mi a ráknak vannak ott mobok??? Azért, hogy ha alakul vmi érdemi bunyó, elcsesszék, mert elbaszott sebzésük van?! Tegyenek be valami gatheringet vagy mittoménmit, amiből lehet pénz csinálni, de a pvpt nem zavarja. Ezzel ösztönözve lennének az emberek a hely látogatására, lehetne normális pvp, meg még pénz is jönne, ami ugye a pvp egyik problémája. Sokba kerül, de nincs egy olyan pvp quest sem, ami rendes lóvét adna. Gelk/Inngi elit zónáival szintén ez a helyzet. Mi a ráknak oda. Én még embert nem láttam ott farmolni elitet. Szólózni nem igazán lehet, akinek meg groupja van, az megy instába. Azonkívül gelkmaros 1/3 csak aktív pvp zóna, aminek majdnem a fele elit zóna, ahol szar pvp-zni. És akkor még ott van az a rohadt sok agro mob, meg Ragnarok. DELETE! Legalább ne lenne agro. Értem én, h 3 frakció meg minden, de lássuk be azért a balaur csak pve. Nem kimondottan az AP rendszerrel van itt a baj, hanem a körülményekkel. Símán mennék egyedül is pvp-zni officer 5 rankon, ha tudom azt, h ha találkozok egy ellenséggel, akkor az fog dönteni, hogy melyikünk a jobb, nem az, h kit öl meg előbb Ragna, vagy a mobok, vagy a guardok stb. ha meg bukom az AP-t, hát bukom, vigye, én is úgy szereztem. De így, hogy mindenki dredben szopik az AP-ért, persze, h sajnálja pvp-ben kockáztatni.

 66. PvP aréna, csak group nélkül csinálható napi questek, külön cuccokért, őrök/mobok megritkítása balaurea adott területein = sokkal jobb játékélmény.
  Egy ismerős mondta, hogy 2.6, vagy inkább 3.0-ra terveznek végre arénát is, illetve rámennek kifejezetten a kact balanszolásra… meglátjuk. (kár, hogy addigra Terázni fogok :P)

 67. Tudjátok, valóban úgy van az, az AION-nal kapcsolatban is, mint pl a focival. Mindenki szereti a játékot, de van aki Barca, van aki Real drukker, és vérre menő csatákat képesek lefolytatni arról, hogy melyik a jobb. Így van ez AION-al is. Van, akinek bejön ( a grafika miatt, vagy mert talál benne valamit, ami tetszik neki, amiben jól érzi magát ) és vannak akiknek nagyon nem jön be ( mert nincs pvp, mert fail az egész stb ). Ahogy a fociban, úgy itt is igaz: mindenkinek igaza van. Végig olvastam a hozzászólásokat, jókat mosolyogtam közben. Én nem értem egymás oltogatását, akinek bejön az játszik vele, akinek meg nem, az nem. Ennyi.
  A legjobb egyébként az lenne, ha nem lennének frakciók. Egy PvP játékban csak akkor lehetne a balance kicsiny lehetőségéről is beszélni, ha nem lennének felosztva a játékosok. Amíg a játékosok meg vannak osztva, addig mindig lesz egy frakció, amelyik erősebb a másiknál, sosem lesz balance. Ahogy ZenDeR írta fentebb, gyakran én sem az ellenséges frakció játékosát támadnám be, hanem saját frakciótársamat a tapló viselkedése miatt.

 68. És személy szerint egy olyan megoldásnak is örülnék, ha visszahoznák balaurea területére a rifteket, valami random poppolással, azzal is lehetne tömeget oszlatni, illetve ha elveszik a fort, akkor csak BT-től esik el a frakció, a másik területre való átjárástól nem…
  Pár új flight area is jót tenne, a mostaniak, meh…
  Komolyan, egy szavam nem lenne.

 69. Szergi szerintem hateraban nemakarsz akkorát csalodni mint aionban,akkor jövö tavanál elöbb ne kezd el,látod h azt is félkészen adták ki,kell neki még 1 év mire “elkészül”,utánna viszont tuti tuti lesz:)

 70. Ki is volt aki azon sírdogált hogy mennek a parasztok két instát aztán full narancs ruciban feszítenek? Csak mert két alkalommal voltam bent Stage 6 round 5 és stage 7 round 1 eredményekkel 2x 1000 “token” a teljes felszerelés fegyverrel “270.000” token Juhú már csak 270 nap és mind megvehetem 😀

 71. Na jah,amugy kiváncsi leszek 2.6ban a solo verzioval hogyan fog jönni a pont

 72. Nem olyan könnyű az az insta mint egyesek hitték. Stage 7 pl mikor a class trainerek jönnek az már elég Kemény igaz az előtte lévők nem annyira. Össze szokott csapat kell oda EPIC dps-el és pöpec heallel mi pl vittünk sm-et de mivel a fear alatt elgurulnak erre arra a mobok a melee classok rohangálhatnak ami csökkenti a dps-t.
  Még elég sok idő fog eltelni mire puggal is életképes csapatot lehet alkotni hozzá. Minden esetre ez a mentor dolog nagyon bejövős ha anno lett volna ilyen hejj… Rá is cuppantam az armorokra piszok jó a skinje kb olyan statokkal mint az 55 world drop armorok és a másik instából szerezhetőhöz képest töredék annyi idő kiszedni a teljes set-et. Igaz a szárny maga annyiba kerül mint az 5 armor darab de annak is nagyon jó a skinje.
  Szerintem jó hogy erősítettek a pve fronton és nem kell valakinek hyper kockának lennie ahhoz hogy valami értelmesebb göncöt viselhessen. Mind emlékszünk anno milyen nehéz volt hozzá jutni bármi normálisabb ruhához és akik nem rohadtak egész nap fort instákban + ddg-n azoknak halovány esélyük sem volt ha valakivel összefutottak a másik frakcióbol. Nem is beszélve arról hogy akin nem volt normálisabb szerelés azokat fortress-be / Instába se nagyon akarták vinni azok akik már úgymond GG playerek voltak, tehát maradt a “pug gg” ami inkább kék volt mintsem arany. Így legalább azoknak is van némi siker élménye aki nem rohad egész nap a gép előtt. Azon pedig végképp kár kiakadni hogy a full pvp set ebből fakadóan már nem annyira god mode azokhoz az időkhöz képest. Végszóként pedig csak annyit tennék hozzá a dologhoz hogy Aion pvpve nem csak simán pvp de úgy gondolom hogy amíg én fizetem a havidíjat én szeretném eldönteni mit csinálok, ezért is oly idegesítő hogy egyik másik hikomat bőg mint egy fürdős kurva az LFG-n mert mi az hogy ha siege van akkor nem sorakozik fel a teljes frakció mellette hogy vállvetve zergelhessék le a másikat vagy éppen ellenkezőleg. Abban persze igazat adok hogy mindkét játékos típusnak kedvezhetnének és a folyamatos pve fejlesztés mellett a pvp-re is oda figyelhetnének. Bár abban is biztos vagyok hogy bárminemű ilyen irányú fejlesztés és kivívná egyesek haragját. Nem lehet mindenkinek megfelelni, Aion ilyen és kész attól még hogy másnak nem jön be attól még nem szar. Ugyanolyan dolog ez mint a zene.

 73. Fincsi, már többször mondtam, hogy Aion is sokkal jobbnak indult, mint amivé vált. S Aion is meglehetősen “félkész” állapotban volt a koreai megjelenésekor, mire eljutott hozzánk, már lényegesen több dolgot tartalmazott, valószínűleg így lesz Tera esetében is. A kérdés ott dől el, hogy milyen irányt vesz majd a játék a fejlesztéseknek köszönhetően.
  Ice, sokadszorra ismét és megint leírom: nem az a baj, hogy a régi cuccok elavultak és fejleszteni kell, ez alapból jó lenne, hiszen van motiváció, a probléma az, hogy a megszerzése teljesen figyelmen kívül hagyja a PvP részt.

 74. Ebben látod nemértünk egyet,szerintem lényegesen jobb ma Aion, mint amikor elindult, LÉNYEGESEN! Ami rossz volt benne, az azota sem romlott, viszont nagyon sok ujdonság került bele. De nyugodtan ellehet mondani, hogy Aion még mindig nincsen kész, pedig mennyi ideje kint van már…Kb 3.0ra fogja véleményem szerint elérni azt, amire megjelenése elött vártunk. Csak az AP rendszerhez nyuljanak hozzá:) Meg mondjuk ha már westernizálnak, akkor az abyss cuccok árát is westernizálhatnák….Mint zender is mondta, és ebben akár haverom akár nem, egyet kell hogy értsek, nem a grafikus meg a fejlesztök basztak el eddig sem semmit, ök tökéletes munkát adtak ki, hanem az a köcsög marketing…Ennek változása nélkül pedig mit sem ér a belbecs

 75. Ja és ezt onnan veszem, h kb 3.0-ra lesz “készen”, hogy a mai napig nemkerült bele 1-2 olyan dolog, amit tudomásom szerint 3.0-ban akarnak betenni, de már a megjelenés elött sokkal lehetett tudni, hogy Aion része lesz, ergo most jutottak el a fejlesztéssel odáig, hogy megvalositsanak mindent…Már csak a filozofián kellene változtatniuk:)

 76. Gyogyito: maga a 2frakcios dolognak legalább ugyanannyi elönye van, mint hátránya, és azokban az MMOkban sincsen sokkal nagyobb balance, ahol nincsenek külön frakciok! Csak ott máshogyan nincsen egyensuly:) Viszont ugy kellene megoldani,h lehessen PKzni, és már is sokkal jobb lenne a helyzet:) Magát a 2 frakcios dolgot nagyon jol ki is találták, csak az “üzemeltetésnél” akadtak gondok, de ez szerintem nem a rendszer hibája, hanem a player és az üzemeltetöké egyszerre.De persze a játékosok mindent kihasználnak amit csak tudnak, tehát inkább csak az üzemeltetöké…

 77. pk nem lenne jó, mégtöbb ember szivná a fogát, az asmok összeállnának az elyosokkal és együtt ölnék az asmokat, v fordítva, nem hiába nincs ám benne… meg legalább igy van 1 konkrét dolog ami minden kispöcsü frakciótársad számára is ugyanúgy piros és támadható mint neked… 😀

 78. Ehhez az insta részhez csak annyit teszek hozzá, hogy empyrean könnyű, csak vmiért mindenki elfelejti, milyen egy jó team összeállítás.
  Sírni tudnék néha amikor BT Hard és jön a glad, sin minek? Több heal kelljen rájuk, na meg a HP-s rangerek, há gecc az igazi haszontalanok és én vagyok a láma persze, de mégis én viszem be a legtöbb DPS-t a putris geares sorcimmal, de a HP ranger pattog… PvP-t ezek után ne is említsük, csináltuk Dailyt, 2 ely glad talál vmi asmot, pont Szergellyel megyünk segítsünk neki és gecc 10 asmo a semmiből előbukkant, kajak sajnáltam azt a 2 elyt.

 79. kellene egy kis help. 2.1.0.8 -as kliens kellene nekem, mert ugye a launcher az felupdateli 2.5-re igy nem jo, de én max 2.1.0.1-es klienst találtam amit ingyen letudtam volna szedni. Ha valaki tud oldalt amin fent van megköszönném egy köszivel:)

 80. Valaki leste már meg?
  http://na.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=620797&serverId=2

 81. nem kell ahhoz na hogy ilyet láss.
  http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=4356&serverId=34

 82. nem a gearre gondolok, hanem a személyére 🙂

 83. Sziasztok! Kaptam surveyben 3 db heart of magic-et. Ha jól hallottam 2.5ben már a 4. craftnak critelnie kell ha előtte van 3 nem sikerült item. Ez eddig szép és jó, de van ennek valami menete? Valami npc ahol be lehet váltani? Vagy egyszerűen csak próbáljam meg lecraftolni a heart of magicet és automatikusan critelni fog? Előre is kössz a válaszokat.

 84. Mortred’s rage… Hmm, rémlik valami 😀

 85. ha már linkelgettek normálisat linkeljetek

  http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=427548&serverId=37

  ez egy lifeless köcsög, mint az elyk jelentös része… nincs kint 1 hete ez a retkes 2.5 de neki már minden megvan ami lényeges volt belöle…

 86. OMG ez tényleg lifeless Oo

  Más. Spataloson sajnos bejött a jóslatom, egész felső abyss asmo kézen, balaur pedig elvitte az egyetlen ely fortot. Szóval bassza meg az ncsoft a balance-át, idióták gyülekezete.

  Döntöttem. NEM transferelek Perentora, mert egy fillért sem költök feleslegesen erre a fostalicska játékra, amit úgyis abba fogok hagyni fél éven belül, ezért pont leszarom hogy kinek hány plat medálja van. Uff

 87. többé kevésbé végig olvastam igy vizsga elött a hsz eket, nem tüntem el, tanulok, vizsgaidőszak van…
  fincsi egyet biztosan vehetsz, ha TERA fail lenne valami miatt is (kötve hiszem) de ha fail lenne, akkorsem aion lenne az a játék amibe visszajönnék ezt elhiheted 😀

  Azért mert te elvagy csöppenve milyen hatalmas dolog ez a 2.5 tényleg nem hozott semmit, rakat item? fuu de nehéz átirni 3 számot, az uj itemek esetén meg copy paste mert ha megnézed a statok is ugyanazok, az 55 ös ap eternal az stormwing eternal +pvp sebzés. De kurva nehéz lehetett öket bepakolni, a grafikára hallottuk mennyi idő lehetett volna. Amugy most belegondolok (ha már nekem semmise jó ugye zender? :D) ha eddig visaul stunning graphic volt, most mi lehet? 😀
  Az érdekes amugy az, hogy ti pvp seknek hivjátok magatokat, ugy néz ki jön egy olyan játék amire azt lehet majd mondani, hogy valóban a skill határozza meg a pvp-t nem ugy mint aionban a gear, és mégis maradtok a jó öreg 2 sec alatt max agyonbrustolom agyatlan karinál (ranger/sorc). Megértem én, hogy lehet hogy egy oylan játékban többször is feküdnétek de mégis, fincsi neked nemunalmas hogy félálomban is 1-2-3? apicsába nem halt meg, sleep arrow, RESIST?! WTF Finyak was killed by Jeremiás attacks. Na akkor menjünk variancéra merthogy már látom az uj ékszerek nagyon MR eznek, sorcinak esélye se lesz majd valamikor 6.0 ban. ha meg bejön a sleep arrow akkor nyomsz esetleg 4-5. ez megy mindenre ami nem gladi v temp, mert ugye azokat elkerülöd egyedül. Tényleg élvezet lehet (felesleges is jönnöd a nem igy van a ranger, mert a hiba az ön készülékében van ha nem igy van)

  ah visszatérve, inggissonban vigyázzatok telemokus szerveren asmok, Arthurosra ill Busted-re mind2 gladi, mind2 atom hide hackel 🙂 (azért mikor Auto attackal kiüt hide 2 ből ugy hogy 5 perce követ az valami priceless volt army 4 staron :D)

 88. Prana, legalább ök is lesznek olyan geareltek mint Crazyhaya 😀 xD (igaz kb TERA/GW2 kijövetele utánez a játék jó ha 1 ENG szerverrel fog rendelkezni…) Oh wait nem, nem vonják össze öket legalább fél/1 évig mert addig felméri ncwest a helyzetet… 😀

 89. No, sikerült végre megszoknom az új bindeket, új és módosított skilleket. Nem olyan rossz. 😛
  Tegnap összefutottam Simcával, végre senki sem szólt közbe és rendesen tudtunk 1v1 harcolni. Hát… Háromszor csaptunk össze, háromszor kaptam ki elég csúnyán. Volt, hogy bejött neki egy 4,7K stunningshot, de ettől függetlenül ilyen skilles rangerrel még nem találkoztam! Az utolsó fight volt a legdurvább: bealtatott, letett elém egy csapdát, ami aktiválódott, nem tudtam mozogni (valami 2 perces időtartammal o_O még nem is találkoztam ilyennel, vagy resisteltem eddig…), abban a pillanatban felszórt debuffokkal, így le sem tudtam potizni, mivel az csak 2 debuffot szed le… távolról, szépen komótosan le is szedett 🙂 Sajnálom, hogy nem vettem fel a harcot, kíváncsi lettem volna miket, hogy pontosan mit és milyen sorrendben kaptam, akkor nem tudtam megfigyelni. Simcáról azt tudni kell, hogy rangerként elsőként használt MA socketelést és előszeretettel használ csapdákat. 1v1-ben is ritka, hogy hide-ból támadna, mau-ban még nem is láttam. Nem mellékesen sokan legjobb EU rangerként tartják számon…
  De akkor egy példa, hogy mekkora különbség van ranger és ranger között: összefutottam Booomy nevű playerrel is, róla csak annyit, hogy hatalmas szájhős, mivel van egy jó csapata DG-re (carried by team…), de most sikerült letesztelni mit tud 1v1-ben. Hát… amikor megpróbált 1m-ről “betankolni”, már kínos nevetési roham kapott el, aztán látta, hogy ez így nem lesz jó, megpróbált meglépni, csak elfelejtette lepotizni a binding wordot… gyorsan megfeküdt 😀
  Simcának és neki is megvan az 55ös eternal AP bow, Booomynak már az ékszerei is 55-ös eternalok a gyűrűket leszámítva. Skill > gear, rangerre ez nagyon igaz.

 90. Gyanítom hogy hasonló hatékonysággal fogják a balance helyzetet is felmérni, kiváncsi vagyok mikor fog változni az ösztönző lószar spataloson.

  Amúgy az is felbaszta az agyamat, hogy 139 milliót dobtam ki az ablakon arra, hoyg a két eternal abyss armoromat megpróbáltam telerakni resist +14-gyel. Nem részletezem, hogy hányszor failelt a hatodik socketnél, meg hogy mennyit basztam el a supplementre. Csak annyit mondanék, hogy 139 millió arra volt elég, hogy az egyikben van 5 db +14, a hatodikat nem merem belepróbálni, a másikra nagy nehezen felment 6 db +12, mivel a brókernél teljesen kifogyott a +14. (Az utolsó darabokat már másfél millárt kellett megvennem.)

 91. welcome in aion 😀

  én 60+ +5 attackos stone után mondtam azt az 55 ös kardomban, hogy szorakozzon azzal akinek hat anyja van… (+3 attackosból 100 fail körül volt mire belement a 6)

 92. Fasza lehetett :O

 93. Mármint a Szergely vs ranger pvpk .

 94. Szergely, Telemakkoson van pár arc, aki hasonló képpen nyomja a rangerrel. Az a 2 perces root a legnagyobb esélyük, ha a potim+sw cd-n van. Hideból sleepel, trappel, vár/buffolja magát (ud,wos,berserk leesik), silence+stun+dps… Igazából más esélye nincs is. Erre eddig egy dolgot találtam: amíg a trapben állok, betolom a 4000DP kaját, hogy lássa, hogy én sem viccelek. Ez eddig még mindig bejött, hide+eloldalog, vagy azt várta, h támadjak, én meg nyomtam charget-ot, és menekültem, amíg nem lett UD-m.

 95. Akkor ugyan ezt képzeld el hide nélkül, face2face… eloldalgás nélkül 😀

 96. Hát, a végén 2 variáció van:
  1. ha hülye és felteszi a bestial furyt, akkor GHP+Second wind+poti+AP poti (mert silence+stunnal kezd, szinte biztos), megy a 4000DP, 1 ranged (focused-re), root, rácsúszok, instant borítás, ízlés szerinti kivégzés.

  2. Ha nem tesz fel bestial furyt, akkor is meg lehet próbálni, de inkább charge és futás, ha ud betöltődik, mehet a 4000DP és a vége kb ugyan az.

 97. jolvan puki gladinak nem ellenfél egy ranger.amugy simca is BF user..:DD kiváncsi lennék rá mittudna csinálni,régebben taliztam ilyenekkel,viccesek voltak,de egy ember miatt meg nemfogok elmenni másik szerora..:D Cence,TERA mint PvP mmo?:DDne röhögtesd magad…

 98. már alig várom,h 10perces dueleket vivjak..:DD

 99. jaj de jó is lesz pattogó csöcshimbáló kis k#vák, kiugrálnak egymás támadásaiból, egyik kap egy lagspiket, kövi mp-ben már döglötten is fetreng a földön, hmm élvezetes pvpnek hangzik (Y)

  pve szemszögből viszont tetszetős, de pvpben semmiféleképp nem játszanék így.

 100. ezt meg csak azért hogy elvigyem a századik hsz-t 🙂

 101. Csak sajna ahogy olvasom,GW2 harcrendszere is hasonlo lesz,mind target mind a mobok pveben valo viselkedése:(tök jo lesz, amikor percekig kell majd baszodni egy mobbal, meg pvpben is fél oráig kergetjük egymást neee

 102. Prana amugy nemvágom mit izgatod magadat azmiatt h kinek mennyi fortja van:D Abszolut lényegtelen dolog, és nemmutat meg semmit,max azt,h adott frakcio nem jár siegre, nempedig h nincsen balance vagy annyival több az enemy(persze kizérni sem lehet:D )

 103. Zender, nem silence+stunnal kezdett, teljesen eltérő a játékstílusa, mint a legtöbb rangernek. Kár, hogy nem videóztam, 3-4 debuff tuti volt rajtam a root mellett, szvsz egy 5.-et is lazán feldobott volna, vagy simán root+silence mellé szórja a debuffokat, így skillből már nem menekülsz… Kb. csak a sorcik képesek hasonló mutatványra, rangernél még nem láttam ilyet.
  Rengeteg rangerrel harcoltam már, de közelébe sem érnek Simcának. Elég nagy összeget mernék feltenni, hogy 10:0-ra verne 1v1-ben (és ezzel nem téged minősítelek, hiszen nem láttalak még játszani… Simcát viszont igen >_<)

 104. jaja sokkal menöbb ez a 1.6 secig élek pvp, csak azért mert mondjuk max 1 percig élsz annyira fos lehet a pvp, teljesen értelek titeket, fos is mikor az enemynek van esélye hogy vissza üssön mert akkor még meg is döglenétek, de igy, hogy OP láma karikkal toljátok aionban, igy sokkal értelmesebb 😀 (ha valamelyikötök látott volna pvp videot terában, elég durva sebzések vannak… csak be kell találni [lásd tera ranger] de megint elmentünk tera irányába, ti maradjatok csak aionban, majd 3.0 ra megbeszélhetitek meikötök megy ely oldalra, hogy legalább balance legyen (50-50%) 1 asmo 1 ely a szerverre…

 105. Meo, igen, mert más játékban nem szopsz mint a torkosborz, ha belaggolsz PvP-ben 😀 Az meg hogy ki tudsz térni a másik támadása elől, ha ügyes vagy miért is baj? Jah mert nem működik a keyboard faceroll PvP-ben, bocccs 😀

 106. Nemtudom szergi,engem 1v1ben nemnagyon vert meg mostanában ranger,pedig igen sokkal talizom,legtöbb jobb gearben is van…Ilyen hasonlo stilusban játszo emberkékkel viszont régen taliztam…kb 0-ák voltak,de persze lehet ez a gyerek mást is tud,mint amit én látok a skillistámon:) Én is használom mindenemet,ezért nemnagyon szoktak elverni.Egy kérdés,pvp közben használ BFet? Mert akkor egyértelmü h esélye sem lenne!Ha harcolsz vele nézd majd meg vagy vedd fel,bár ugyemlékszem érgebben láttunk videot erröl a srácrol és jokat röhögtünk rajta:D videozd le pls!

 107. cence nyugodtan elmehetünk tera irányába van téma legalább:) itt sem 1 secig tart egy pvp,most jelenleg egy átlag fight kb fél perc,ami ideális,max a sorcik meg gladik gyorsabbak ettöl ,de ha ögyes vagyok azok sem…viszont az,amiket láttam terarol,h percekig basztatják egymást és ugrabugrálnak mint majom a fán,hát az vmi eszméletlen unalmas…és sajna hasonlo lesz GW2 is,szal már abbol is kezdek kiszeretni:(

 108. Fincsi, fizetem a transzfert, csak hogy jót röhöghessek rajtad 😀 Megnézném mihez kezdenél ellene 😛 Am nem tudom használ e BF-t, ha ismét lesz lehetőségem felveszem!

 109. Az egy dolog, hogy ki mennyi skillt használ, az meg egy másik, hogy az illető tudja is, hogy melyiket mikor használja, ügyelve az időzítésre és sorrendre…

 110. Fincsi-fincsi-fincsi. Szerinted ahol 2 hitből lehet ölni ott min múlik a fight hossza? Hát persze, hogy az ügyességen 😉

 111. milyen 2 hit?én kb 2szer beleengedem az enemybe a skillsoromat mire megölöm,mert biztosra megyek:)Sorci sem 2 hitböl öl(jo ha mákja van igen,deritka,illetve gladi sem,csak gyorsan hitel..) amugy arra ne fogadj , h megverne a gyerek,azért mert téged megver…Mint mondtam, 1v1 -ben nemnagyon ver meg ranger, föleg BF user, és mint látom, neki bent van…Még ha nem is használja, elveszi másik fontos stigmátol a helyet! Elhiszem neked, h ügyes a gyerek, de mondták már másra is,h milyen atom über táp ranger,duelezzek már vele,azt majdnem sirvafakadt amikor 5ödször vertem rommá….Persze nemmondom h nemverne meg,mert lehet,de nem biztos…

 112. Szombat este átmentem szolo pvpzni gelkmarosba, hamar össze is futottam egy asmoval silentera gate közelében. 10 percnyi pvp után felmértük, hogy kb azonos súlycsoportban vagyunk és ennek soha nem lesz vége, ezért végül barátságosan integettünk egymásnak és mentünk tovább a saját utunkon. 🙂 Cleric vs cleric mindketten DPS ágon. 🙂

  Utána találkoztam egy rangerrel, akit 5 másodperc alatt negyed HP-re lezúztam, természetesen menekült ész nélkül vissza a chanter haverjához, aki felhealelte fullra. Ekkor kb 5 perces állóháború következett 1 vs 2, a rangert dotoltam + nobble energy, a chantert ütöttem a nagyobb skilljeimmel, egy idő után már csak magát gyógyította, és amikor a ranger éppen negyed HP körül volt gyorsan lecsaptam storm of aion + slashing wind + divine touch kombóval, chanter pedig elfutott a fortjába.

  Élveztem. 🙂

 113. “Sziasztok! Kaptam surveyben 3 db heart of magic-et. Ha jól hallottam 2.5ben már a 4. craftnak critelnie kell ha előtte van 3 nem sikerült item. Ez eddig szép és jó, de van ennek valami menete? Valami npc ahol be lehet váltani? Vagy egyszerűen csak próbáljam meg lecraftolni a heart of magicet és automatikusan critelni fog? Előre is kössz a válaszokat.”

  Hali, engem is érdekelne a válsz. ahogy olvasta elég sok az “okos” itt:) valaki írja le pls, vagy linkeljen ha tud mira q-val kapcsoltaos fontos infókat. ami itt varin van az nn, elég useless.

 114. Fincsi, én teráról beszéltem 😀

 115. sr bejáratánál vannak npck,ott kered a heart of magic átváltoját

 116. Szergi:szerencséd:D

 117. Azthittem te is cence baromságát tolod h 2 sec egy fight:) persze van h annyi,de ritkán:)

 118. Dinah: fogalmam sincs, én a fenris/miragent questet úgy ahogy van átugrottam. Am ha jól értem 4 heart of magic után fixen kapsz egy criteltet és ha jól tudom (tehát egyszer mindenképp be kell próbálnod boiling bloodokból meg ami kell még hozzá, így ha failel a 3 ajándék fail hearttal beválthatod egy criteltre), akkor NPC-nél válthatod be. Passz hol, de valszeg pandemoniumban (vagy az ely mittoménmi fővárosban), ahol az alap questet elkezdted. De az is lehet hülyeségeket beszélek, de így lenne logikus 😀

 119. Ah, fincsipincsi gyorsabb volt, akkor ott! 😀

 120. Már irtam h hol tudja beváltani. Viszont egy kérdés Dinah: mikor és miért és honnan kaptad te azt? Mert sorcimnak vmi kezdö szettet összekellene dobnom:)

 121. Nincsen garantált krites HHoM repcept, 2.6-ban sem lesz.

  A kapott három darab HoM-ot arra tudod használni, hogy ingyen kapsz érte 100 db boilit a nyerktől, tehát az első próba ingyen van. Ennyi. Köszönjük ncsoft.

 122. Fenris/Miragent is srs business.

 123. persze hogy uncsi neked fincsi az ugri bugri, mert kell hozzá figyelned, a jelenlegi karaktered meg amolyan tenyereljünk a billre mert faszláma shottokkal csakmeghal az enemy, nem véletlen hogy rerolloltál assárol…

 124. Szergely valószínűleg neked nem gladid van, azért kaptad a cuccokat más sorrendben. A gladit meg kell állítani, mert ha odaért nagyot üt. De pl egy healer folyamat cc-zni kell és közé szúrni némi damaget, aztán megint cc, és várni a skill reuse töltődését a következő damage sorozatra. Legalább is én cleric/chanter ellen ezt találtam a legjobb megoldásnak rangerrel.

 125. Basszus! Kicsit elvomja a meló a figyelmem és olvashatok vissza 30hszt .Fincsi rollolgat mindig ezmodera ezt megszokhattuk .
  Elösször assára , aztán mikor failolt , rangerre.
  Az viszont tetszik hogy egyik oldalon van eu egyik legjobb rangere, másik oldalt pedig pista a hegyröl aki azt mondja hogy szar 😉

 126. kimondja h eu legjobb rangere,amikor több emberrel nem küzdött meg,mint amennyivel megküzdött?És lehet h neked pista vagyok,de pl az elyk ha meglátják a nevemet a pvp radarjukon,van amelyik már inkább odébbáll,sokan nekem csináltak macrot,h amikor megölöm öket beirhassák h csalo vagyok…szal ezt hagyjuk pls.Amugy meg cence kiváncsi lennék milyen gearben levö embereket láttál akiket ranger “rátenyerelésböl” öl meg,mert nekem mindenkibe komoly mennyiségü skillt kell beletolnom,és ott is rohadtul nemmindegy mit milyen sorrendben,ha nemfigyelek eléggé mi van az enemyn,már is beszophatom,és amugy egyszer relolloltam(sorcimmal sosem foglalkoztam igazán,azzal mindig csak játszogattam,mint most is kb..),de azt is azért,mert az assával nemtudtam pvpzni,ennyi,nem fáj beismernem,de rangerrel sem azért nyerek,mert “rátenyerelek” a billre,akkor másik ranger is megtudna ölni….Érdekes,a legtöbb rangert kifilézik mint a szart,engem csak néha,amikor rossz napom van és elkap a fogaskerék és visszamegyek egy pt ellen 10edszer is meghalni..:DD De hát hajt a vérem… xerb,gyere és pvpzek veled amennyit csak akarsz,és utánna mondj véleményt köcce:)

 127. olyat esetleg eltudok képzelni,h szavazás alapján aztmondják vkire,h a szerver legjobbja,mint anno pl zaracsira,de h eu legjobbja….ahoz sokkal több emberrel kellene pvpznie!

 128. Sajnos egy ideje nem játszom , de valószinüleg megverném mert nem vagyok túl ügye pvpben bevallom és ha 10ede a szádnak a tudásod már akkor a szerver best pvpse vagy szal esélyem 0 ;D .
  A véleményem egyébkén abbol alkottam, hogy pár napja irtad valaki ely csinálja veled a napit. Szóval csak azt nem értem, hogy ha olyan imba pvps vagy és ráadásul ranger classal tolod (ott a hide pl ) akkor miért nehéz annyira megoldanod ezt .
  Mondjuk most nagyobb gondom is van ennél . Pl hogy sok a hsz . 3 perc legörgetnem telón , pls új postot QQ.

 129. mert napi 1-2orát tudok játszani,azt is 3 naponta,és annak az esélye,h egyedül abban az idöpontban leöljek egy elyt,igen kevés,mert álltalában 2-4en szoktak átjönni,én ptbe csak haverokhoz állok be,de azok meg ilyen idöpontban nincsenek,szal nemfogok zergbe társulni,de a kevés idömböl sem fogom annak nagyrészét azzal tölteni,h fel-le rohangálok a mapon h taáljak egy elyt aki egyedül van…2v1-et meg nemvállalok be fölöslegesen 5 tarként,semmi értelme…

 130. Gelkben pvpzni amugy sem egy nagy élvezet,ingiben vadászni már annál inkább:) Jövöhéten,amior is ujra lesz egy kis idöm játszani,átmegyek 5 starként és egyedül fogom megcsinálni a napimat,mert vééégre 100-bol 1-szer ingiset kaptam:DD

 131. @Fincsi: Simca a merge előtti Spataloson is komoly hírnévre tett szert, már akkor, amikor te még csak SR-ben simogattad a shugók buksiját 😉 Később jött ő is perentóra, ahova a PvP orientált légiók/játékosok többsége is transzferelt. Fact. Telemakkoson tudtommal nem járt, a maradék DE/FR szerver minőségét meg inkább ne is firtassuk, elég megnézni pár videót az ottani szintről…
  @Zender: persze, más class ellen más taktika kell, ez természetes, ennek ellenére mondom, hogy nem lennél könnyű helyzetben gladiként sem. Egyébként Vipu volt, hogy meg tudta verni… Bár Vipu is csak egy noname templar, akit senki sem ismer 😉

 132. Bár a telemakkosról transzferelt Onibawan/Existence tagok már tudnának nyilatkozni, hogy mennyire nevetséges a két fenti játékos 😀

 133. Mármint Simca és Vipu 😛

 134. Szergely, vazz a végén kiderüL hogy te vagy a nab , azt mindEnki veri szegenyt. 😉

 135. Szergit virslivel veri az ellen, mert annyira kemény, hogy más már széttörne rajta 😛

 136. Sosem simogtam srben a shugok buksiját:D Pélo :DD instákba életemben csak annyit jártam amennyit muszály volt,amugy csak pvp ment…Amugy Malachit nemvagyok kemény,de tény,h amit pvpben elértem az alapján jobb vagyok az átlagtol,és ez nem nagyképűség meg keménység,hanem tény…Xerb is elismerte,h ö viszont nem egy nagy pvp bajnok abban sincsen semmi gas,én meg bevallom h nemvagyok egy nagy pve bajnok(mai napig nem voltam BTben,meg az insták javában!),pedig tudom h a pvesek vannak többen nah..XD De akikkel eddig pvpztem meg duelztem,az alapján a visszajelzés alapján azt kell hogy mondjam,jo vagyok nah…DD Ez van,nemfogom aztmondani magamrol ami nemigaz,csak azért h szerényebbnek tünjek:DD

 137. Pl ha lobotomizerrel talizom gelkben,ha 20 asmo is van mellettem generalok meg aármi,akkor is tuti én leszek neki a first target,mert tudja h én kiszedem ha nemtesz ellene..gondolom telemachuson lobotomizer neve mindenkinek aki itt játszik ismerös..

 138. Nem azért, hanem mert 5star vagy, meg gyorsan hulló ranger 😛 Amúgy jah, Lobónak láttam egy elég korrekt vidijét, az decent volt 🙂

 139. Jah meg nyilván a legnoobabbat szedik ki elsőnek, szal ezzel nem dicsekednék :DDDD

 140. Hát nem szergi,ebben tévedsz:D De legyen igazad,meghagyom ezt az örömöt hogy azt hid jot mondtál most:) (persze zárojelben odairtamh ha general van mellettem akkor is…ezt azért irtam,merta multkor ez volt a szitu,Hinta nevü general ranger 2 fightnál is mellettem volt de le sem fosta,mert tudta h nemjelent rá veszélyt..:D)

 141. Akkor viszont buta. Mass sleep, Hinta-palinta general likvidál, Fincsi-pincsi 5star likvidál 😀 😀

 142. Hát ha egyedül vagyok ellene sem egyszerü a helyzete,de mivel kb 3v5-ben voltunk mi többen,ezért annak örült volna ha egyet kiszed közülünk:D SS-e amugy cdn volt neki,és lobo minden,csak nem buta..:D bár kicsit érdkes dolgokat csinál néha de belefér:D

 143. hehe, Kolbi jól tolja azért, meg ami vicces, h majdnem minden karijával. Mondjuk a sorcijával pont elég szar, de a sinnel nem volt rossz, csak már komoly gear problémái vannak. Viszont a gladival is jól pergett, meg a suttyó rangerével is jól nyomja. Azért még mindig a Zarache Sanyi volt az, aki úgy tolta a jumpshotot, mint azóta se senki más. Egy ugrásból beszaladt 3 skill, aztán mindenki pislogott, h wft! 🙂 kár hogy már nem tolja, biztos sokan szeretnék 😀 Azért majdnem 50k kill csak úgy nem jön össze magától.

 144. sorcimmal mindig csak “játszogattam”:D amikor kb unatkoztam akkor azzal toltam meg ilyenek,de amugy meg amikor veled twinkeltünk(én gladimmal te rangereddel) az volt a legjobb idöszak,vaze egész ptket tetünk földel egyenlövé,voltely aki már elöre beirta nekünk azüzenetéth ne bántsuk öket..:D jajj de szép is volt vaze:D

 145. 🙂 gonoszak voltunk, az biztos. Nekem az tetszett legjobban, amikor a galamb visszajött az 50es karijával, hogy majd büntet, mi meg jól megzúztuk a kiscsávót! 😀 Hányan benézték ezt?! 🙂

 146. nekem amúgy bejött a kis szintű pvp. Sokkal tovább tudott tartani a pvp, kevesbb skill volt, sokkal kiszámíthatóbb volt az egész. Meg egy 40-es és egy 50-es kari között nem volt akkora különbség, mint most egy 50-es és egy 55-ös kari között. Emléxem egyszer kihuztam az AP-t a 40es rangeremmel egy 50-es templárból, aki full 50-es AP gearben volt, de nagyon elbénázta a dolgot.

 147. jaja ilyenekre emlékszem:) szegénykém benyalta a rootot azt leesett és adta az APt:) Azért néha nem volt jo,hogy olyan hosszu volt 1-1 fight, mert volt hogy eltudtak menekülni meg ilyenek, de az biztos hogy lényegesen jobb mint a nagyobbszintü(pedig az sem rossz). De akkor más volt,azt nemlehet visszahozni sosem lesz már olyan, még ha ujrainditanának egy szervert akkor sem, de majd most is jo lesz, betelepszünk ingibe és szépen mészárolunk 2es zonában azt csumedli kampedli salalaaaaaaaaaaaa

 148. “sr bejáratánál vannak npck,ott kered a heart of magic átváltoját”

  Én kerestem de sajnos nem találtam. Esetleg ha kicsit konkrétabban tudnád akkor nagyon hálás lennék. Meg akkor most 4 failed heart kell vagy elég 3 is.
  Amúgy meg 49en kapja a karakter surveyben a 3 heartot

 149. Tényleg visszatérve erre a simcás dologra,szergi mondtad, h nagyobb összegben fogadnál abban, h 10:0-ra verne engem!:) Most ha mi is pvpznénk és ugyanugy rommá vernélek téged mint simca,(meg ugy álltalában 1 chantert leszémitva igy is szokott lenni), akkor is ezt állitanád?:) Vaze életedben nemláttál engem játszani, ahoz képest ez bátor kijelentés nemde?:D Spataloson is volt 1-2 pvp hero ranger,maliicia meg a hvaerjai, ugy rommá baszarintottam öket h öröm volt nézni, pedig amikor odamentem asmok aztmondták,h ök ott nagy ászok…Emlékszem elsö napomra spataloson, abyssban kezdtem, találkoztam pár rangerrel, megvertem öket, nem is tudtam kiket vertem el, aztán amikor azokat a neveket linkelték be csetre h vki segitsen már szegény asmoknak mert nemtudják megölni öket, és elmentem rendettenni, az ugy kicsit emelte az egomat:DD Meg vki emlitette azt a hideolos meg hideot látos arthuros gladit telen, na azt is kicsontoztam multhéten párszor,már irta be a csetbe a macroját,h csirke asmok mindig…,visszafordultam rá és elhalálozott,utánna eljátszottam még vele 10percen belül 2szer:D Pedig töle mindenki fél jujj kicsi szivecskéim:D Asszem 3 star volt vagy ilyesmi,adta az APt az egoista kisgyerek:D Vagy itt van ez az állandoan gankelö Pijok, hát szegénykém sosem tudott megölni(vagyis egyszer abyssban mobolás közben fél hprol…) De nem fényezem magamat mert tényleg egoistának tartotok még,aki velem tolja az tudja miröl beszélek, többiek meg azt hisznek amit akarnak:)

 150. Hát egésszen pontosan van egy npc,ami betesz SRbe.Azzal ha szemben állsz,akkor igy nézve töle balra van 2 vagy 3 shugo. Azok köül az egyik váltja át a sima heart of magicet 100 boilingra, ettöl részletesebben nemtudom mondani,ja meg annyi,h ezt kb 3 honapja láttam,ha azota másik npcbe rakták akkor sry..:D

 151. “Hát egésszen pontosan van egy npc,ami betesz SRbe.Azzal ha szemben állsz,akkor igy nézve töle balra van 2 vagy 3 shugo. Azok köül az egyik váltja át a sima heart of magicet 100 boilingra”

  Jahogy a 3 heartot 100 boilingra? Azt hittem, hogy egy critelt heartra valtja át, mert valaki azt irogatta itt.

 152. Simcának átvizslattam a stigma buildjét,és visszaszivok mindent! Vaze ez a gyerek tényleg tudhat, és ezt tök komolyan mondom, mert ha ezzel a buildel egyetlen embert is megtud ölni, az nem kicsi teljesitmény és elismerésre mélto, le a kalappal!

 153. Szo sincsen erröl, 100 boilingot ad, de jo hogy nem mindjárt a gatya kellene beslotolva:DD

 154. Hat mivel régebben olvastam, hogy ez lesz, hogy akarmit craftolsz 3 fail után critel… Ebbol kovetkeztettem. De ezek szerint nem igy van vagy csak senki nem tud róla. Mer ez a 100 boilingos cucc eddig is volt.

 155. De ez igy van, de kitértek arra is , h ez a heart of magicre nem fog vonatkozni!! Amugy valoban, ez, h visszakapsz 100 boilingot, ez már van egy ideje, amikor is failedelt fehér itemekért cserébe kapsz fixre sikeres zöldet, az is…De erre a craftra nem vonatkozik

 156. Akkor nagyszerű:D Mondjuk ez lesz a 3. mira setem, szóval majd megoldom valahogy:D

 157. Na akkor profi vagy már a témában, amug vicc,hogy milyen régota bent van Aionban a miragent/fenrir szett, de pvere még mindig az egyik legjobb választás az egyszerü összerakása miatt meg a tonna stat miatt amit ad!:) Fegyoja meg egyenesen kibaszott jo 50en:)

 158. Nem tudom én szeretem. Inkább baszakszom ezzel, mint hogy instába járjak naphosszat, ahol sose esik nekem semmi:D Meg ilyen induló setnek tökéletesen megfelel 50 feletti instákhoz. PVP-re meg… Mikor hogy…

 159. Tudom,én is majd sorcimnak kezdö szettnek azt akarok kirakni, azzal már elfogok tudni menni az uj instába, ahol is az uj cucc megszerzsének reményében megkezdem pves pályafutásomat:DDD

 160. Jó is az:) Én biztos nem szedek ki még 1 Abys setet ebben a játékban. El instázgatok meg elszórakázok jó kis pve cuccban a többit meg leszarom:)

 161. Rota te melyik szeron tolod?

 162. Te fincsi, fogalmam sincs ki az a malicia, meg az általad említett “pvp herok”. Vert már rommá ranger engem is, itt nem arról van szó, hanem ahogy csinálta 😀 Na de mindegy, ezt te sose fogod megtudni 😉

 163. De honnan tudod,hogy én hogyan vernélek el?:D Én csak aztmondom, h feleötlenség ugy mondani vmit, h engem tutira rommá verne 10sze böl,mert téged “ugy vert el”,meg neki van neve…:DD Lehet h atomkemény a gyerek,de pont az én taktikám az,ami az övé ellen tök tuti lehet,de persze forditva is nemvitatom!De mivel aztmondtadfizeted a transferemet ezért lehet megejtük majd:DD

 164. Bazz finyak betéptél hogy nekiáltál spamolni ?
  “kicsontoztam multhéten párszor,már irta be a csetbe a macroját,h csirke asmok mindig…”
  Ezt magyarúl írta vagy tudsz már angolul ? ;o

 165. Bár kiváncsi lennék hogy kiteolna ki ezzel a stigma buildel…Az én taktikám a rangerek ellen is az szokott lennih kikiteolom öket:D Figyelem mikor melyik skilljuk kerül cdre,és amikor megengedhetem magamnak h letegyem a trappeket akkor gyorsan le is teszem és huzok is vissza:D Meglepödnél ha látnád mennyire gyönyörüen szoktam 1-1 rangert kivégezni:D Várom már aztaki tényleg 10böl 10szer rommá ver de komolyan,mert az adna plussz ambiciot h mikor tudom elverni és arra gyrnék,de jelenleg olyat sem találok aki egyszer megtudna ölni:D De persze ez csak rangerekre vonatkozik,más kasztokbol azért néha beszoktam nézni ezt-azt,például szokásom gladiknál meg templároknál elfeledkezni arrol,h velük kicsit játszadozni kell:D De persze azok sem mindig vernek el,de azok nagyobb részt,de azért bizom benne h ezt a csorbát majd az uj gearem kiküszöböli,mert már eléggé levagyok maradva sajna,de azért gyülik az APm csak medált kellene szereznem…Amugy elyot még mindig keresek , de nem napi questre hanem siege idö alatt segitenénk egymásnak medál szerzés céljábol!:D De komolyan,ha van vki elyos telemacson akkor szoljon,mindketten joljárnánk,és én ha igy haladok felviszem magamat generalig is akkor azt a questet is megcsinálhatja rajtamvki aki segit medált szereznem mert egyedül igy lehet normálisan hozzájutni!

 166. Másokat is rommá ver, csak eddig még nem volt szerencsém hozzá 1v1-ben anélkül, hogy közben engem, vagy őt zergelték volna le :3

 167. hahha xerb:DDD holnap fogok angolbol vizsgázni amugy!:D Szal sok sikert nekem!:) Annak a nyominak van pár macroja h ingerelje az enemyt,nagyon magabiztos volt a gyözelmében és már spamelte a macrot,de hát rákfélt..:DD Amugy nemvagyok beszivva csak unatkozom tanulás közben,30 éves fejjel elkezdeni tanulni azért nem egy leányálom:D

 168. De erre a gladira emlékszem még régebbröl,amikor DP skill nélkül odaszállt 3unk mellé,és 2 területi skillböl kifektetett mindenkit,nem volt gyanus..:DD De az is jo volt, amikor assámmal hide 2ben voltam,az pedig kiszedett belöle cleavel..:DD

 169. No comment fincsi 😀 3-4 medált chanterként, szólózva így is összeszedek, igaz még csak 1star vagyok 😀

 170. Hehe 😀 ok . Mindenesetre sok sikert a vizsgához.

 171. Szergi,mivel siege idöben nincsen ely,ezért nemtudok egyet sem összeszedni,máshonnan meg nem jön az a fasz medál, amikor foglalunk, akkor is elsösorban dpselem azt a köcsög bosst,akkor sem kaptam még sosem medált, egyedül akkor kaptam medált,amikor sikerült 1-2 elyt megölni,de mivel ez a jelenség ritkább a fehér hollonál(vagy nincsen ely,vagy egy elyre jut 50-100asmo) ezért meguntam és leszarom. Szerinted azoknak az embereknek akiknek többszáz platmedáljuk van honnan szerzik?Zarache accát a mai napig elyk azért fizetik be,h erre a célra használják,mert ez az egyetlen modja annak,h normális mennyiségü medál jöjjön be.Nekem eddig 60om van,pedig egy ideje kint van 2.0….Még olyan 300 kellene és megvagyok:) De ezt máshogynemtudom elérni csak ha összebeszélünk vkikkel ez van,szar a rendszer de van rá megoldás:D

 172. Sokan az ismik közül ezmiatt akarják abbahagyni aiont,mert nemtudnak platmedált szerezni,hiába vannak ott minden siegen,nem jön semmi…

 173. Gyere Perentóra :3

 174. Ha haverok mennének mennék én is,de igy tutira nem:D

 175. ezt a wall of textet olvassa a tököm, fincsi imba pvp be, nincs hozzá hasonló ember aki ugy tudná az 1-2-3-4 gombokat benyomni mint ő. a lobos dologra vissza térve, miota vissza jöttem nem volt még szerencsém hozzá, de tök8 mekkora tömeg volt én is first target voltam (persze csak azért mert akkoriban a májsztro nem itt tolta hanem tovább ált a real pvp szerverre) akkor most én is menő vagyok?

  Ha olyan jó vagy gyere terába és megnézzük mit tudsz, ne egy olyan játékban verjük a mellünket amiben gear és kaszt dönt pvp ben. (U.I.: engem sem vert még meg assa 1 v 1 ben a szerveren már régota, akkor most én is menő PvPs vagyok? 🙂 ) JAAJ dehülye vagyok, hisz én Kouta vagyok, én csak nub lehetek – Mondták a PvP-s nagyfiúk.

  “mert napi 1-2orát tudok játszani,azt is 3 naponta,és annak az esélye,h egyedül abban az idöpontban leöljek egy elyt,igen kevés,mert álltalában 2-4en szoktak átjönni,én ptbe csak haverokhoz állok be,de azok meg ilyen idöpontban nincsenek,szal nemfogok zergbe társulni,de a kevés idömböl sem fogom annak nagyrészét azzal tölteni,h fel-le rohangálok a mapon h taáljak egy elyt aki egyedül van…2v1-et meg nemvállalok be fölöslegesen 5 tarként,semmi értelme…”

  Kedvenc idézetem Finyaktól aki ha játszik pvp zik és ownol mindenkitt, bár ebben a postban kicsit meghazudtolta magát bár biztos csak én vagyok a helikopter megint 😀

  amugy kéne csapni valami jo kis Variance (esetleg Aionos bár oda nem lenne sok ember XD) találkozott. szivesen elmennék :))

 176. cence,most jelenleg 1 hete nem toltam,max afk dredre tudom betenni a karimat,ennyi.Azt,h jo vagy pvpben,mikor vitattam?Sosem,akkor meg..?TERAban meg nemhiszem h kiprobáljuk,ugrabugrálni ki a faszom akar,mert én nem,az sem pvp…Itt meg lehet h számit a gear,de mégis sokkal jobb gearben levöket is elverek,akkor mit is számit a skill? De persze neked magyarázhatom,téged egy ranger 1-4 skillböl megöl…Én is megölök minden assát,de párszor végig tolom rajta a skillbart,de egyszer tuti,de ha tége ennyire egyszerüen megölnek,hát gz,tényleg pro vagy:D

 177. Büszke vagyok rá hogy Magyar vagyok az Aion világában! Mindenki g*** nagy pvp hero mifelénk 😀

 178. Nagyot mondani még a hülye is tud , nem hogy fincsi 😀
  Én nem vagyok pro , casual pvp gamer vagyok Q.Q

 179. Elhiszem xerb,de én mint mondtam,nemfogom csak azért aztmondani,h nemvagyok jo pvpben,h szerények tünjek,ez van:D Ha vki szerint nagyképüség kimondani az igazat,akkor arra nemtudok mit mondani:) Cence meg nagy hero lesz teraban,a békák földjén ahol ugrálhat majd kezdvére:DD

 180. brek brek

 181. jaja, én majd békázom szegellyel meg xerbel, te meg ölheted azt a 3 elyost aki a szerveren maradt még veled 🙂 nekünk meglesz a fun hidd el 😉
  amugy sosem mondtam h pro vagyok (mekkora fos szo) de még csak azt sem hogy jó, magamről nem szeretek véleményt alkotni, alkot a környezetem, szal ha valakit érdekel, hogy ki vagyok mi vagyok hogyan játszom az ASSASSIN-OMAT (kb játék kezdetétől kisebb nagyobb játék szünetekkel) az kérdezzen meg valakit azok közül akikkel szoktam tolni) bár sztem kb pont ugy lesz*rjátok ti, mint én XD.

  Nekem elég ha kikapcsolodom józsival meg pirivel akivel szeretek gamelni, mellette röhögünk jókat ts-en 🙂

  +1 Ice

 182. milyen szerény vagy,ez most dicsérend9?:D ha jo vagy mond meg,amugy tudom h jo vagy assáddal,nem is mondtam h rossz vagy….Én is azért játszom,h jolérezzem magam,de ha nemvagyok jo,akkor nemérzem magamat jol,ez van. Amugy nemhiszem h tera miatt elmenne bárki is aionbol(jo páran mindig vannak..),de összeségében nemhinném,max arra az 1-2 honapra amig megunják:DD De ha jo game lesz,akkor hidd el,én is meglesem,de ahoz megjelenése után legalább 3-4 honapnak el kell telnie,mert addig ugy sem derül ki semmi rola,na majd utánna lehet dumálni,NEKEM IS!!:DD -de akkor is az az ugrálás..:D és ezzel basszák el GW2öt is,hihetetlen…

 183. Épp most nyertünk meg egy afk DG-t, na mi a pro-ság, ha ez nem? XD

 184. :DDDDDD

 185. ne basszatok már ki velem vmit irjatok már!!:)

 186. “Amugy nemhiszem h tera miatt elmenne bárki is aionbol”
  Ismerek egy halom playert aki csak addig van még aionban amíg tera nem jön ki.
  Csak hogy a blogon maradjunk pl itt van Kouta, Szergey, és én is.
  Ingame anno magyarok között is rengeteg emberrel beszéltem és így vannak .Nemzetközi szinten is ugyanez van . Nem egy játékos neve alatt láttam kiírva hogy w8ing fr tera és hasonlókat . Szal ne merj rá fogadni hogy ha kijön akkor nem feleződik aoin popláció 😉

 187. na jo ok, de csak addig az 1-2 honapig mig meg nem unják:))bár nemértem,én eddig aionban akárhol láttam vitákat shoutban terarol,többen fikázták mint dicsérték…van klánunkban is pár tera fan,kiváncsi leszek rá meddig fogják birni:DD nemadok 3honapnál többet…

 188. Jajj elfelejtettem h nálunk már az uj kieggel jön ki, abban asszem van uj insta is meg minden, na akkor legyen 4 honap…

 189. Shoutban vitázni vmiről: srs business 😀

 190. há mer hol vitáznának?:D na de majd látjuk amugy is ha kijött és pár honapot toltatok vele,majd utánna leellenörizzük mit is tudott nyujtani:P

 191. multhéten is ment a vita,pár ember fujta h mekkora istenkirály,páran meg voltak a szidok,tök variance forum volt cseten:) vagyis nem is shout,hanem lfg…de tökmindegy:D

 192. Finyak, totál nem értelek. Én Szerginek írtam a virslis beszólást poénból és te válaszolsz rá? Fura vagy 🙂

  Szergi és sorozatba nyerem az AFK cdg-ket. Legkönnyebb csapatot találni rá, majd 1 kis noszogatásra, hogy csináljuk meg a questeket gyorsba, ált annyira belendül a csapat, hogy a barbikat is kicsináljuk 🙂 Kivéve a premade/trainer/jól szervezetteket. Végre tegnap sikerült egy fél légiós cdg-t mennem. Meg is nyertük 13k ponttal 🙂

  Ezeknek az új instáknak van valami spec követelménye a Temptől, vagy simán tolható alsó stigma ággal is? (Igaz írták, hogy BT HM-re se kell semmi különös, az is tolható ezzel, max itt ott figyelni kell)

 193. Fincsinek kell a figyelem, ennyi. 😀
  Afk DG-k úgy szoktak kezdődni, hogy akkor csináljunk gyors quest. 1-2 ember afkol tőlünk, ely nem tűnik gyorsnak, próbáljuk be őket. És onnantól nincs gond általában 😀 Tegnap vicces volt, 2-szer kiwipeoltuk őket, ők egyszer minket, aztán be akarták ninjázni a kapitányt, de 10%-on leszedtük őket a kapitánnyal együt 😀
  Passz milyen követelménye van az instáknak, csak EC-ben voltam stage 7 közepéig, dps ágon 🙂

 194. Érdemes gs dobozkákat kiváltogatni tokenekből? Kinek milyen tapasztalata van? Kéne 1 silence-s 🙂 Parás van, de azt nem akarom Lanok GS-be berakni, mert állítólag törik a para, ha knock down van 😦

 195. Hát én tuti ap-ra váltom a tokeneket 🙂

 196. Ja akkor mi Szergely Archlordban egy klánban voltunk 🙂 A bugos elf szutyok karid volt nem? Az a dobálgatós 🙂

 197. Moonelf ranger, jaah :3 Azóta is hiányzik a teleport attack xD Te meg a “modem hacker” srác vagy a sexshoppal, emlékszek 😀

 198. Én evengardán voltam :]

 199. Kár hogy nem lehet fortuners tokent orichalcumra cserélni.

 200. 200.

  topic lezárva xD

 201. Nem.

 202. 202.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

 
%d blogger ezt kedveli: