Soul Healt mindenkinek Valentin napra

Trine jelentette be az USA boardon, hogy február 9-től egy héten keresztül olcsóért megy a Soul Heal. Az egyelőre nem derült ki, hogy ehhez kapcsolódóan bármilyen más normálisabb Valentin napi eventre lehet-e számítani.


~ Szerző: menorel - február 9, 2011.

114 hozzászólás to “Soul Healt mindenkinek Valentin napra”

 1. – Drágám, ugye nem felejtetted el milyen nap van ma?
  – Dehogy felejtettem, loggolj csak be Aionba…

 2. Ncwest, sarokban wheel of luck , felette felirat: Event.
  20 cikk.. egyiken: Free soul heal .. másikon : candy .
  A mradék 18-on : Lodas amulet 😀

 3. Jön a divatbemutató 🙂

 4. Ma volt egy elég béna event. Miss Juliette sikítva kérte az Elyosok segítségét, mivel a Balaur elrabolta Mr Romeot. 3-4 riftből ömlött át Western Eracus Desert-re a 33,44,55-ös elit Balaur, majd a végén egy GM Balaurnak álcázva rengeteg HPval riogatta kemény 1-es sebzésével a népet. Elég default fail az event is és a kivitelezés is, tipikus NCSoft boss minta volt, semmi sebzés, semmi skill, semmi taktika, sok Elyos nevetve és káromkodva csépeli, hogy a végén (mindenki, aki nem volt jelen az is) részesüljön egy csodálatos eventes fejfedőben… gz. Ennél csak az lett volna szebb ha lootja is van és 100-120 emberből egy szerencsés örül a többi meg fél órát szívott… na sebaj. Boldogat így utólag.

 5. Asmo oldalon is ugyan ez volt kb. Morheimi sivatag közepén balaur hullaszőnyeg. Lett is akkora laggom, hogy hagytam a fenébe. Viszont ajándék így is volt. 1 Plat medál meg egy rózsaszín hajmasni vagy mi.

  Az even meg laggfestbe fulladt nállam.

 6. Ja hogy ilyen faszányos event volt? xD Én csak kaptam a surveyt repeatable questelés közben… 😀

 7. Ez a quest fun volt, aki akart ment aki nem nem, irták, hogy mindenki fogja kapni a surveyt szal aki ezért ment konkrétan az olvasson figyelmesen legközelebb. Továbbá azt is tudhatnátok, hogy az engine fasza optimalizáltsága miatt ha sok ember összegyülik egy helyen (pl siege vagy ilyen event) mi történik vele, valoszinüleg nc ezért sem csinál eu ban ilyen eventeket, vagy olyat mint gw ben volt (sok a qq hogy ott milyen jo volt itt meg le se szarnak) mikor nem szarnak le akkoris megy a sirás, ha leszarnak akkoris.
  Inkább értékeljétek, hogy probálkoznak. Mégegyszer mondom, ezek a dolgok nem kötelezöek, laggolsz és nem tetszik? Return azt kész. nem muszály részt venned.

 8. muszáJ ha már irni sem tudok

 9. Én megoldottam a laggot egyszarűen. Game close és 1 üveg aszuval átballagtam haverhoz 🙂

 10. De gyerekek, 3 hónapja hagytam abba az Aion-t azóta minden nap nézem a híreket, mikor lesz értelme visszamenni, és ez szánalmas. Lehet mondani hogy értékeljünk midnent, de ez egy nagy rakás szar amit az NCWestnél művelnek, igazábol semmitsem csinálnak, nevetaéges event. Az Aion számomra meghalt, és szerintem ezt már mindenki észrevette, semmisem történik ebben a játékban.

  (bocs a helyesírásért)

 11. Megint egy ninja patch: 2.1.0.8

  NA siteon ezt találtam:

  “Patch Notes [Client] 2.1.0.8
  This release fixed a problem so you can no longer use the Taloc Fruit outside of the instance.”

  Bakker hogy ezt most kell megtudnom amikor már javították. xD Jól jött volna balaurea siegeken.

 12. mint semmilyen más játékban sem…

 13. Hard, Aionhoz képest a farmville is izgalmasabb.

 14. Hát nem tudom miért kellett ezt fixálni, mivel nekem sose működött Taloc-on kívül, pedig poénból kipróbáltam párszor, hátha mégis 🙂 Továbbá pont a transzformerst és az aoe-sat vette el a táskából, ha jól emlékszem.

  Az ,meg hogy nem történik semmi, nem nagyon zavar. Totál jó kis eventeket ,meg küldetéseket találok ki magamnak amik akár hetekig is kitartanak 🙂 Legutolsó eventem a gyártsunk kisaltnak gold fegyvert kb. 3 hétig tartott 🙂

 15. ha kreativ vagy magadnak ill haveroknak esetleg klánnak is csinálhatsz egyedi eventet..

  de nem tudom mi az a farmville nem néztem még, nem is hallottam még rola majd rákeresek.

 16. De az event egy olyan “esemény”, amivel a játékban nem találkozol, csak évente, és éppen ebben van a varázsa.

 17. nem feltétlen évente, és ez megtörtént most is, annyi hogy neked nem tetszett. semmi más 🙂

 18. hát nem nagyon pörög a blog 😐

 19. hát nem, alig játszik már valaki aionnal 😦

  ráadásul nagy kuss van NCsoon részéről a 2.5 patch dátumával és a fizetős transferrel kapcsolatban, jöhetne végre valami pozitív hír.

  amúgy fel kellene vetni NC-nek hogy radiant tokenből lehessen platinum medalt is venni, ne csak silvert és goldot.

 20. hiába veted fel, egy időben még amíg azt hittük hogy van értelme küldtük az ötleteket, a helyzetjelentést, bugjelentést stb, hogy mi a pác a szerón, de mivel telibe leszarják, és sablonüzit kaptam vissza többek között én is, hogy ez nem az ő hatáskörük…. (pl a balance, a krotan bug, stb) így szerintem értelmetlen. hihetetetlenül el lehet cseszni egy ilyen jó koncepciójú játékot egy ilyen balfasz staffal 😦

 21. nesztek gateaway event 🙂 mehettek AS be szerdától 😀

 22. Heh? 😀

 23. Hard : Elmebeteg módon megy a recruit gelk siegere. 😐

 24. xerb, most erre mit mondjak? van 100 emberünk gelkre, balaurt is nehezen fogjuk meg, nem is tudtuk, titeket se tudtunk XD

  nem baj pár ora játékkal majd 50k ap inggisson 2nd zonábol 😛

 25. amugy hidegen hagy, azt csinál a frakciod amit akar (mármint azt probál csinálni) per pillanat 2 dolog miatt álltok ugy ahogy álltok, de idővel a fagyi vissza nyal 🙂 több emberetek van, és jobban felvagytok gearelve (és még igy is ownolunk kis pvp ben ezért kell a zerg nektek) és ez az oka annak is h abyssban is mindenhez foggal körömmel ragaszkodtok, de fordul a kocka, és lesz itt még nagy rage quit 🙂

 26. 50k Ap minimum 5 ora game mert 1 ora alatt 10k AP a limit:)

 27. Igen minden elyos nab pvpben és minden asmo jobb nálunk 🙂 😀

 28. finyak ez már tuti nem igy van, offi 4 star megölése után kaptam h kevés idő alatt tul sok ap-t kaptam szal kb 10 percig nem kaptam ap-t majd ment megint normálisan, játszottam max 2 és fél orát. nem többet…

  és sajna valahogy igy van xerb… odáig süllyedtünk, hogy már kb a pve is izgibb mint öldökölni, a legtöbb elyos már vissza sem üt… eléggé elvette a kedvem ma ez…

 29. Hova kell menni ilyen vissza se ütök Ely-t keresni? Mennék kicsit poénkodni 🙂 Öö lemaradtam erről a kapu eventről. Mi is volt ez?

 30. Jóduma hard 😀
  Majd leesek a székrõl 😀
  Nem emlékszem hogy faj választásnál lett volna olyan hogy nabok elyt válasszanak prok azmot 😀
  :Ez a szomorú helyzet.. Elyk vissza sem ütnek ..unalmas … “bmeg ez mekkora duma ahaha.
  Vagy kb a 8adik dredet nyerem zsinorban . Azok az asmok akik ellenfelek voltak biztos nem olvasták el. a fajválasztásnál a fenti szöveget 😀
  Hihetetlen 😀

 31. xerb xeeb félre értesz, de miután csak pve uton szedtek ap-t meg ilyenek elment a “skill” ha én megyek dredre én is mindig nyerek, ez ellenfél kérdése, asmo oldalon rengeteg afk grp megy be nagy eséllyel nyernek elyk (kis free ap boost nektek még…) ez szerver függö mert perenton pl az asmok ilyenek (ez nagyrészt a fortress instáknak köszönhető) ott kempel mindenki, onnan szedi a geart, és igy már gearben fogja megszokni a pvp-t mig asmok gear nélkül kell h pvp zzenek ill pvp ből kell ap-t szedniük, ergo HOZZÁVANNAK SZOKVA a pvp hez a reakciohoz. És sajnos igen, ha éppen van ember aki visszaüt az legalább 10ed magával van. (Tegnap legalábbis.)

  Malachite Telemachus Ingisson…

 32. a gateway event most szerdától lesz 1 v 2 hétig. annyit tesz hogy az elnyomott frakcio bemehet a fortress instákba (ergo ha asmo vagy és minden fort ely kézen van, akkor is bemehetsz és vissza is igaz guyanez.

 33. Mind noobok vagytok! 😀
  Waiting for Tera… (burkolt reklám spotted)

 34. Bakker Szergi rákattantál a Terrás csini csajokra? 😀

  Én is afk dredet szoktam menni mostanában, aztán szépen néha átfordítjuk ely alázóba, ha sikerül felráznom a csapatot. Tegnap délben is ilyen afk grp-al mentem be. Lestem is hogy 2 chanter meg 2 cleric csücsül a grupban. Volt is annyi heal, hogy mobokkal a nyakunkon se nagyon tudtak mit csinálni az velünk, szép lassan megettük őket. (sikerült rábírnom őket, hogy ne csak a questet csináljuk már meg és mindenki megy tv-t lesni, vagy mi 🙂 )

 35. szergely, én is oda kacsintok, tegnap után elkezdtem action mmo vidiket nézni ahol nem a gear számit pvp ben, illetve soha többet frakcios mmo val nem kedzek…

 36. “ez ellenfél kérdése, asmo oldalon rengeteg afk grp megy be nagy eséllyel nyernek elyk (kis free ap boost nektek még…) ez szerver függö mert perenton pl az asmok ilyene”

  Akkor biztosan én vagyok olyan szerencsétlen hogy 100+ dred run alatt egyetlen egyszer futottam össze olyan csapattal amelyikben volt 2 azaz kettő afk player. Illetve ha jobban meggondolom volt még egy alkalom amikor a teljes asmo csapat afkolt két quest után. Majd a dred betyár pug csapatom akikkel életemben először és utoljára akartam afk party-t sírva fakadt az örömtől hogy “baszki ilyen még sosem volt!!!!! Must win!!!” Szóval azért nem mondanám hogy perento-n az asmok afkolni járnak be. Elég régóta az övék minden felső fort (kicsit “meg engedték” hogy nálunk legyenek) de ettől függetlenül aki akarta, már a 8adik altját is pvp ruciban rohangáltatja.

 37. ice ugyanez ely oldal telemachuson, de én tele asmo oldalrol beszélek, ott megy be rengetek afk csapat, az elyosok a rengeteg fortressel is normális grppal mennek be nem afk val

 38. Nem afk groupok ellen nyertünk hard .:D
  Asmo oldalon is ugyanannyi a lama retard mint nálunk ez tuti .
  Példa erre mikor nemelyik nap dredben asmo temp rámtauntolt 😀 , majdnem leestem a székről .
  Sajnos csalódnia kellett mert akkor is az smet csaptam agyon 🙂

 39. Vagy pont az imént mikor mentem be kysisba és artiroomban hidebol asmo sin hátammögé pattant .
  Van sinem és hát nem gladi vagy temp a tökéletes áldozat na.
  Nem értem mit remélt.
  Szóval nem értek egyet az ilyen általánosítással mint hogy ely béna asmo pro .
  Full hülyeség szerintem.
  Nálatok is vannak olyan arcok hogy csak mosolyt érdemelnek ahogy náunk is.
  Bocs a duláért

 40. igen, de nálatok több mert hozzászoktatok az easy modhoz, mintahogy perenton az asmok olyanok, termsézetes, nálunk se mindenki pro, de az átlag jobban pvp zik ill jobban reagál pvp dologra mint egy elyos aki ideje nagyrészét pve zi. érted már hogy értem? 🙂

 41. Én meg mindig azt mondom, hogy nem sírni, hanem transzferelni kell arra a szerverre ami szimpatikusabb, kinek mi jön be jobban, PvP vagy PvE. Ja hogy midegy hol van az ember, fair PvP esélye mindenhol erősen a 0 felé közelít? Ja hogy rég lejárt a free transzfer periódus és a beigért fizetős sem indult be? Akkor nem szóltam… 😀

 42. És lehet élvezni a jobbnál-jobb eventeket, hahaahaahaaaa! (sátáni kacaj)

 43. és kijöhetne már TERA 😀

 44. Az sajna még odébb van, de legalább a bétára jó lenne bekerülni ><
  @Mala: jah amúgy a Tera csajok tényleg sokkal jobbak xD
 45. Legfőbb előnye a TERA csajoknak, hogy: NEM KÉKEK!

 46. Ezt most miért kellett? 😥 Ilyen rasszista kijelentést… Most mondd meg őszintén, miért zavar, hogy Törpilla kék?!

 47. “Példa erre mikor nemelyik nap dredben asmo temp rámtauntolt , majdnem leestem a székről .”

  Szerintem teljesen korrekt reflex, ha Lineage 2-zött az ember, én is szoktam tauntolni néha ha épp minden más CD-n van, reménykedve hátha akkor nem tud elhide-olni a menekülő scout. Ugyanis nem tudom mennyire vágod, de L2-ben a tauntnak megfelelő agression nevű skill a tankot dobta a player targetjébe és autoattackot generált, szal ha valaki menekült, és ráaggrozott a tank, akkor simán visszafordult az enemy… :p Nem tudom ez miért ne lehetne aionban is, így is épp elég röhejes, hogy ugyanolyan gyorsan futnak a vazsik mint a fighterek… Legalább ezzel csökkenteni lehetne a pofátlan mennyiségű kite-ot meg cc-t.

 48. na mivan a bloggal? nagyon nem naprakész :[

 49. 1. Ez nem l2 🙂
  2 Gladival ritkán megyek hideba.
  3 Nem lehetett cdn mindene mert fight elején tolt rám tauntot.
  Persze ez lehetett egy rossz reflex , és amint rámtolta már csapott is a homlokára .
  De maga a szituáció kva vicces volt az én szemszögemböl . 🙂

 50. btw vigyázzatok ha nagyobb összegeket akartok postán küldeni .
  Magyar srácnak telén haverja küldte 80kkt és ahogy megkapta már jött is a ban.
  3 nap mulva sikerült visszaszereznie az accountját, viszont a 80kkt a rendszer benyelte.
  Tanulságos történet . Szal csak óvatosan.

 51. Xerb ez nem új, már megtanulhattátok volna, nagy összeget nem küldözgetem mailban mert ncshit rendszere egyből bebasz a gold seller listába és kapod szépen a bannos mákost…

 52. megtanulhattuk volna*

  A hackereket nem kell bannolni, cask a legaláiss embereket, amugy egyszerü vegyék ki az attachment opciot a levelekből és probléma megoldva…

 53. Elméletileg van a Tempnek stigma skillje tauntban ami attakspeedet csökkent. Playerre nem tudom, hogy működik, mivel sose próbáltam és olvasni se olvastam utánna, hogy igen/nem. Ja és poénból én is szoktam tauntolni alappal néha dg-ben, minden skill cd-n hmm azt még nem nyomtam el. Nesze ezt is megkapod 😀
  1x hallottam anno még az elején, hogy a prow roar kiszedi a hide-ot, próba cseresznye alapon elnyomtam párszor, de nem történt semmi azon kívül, hogy sok npc barátom lett akik a hátamat vakargatták 😀 Így a tempnek van két teljesen pve skill-je ami pvp-ben kuka. Ha úgy működne mint ahogy írtad az L2-ben volt, na akkor viszont hasznos lenne pvp-ben is. Igaz 1v1-ben (ami nem létezik szinte) így se lenne sok értelme.

 54. Én is minden nap eljátszom azt, hogy mobolás közben dreden elnyomom a sleep arrowot, mert mellényomtam és ennyi. Mivel totál érzésre nyomom a gombokat, van hogy mellé nyulok és elment egy skill fölösbe, de ebbe mi az olyan vicces..? Plussz még elég sokan játszanak hozzám hasonloan sokgombos egérrel, amin szintén nemnehéz mellényomni néha, mivel elég közel vannak a gombok egymáshoz.Persze nem sürün de elöfordul

 55. Finyak te azért játszol sok gombos egérrel, mert Zarache is azzal nyomja 🙂 Különbség, hogy ő tud is a rangerével XD

 56. Malachit most megmondom őszintén hogy még sosem nyomtam el hide ppl mellett a provoking roar-t, de dreden nem egyszer fear-eltem el vele az ellent a halál *****ra. Szóval ebből ki indulva ki kell szedni hidebol a népet amennyiben az illető nem resisteli.
  A resist meg mind tudjuk hogy olyan mint egy csaj, vagy bejön vagy nem. Ahogy tegnap is folyamatosan cc-ben tartott egy sorci 2000+ magic resist-el mégpedig úgy hogy el sem nyomta a skillt +m.acc-hoz…

 57. Nincsen különbség, ö vmivel jobban tud ez igaz, de én is elég jo vagyok szal ezzel nincsen baj:) Amugy meg leszarom sanyit hogy mivel nyomja, nemvágom az összefüggést:) De ha szerinted nemtudok a rangerrel akkor gyere párszor elverlek azt rájössz, de utánna azt is oszd majd meg itt:)

 58. iri, rangerhez nem kell nagytudás, kb minden tard tud vele játszani… szvsz vmi normális karit, mondjuk a chantert, bár finyakot meggyilkolod a chantereddel szerintem XD

 59. Mivel a ranegr a legpapirabb kari, és az overgeared karik közel sem halnak bele egy rotába, ezért az assa után a rangerrel a legnehezebb jol játszani. Sok esetben van, hogy tényleg kijövök hidebol, rányomok az enemyre 3 skillt azt szevasz tavasz van, de azok nemszámitanak, mert low geared stb…Gladival Templarral meg Sorcival, na azokhoz azt tényleg nem kell ész, kb rátenyerelek randomra a billentyüzetre azt nézem mennyien haltak meg:)Rangerrel egy secig nemfigyelek oda és közelbe jön akármilyen kaszt akkor borulás van mert semmi HP semmi def.. Amugy nem rossz kari a chanter sem, egyszer találkoztam egyel akivel sokat pvpztem abyssban, és kb 10-böl 3-4 alkalommal megtudott ölni, bár igaz messze sokkal jobb gearje van mint nekem, de azonkivül chanter…Viszont supportnak kibeba jo! De a lényeg, hogy sokan mondták már azt, hogy a rangerrel a hülye is tud játszani, na majd ök is…aztán kiégnek folyamatosan mert az 50es abysszettben lévö sorcikat meg gladikat nemtudják megölni,én meg fenrirben is megölöm a legtöbbet…Szoval ezt hogy mennyire egyszerü kari a ranger ezt a témát hanyagoljuk, nekem van majdnem minden kasztbol és a sorci ill gladival messze a legegyszerübb pvpzni. Assa, na az kiégés..:D

 60. Chanter mint support kari PvP-ben: lol. 2 cleric > cleric + chanter, de egy extra dps classnak is nagyobb a haszna, mint chanternek, bármikor. A probléma csak annyi, hogy:
  – nagyon kevés cleric van, aki képes másik cleric-kel egy partiban játszani.
  – a játékosok többségének lövése sincs a chanterről, csak annyit tudnak, hogy support kari és buffol meg mantrázik, ezért úgy is chantert fognak 2. cleric/+1 dps helyett partyba hívni.
  Sajnos a chanter egy elcseszett support kari és kevesen látják ezt. Ettől függetlenül szerettem, tényleg kihívás játszani vele 😛
  De mindegyik class játszható agyhalott módon, meg ügyesen is…

 61. mi kiégés volt rajta finya? unalmas fos az is…

 62. Chanterral legjobb duoban pvpzni ez tuti, nekem mint rangernek legalábbis ez jött be, jo dps, buffok, shield, heal…minden ami kell, csak persze nemminden chanter jo, hanem csak a jo chanter a jo:))
  Hard: az volt rajta a kiégés hogy assával nemtudok játszani, ez van:) Rangerrel jo vagyok, de assával folyton csak kiégtem, pedig tudom h nagyon jo kari mert láttam hogy jo kezekben mire képes,de nekem nem állt kézre:)

 63. Chanter duoban: gyenge heal, közepes dps, semmi dispell, semmi cc, nincs skill alapú cc védelem (gearfüggő és rng alapú kontrollálhatóság, sorci ellen gear sem számít). Tényleg jó választás…

 64. Szergely:pont akkora heal amekkora kell,mint mondtam,erös dps,de persze csak a jo chanteroknál,dispell meg cc nem is kell,viszont a shildet eltolja és 4 embert bedarálunk lazán 2en,mig cleric nemtudja kihealelni azt a burstot amit ad ennyi kari,de ezekszerint te még nem duoztál jo chanterral ennyi az egész:)Ha lehet választanom tuti hogy chantert választok,de persze csak olyat akinek van olyan dpse mint állat,multhéten akivel voltam az megölte az assát meg le félhpzta a gladit mire odaértem..:)

 65. http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=225150&serverID=31 na ez az a chanter akivel elég szoros meccseket tolok:)

 66. szergely sorci ellen semmilyen kari sem számít.. valami mást mondj. csak mert a sorci full partykat is képes wipeolni egyszerre jo kezekben…

 67. Igen, ez is multhéten történt, gelkmarosban portyázott egy sorci, 3an voltunk, mindannyian beszoptuk a ss-ot, mire lejárt kettönket megölte, a 3ikat meg szépen lassan bedarálta,addigra a nagyobb skilljei elfogytak,de azért kemény volt

 68. Finyak: Valóban nem duóztam még jó chanterral, mivel cbt óta chantert tolom… Noobok leöléséhez meg nem kell duo/party, az nekem is megy egyedül.
  Shield: 10 perc cd, 15sec időtartam, 50% dmg reduction. 1 cc és hajadra kenheted az egészet, aztán 10 perc kuss van.
  DPS: rosszul fogalmaztam, mikor azt mondtam, hogy közepes, ugyanis ez azt jelenti viszonyítok valamihez, a viszonyítási alap pedig egyértelműen az összes többi class. Így már azt mondanám, hogy gyenge. Egyedül sm gyengébb dps (bár ott nem is az a lényeg) és a cleric (ez sem teljesen igaz, mboost cleric dps ágon > bármelyik chanter)
  Heal: WoQ 10 perc cd, 30 sec időtartam. Fear/sleep/SM dispell/bármi és megszívtad. Enélkül esélytelen, hogy 1 target kihealelésében megközelítse a clericet.
  Chanternek minden értelmes support skillje minimum 10 perc cd-s, amire nem lehet alapozni PvP-ben, míg más classok ütősebb skilljei pár percesek max.
  És még egyszer: 0 képesség a cc kivédésére, 0 képesség a cc leszedésére. Ez, mint support karaktert, használhatatlanná teszi. Nyilván nem totálisan kezdő/ebay-er/pve hero ellenfelekre gondolok, mint amit példának felhoztál.
  ps.: a chanter akit linkeltél kövezés alapján borzalmas, viccnek is rossz. Extendable staff nélkül pedig a chanter solo PvP-ben megint csak vicc. Ha ez a te szervereden jó chanternek számít, hát nc.
  @Hard: jó sorci ellen jó cleric, ha group PvP-ről van szó. Főleg, ha chanter helyett is cleric van 😛

 69. Szergy…Ez a chanter lehet szarul van stigmázva, és te vagy jol, viszont ez a chanter amikor megöl,akkor 2 sec alatt öl meg ugy szinte instant csuszik le a hpm, és azt sem tudom mi van, mire remove shockot nyomnék hogy kijöjjek a stunbol halott vagyok, na ilyenkor szokott megölni,de amugy nagyon brutál dpse van a gyereknek,amikor ezt irom mass pvp folyik abyss teleporternél, és találkoztam ezzel a gyerekkel,mind9ssze 3 asmot ölt le egyedül amit hirtelen láttam,de aztán odarepültem…:) A shildre az a 10perc cd pont jo, és 1-1 nagyobb ütközetet pont el is dönti, csak megfelelöen kell alkalmazni, illetve helyezkedni hogy nelegyen cc stb…Lehet neked sem chanterozni kellene ha nem megy..:D Bocsi nemakarok cinkelödni, de ami tuti, nagyon sokan szidják a chantert sok téren, de mindig van 1-2 aki olyan jol nyomja h szinte bárkit bevernek, akkor most a player a rossz vagy a class? Mert ha 1 ember tud vele akkor maga a class jo, csak olyan mint a ranger, tudni kell vele azért.Amugy a kövi kiegben mit fog kapni a chant?

 70. Ja és pl dredre 2 chanterral mentünk régen mindig, hát nemnagyon kaptunk ki…!

 71. Te nagyon félreértesz engem, minden class-t lehet jól játszani, de egy ügyes chanter bármikor helyettesíthető egy ügyes cleric-kel/dd-vel (kivéve sin)/cc-vel úgy, hogy nagyobb haszna lesz a partiban.
  Persze cinkelődhetsz, hisz nem ismersz, de én is cinkelődhetek egy rangerrel, akit “leambush-ol” egy chanter 😛

 72. Leambushol? magyarul pls fáradt vagyok ehez:)

 73. Akkor inkább menj pihenni 😀

 74. Nemlehet még ölnöm kell:)

 75. Fincsi bármit mondasz Szergelynek igaza van. Support DPS Chanter PvE, a DPS Stigma build viszont kifejezetten jó, azzal lehet ölni, de Chanterral nem csinálod azt meg, hogy 2v1-be nyersz, mert nincs CC-je. Az Abyss PvP-ket meg hagyjuk, az tömeg, más a rendszer, van aki laggol szart se lát, van aki nem laggol, öl 3-at.
  Én véleményem szerint az a baj, hogy a pajzsok hulladékok, legalább védenének valamit igazán, lásd Templar védelmi buffok amik 1 percig arcán vannak meg mégtöbb és nem sebzed a; aztán a support buffok se valami nagy durranások, zz a max 1k HP amit nyersz lófasz. Egyedül a DP WoW, meg a 2k DP 100% attack ami értelmes azt cső. Hangulatos kari, de support és cső.

 76. Na azért nem csak a chanternek vannak durva CD-i, a templarral is ha egy 1v1 megizzaszt kicsit és el kell tolnom a skilleket, 5-10 percig nyugi van.. Aether armor, iron skin, emp armor, lassítás/root-leszedő skill… 5, 6, 10 perc CD-k. 3k DP fél óra :/ 3k DP meg szart se ér.

 77. Ezt mondom iri, hogy supportnak jo kari duoban pláne, de pl akit linkeltem gyereket az tegnap a szemem láttára darált be 3 asmot, még ha noob faktor is közrejátszott akkor is azért…Régen amikor dredet zuztuk napi 3-szor,mindig chantert vittunk vagy 1et vagy 2öt de clericet elég ritkán és hetente ha egyszer kikaptunk.Értem mitmondasz, de én akkor is szeretek chanterral duozni, és elég jokat lehet csinálni vele:)

 78. Ha nem lenne lejárva az accom és ha lenne character transfer, most megnézném hova süllyedt Spatalos 😀

 79. Hát elég mélyre, már ott tartunk hogy elyosok visszafoglalták coret is, bár ez mondjuk az asmok érdeme is, igy elkurni vmit…Szégyen szero, semmi élet nincsen, tegnap nemtudtam megcsinálni a gelkmarosos questemet 2 ora alatt mert nem volt ely, utánna meg siege volt aztán balaur foglalgatott azért nemtudtak átjönni, nagyon szupi élet van…Telemacson legalább van player,még ha ott sincsen balance

 80. Az tuti meg volt bundázva, hogy asmok otthagyták a divine bosst 10% HP-n, és hagyták hogy lecsapjuk. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy mehettek vissza mirent foglalni anélkül hogy a boss resetelt volna.

 81. Az ugy volt, h capri vezette asmokat,es spammelte mint alalt h mindenki felejtse már el mirent és go core, de az emberek mint ha nemláttak volna, csak zuzták tovább a felscrollozott miren bosst,egy darabig vártunk hátha észreveszik magukat de aztán elindultunk,csak hát már késön volt…végülis igy jobb mert legalább tudok coreban guardozni,ott van a relicválto is és guardozás közben megy a pvp,ma már majdnem 80k APnál tartok ennek köszönhetöen,szal nekem jo eddig:)

 82. Ha szabad érdeklődnöm, mi a karid neve? 🙂 Csak hogy nyugodtan haljak meg relic váltás közben, hogy jó helyre megy az AP. xD

 83. Cicimaca:) Talán te is áldozat voltál ma?:DD Mert ma volt 1 startol commanderig minden:P

 84. Finyak: ha figyelembe vesszük, hogy aiononline szerint 22k ap volt a napi összesed, akkor egész szép a 80k ap, reliceket lootoltál a playerekből? 😀 Ám nem trollkodok, csak jelzem, hogy nem csak mások tudnak nagyot mondani… 🙂

 85. Tegnap délben vettem ki az egyik abyss partot, és nulláztam ki az apmat,most van 90k…nemtudom mi ebben a tulzás

 86. Ja hogy nullázodott délben a számlálo…:) most nézem a héten eddig 183 killem volt 156.444 AP-val, ami majdnem 1k/kill arányt jelent, ami ha figyelembe vesszük hogy rank 1-en tegnap vagy millioszor haltam egy mass pvp során és buktam mint állat,egésszen jo arány:) mondjuk az tény h ennyi officert mint az elmult 1 napban sosem öltem még:) mondjuk ebbe volt 3 dred is ami növeli az arányt:D

 87. nagyon szép és jo de az oldal nem számolja a veszteséget, cask a bejövöt…

 88. Tudom, de nem is baj, déltöl másnap délutánig 90k+ AP akármennyit is buktam nekem jo:)

 89. Valakinek van tapasztalata hogy egy fegyo slotolása mitöl függ?Mert vettem a sorcimnak egy 5 slotos eternal orbot, 10 stonbol beslotoltam. Vettem hozzá egy abyss orbot, nem volt csak sima fehér stone ahban mondom majd azzal telepakolom mig nem lesz más, az elsö 70 dbbol nemtudtam a 4-ik slotig sem eljutni, akkor meguntam, vettem ezt a suplimentet vagy mi a csöcsömet, na azzal eljutottam 50 stonbol az 5-ik slotig, de azt is meguntam és vettem nem lesser hanem azt a sima suplimentet aminek 100k darabja, na és azzal nagynehezen sikerült belepakolnom olyan 40 stonbol:D Régebben assámnak az abyss ruciját pikk-pakk teliraktam, 2 part volt amivel kicsit szoptam de amugy volt ami elsöre belement mind a 6 slot és semmi supliment meg tököm csöcsöm.Szerintem ez egy kicsit gusztustalan h abyss cuccost ennyire megnehezitették slotolás terén, fasznak van még a ruci mellé plusszba 50 misit slotolásra költeni, viszont ugyvettem észre ami nem abyss az aránylag jol slotolhato

 90. Ez teljesen rng, mint szinte minden Aionban és valóban gusztustalan tud lenni. Nincs rá különösebb módszer, én supplementekre sem szoktam költeni, ha sokat failelek hagyom a fenébe az egészet és másnap újra próbálom. Főleg enchantolásnál vettem észre azt, ha sok a fail, akkor csak mégtöbb lesz, ha viszont egymás után mennek a +ok, akkor +10ig meg sem szabad állni. Olyan, mintha bugos lenne még az rng, csak ott ez nem olyan feltűnő, mivel az ember rámondja, hogy ez rng… lol 😀

 91. Szergely: alátámasztom az elméleted, ha 2-3 fail befigyel, akkor 24 óra pihi sürgősen, nem szabad folytatni. Persze saját kárán… Tegnap 12 crit13 tört zsinórban. 😀 Aszittem befosok a végén. Csak nekem annyiból rosszabb, hogy most már 2 db-ra se maradt pénzem. 😀

 92. varianceaion.files.wordpress.com/2011/01/manastone.jpg

  Ha megnézzük ezt a táblázatot és feltételezzük hogy valamelyest valós adatokat tartalmaz , plussz hozzávesszük hogy valószinüleg a sined geatjába attack köveket tettél ami 90% esélyel megy be míg gondolom a sorciéba MB-t és esetleg MA-t amik 68% és 58% eséyel másznak be , szóval ha ezeket az adatokat figyelembe vesszük akkor ezzel is magyarázható a kettõ közti külömbség. Persze a random faktor ott van , valamikor kifogsz egy jó szériát , máskor meg csak szopás van.
  A táblázatra visszatérve még annyit hogy, nem tudom mennyire fedi a vlóságot , de pl nekem az attack +5 kavicsok elég könnyen be szoktak menni, addig a párom a hp 95jeivel rohadt sokat szokott szívni.

 93. Csenky: Abyss cuccba probáltál slotolni?
  Xerb:régebben is slotoltam már MB-t a sorcimnak, és elsöre bement minden. Arrol nem is beszélve h akkor még nem is volt ez a supliment vagy mi a fene, most meg azzal probálkoztam, és vmi több mint 150 stonebol tudtam csak beslotolni, de normál supliment nélkül nemtudtam eljutni a 4-ik slotig sem! Illetve nemsokkal elötte meg szintén MB-t slotoltam a nem abyss fegyomba, az 5 slotos, egyszer tört a 4-ik slotnál meg asszem utánna mindjárt az elsönél aztán bement mind az 5:) Megitélésem szerint ha változott vmi, akkor az az abyss cuccoknál változhatott, a klánunkbol is sokan panaszkodtak már akik abysst stonoztak hogy nemtudnak supli nélkül slotolni, hát ezt alátámasztom:) Viszont a nem abyss cuccok viszonylag egyszerüen telepakolhatoak

 94. Haver, 55 abyss spear hétvégén , attack +5ökkel 0 fail, elsõre mind bement.
  Vagy mázlid van vagy nem ennyi szerintem. 🙂

 95. Az gz:) De még mindig aztmondom h vmi van, mostanában nagyon sok panaszt hallok másoktol is etéren, én is nagyon sokat slotoltam már, de eddig egyedül tegnap égtem ki, és ha nemhasználok normál suplit, szerintemm most dobnám rá kn a 8000-ik stont h bevegye:) Mondom, supli nélkül a 4-ik slotig sem tudtam eljutni az elsö 70 stonbol, ami szerintem már kicsit tulvan a “hát nemvagyok ma mákos” kategorián:) Na de mindegy rájöttem már h supli genyaság kell azt csoki, és akkor az tuti lesz:)

 96. igen? 55 ös kardomba már 60+ +5 ös stonnál járok jelenleg 1 sincs benne de darabja 1,5m :))))

 97. meg rage amit LFG-n láthattunk? :Đ

 98. Finyak: 30-as elit pvp kesztyűről van szó, de csekkolhatod a nickemet (spata ely templar)
  A cipőbe 9 stone kellett össz, a bp-be úgy 15-17 körülre emlékszem, ebbe a gennyes kesztyűbe meg már biztos járok 30 körül, ami persze még nem 70, de nekem sok.

 99. Aki socketel panaszkodik, aki már túl van rajta az örül és csendben van, ilyen egyszerű az egész 😀

 100. Legyen már új post.
  Szétkopik a pda-m kijelzõje mire áttekerem ezt a közel 100 hsz-t 😀

 101. Vissza kell menni olyan postokhoz, ahol még kevés a hsz és ott folytatni az offolást 😀

 102. tegnap voltam végre AS-ben. egészen eljutottunk dayshade-ig, sőt még meg is tudtuk ölni miután kidobáltuk azokat a retardált sorcikat akik mindig leölték az addokat, és wipeltünk miattuk, és yamennessel nézhettünk farkasszemet a végén. tudja valaki hogy mi a taktika leölni? D: , olyan lazán 3hitelte a tankot masszív heal közepette, hogy öröm volt nézni…. >,>

 103. Ez úgy működik, hogy minden boss hagy magaután egy-egy fragmentet (vagy artifactot, tudja a fene már). Minél több fragmentet pusztítatok el, annál erősebb lesz az uccsó boss, és annál jobb lehet a loot (csak szeretnéd). Ha egy fragmentet sem törtök szét, akkor kapjátok a legkönnyebb endbosst. Úgy tapasztaltam, hogy nem is érdemes nagyobbra menni, nem volt lootban különbség akkor sem, ha 1-et, 2-t, vagy 3at pusztítottunk el. Asszem mindegyik fragment más buffot/képességet ad a főbossnak, van amelyik pl reflectet ad, így ha ezt szétütitek és a tank nem figyel, simán kinyírja magát 2-3 ütésből.
  Mi úgy csináltuk, hogy egyik group csak a bosst ölte és a taknot healelte, míg a másik az addokat is ölte. Át szoktuk rendezni a 2 grouppot úgy, hogy a tank mellett legyen 2 cleric, az add ölőseket meg chanter healeli.
  Egyébként utáltam az instát, első 2-3 alkalom fun volt a bossok miatt, de aztán ugyan az az unalmas sz*r lesz, mint a többi, de a legnagyobb nyűg a 2 group összeszedése, egyszerűen mindig bekerült vmi szellemileg korlátozott képességű egyén ><

 104. Hát pve vállast köveltem volna hétvégén. Bele is tört vagy 40 darab +70-es kuka kő 😀 Totál nem zavart 🙂 De amikor a pvp gatyába törtem bele majd 40 darab +17-es követ, akkor kicsit morcos voltam 🙂 Azóta is úgy van ahogy van. Majd ha lesz 200 +17-es kövem megint neki fogok. Ench terén meg tényleg igaz lehet valamennyire ez a jó sorozat, rosz sorozat beakad az rng. Kisgladi Cromi fegyóját húztam. Elején 50% os esélyű kövekkel rendesen hozta is a +2 -2 faktort, majd váltottam olyan 65%-os kövekre és sorozatba rá is ment 11 darab. Örömömbe át is rifteltem, ahol persze döntetlent vittem 5-6 percig egy 28-as sorcival lvl35-ösön… Grat a pvp defnek 😀 Végül az őrök meg még 2 + játékos csak leütött 😀 Legközelebb márhova megyek riftelni 😀

 105. AS utolsó bossa alapjáraton elég szívatós. Képességei tank szempontból mondjuk 2 artival fűszerezve:
  -Fix stun 2-3 secre, majd van kb 4 seced ütni agrót bele utánna megint stun.
  -Fix mannaburn (Rejuv potit cd-re kell tolni, nem a mannát mert így a healben is segítesz és persze a legnagyobbat idd, mert nem lesz miből skillelened 🙂 )
  -veszett nagy sebzés spike-ok nem is ritkán (healereknek nagyon ott kell lenni a szeren. Volt hogy 18+k hp-ra kaptam 17,5k ütést. és persze stunban megint nincsenek skillek amivel felhúzd magad vagy nyomj valami védő cuccot)
  -winter circle kell mindenkire emlékeim szerint, mivel frosttal sebez

  Addoknak nem szabad beérni /ez alap/ (minden cc mehet rájuk) ha 1 is beér az wipe, mivel a boss asszem reflectet kap és 3 autoattakkal agyoncsapja magát a tank (még skill se kell hozzá, akkora a reflect értéke szorzóban)

  3 artis verzióban fixen tol aoe stunt x időközönként MINDENKIRE!, de azt hagytuk a fenébe. A 3 artis már mazohizmus szintjét súrolja. 😀 Persze a stu8n alatt ugyan úgy nyomogatj aza egyéb nyalánkságait.

  Idióta dps huszárokat és agyhalottakat el lehet felejteni több arti esetén. Volt hogy dps nyitott agróval, mert csak úgy gondolt eggyet és rányomott egy infernot, egy dotot, vagy tökmnindegy mit aztán csodálkozott, hogy egyhitelte a boss, majd szépen az egész aly-t, mert ment szépen végig a helereken meg e többi dps-en akik szintúgy elkezdték lőni, a tank meg akár fejre is állhatott eközben és körbepattoghatta a szobát, hogy helló engem üss 😀

 106. Ez esküszöm nagyon tetszik. Most erős vágyam támadt, hogy letankoljam a 3 artis verziót. Remélem nem nerfelik amíg lvl-ben / gearben eljutok odáig, hogy egyáltalán bevigyen valaki. =)

 107. Na szép Csenky, kinyirt az a köcsög sorci biztos sok APt adtál neki:)

 108. Gondolhatod… Kb harmadszor ölt meg ma -.-‘ Remélem legalább 55-ös volt.

 109. Jah 55ös, de mivel te is tök vörös vagy ezért nemlátszik kivülröl, ha nevedet nemismerem meg hamarabb én is megöllek mert a kiskarikat kerülöm ugyan de mivel a szinelosztás elég rosszul van megoldva akár te is lehettél volna 55ös..:D Szerintem 2-szintenként kellene szinelosztást csinálni hogy egyértelmüen látszodjon hogy kb milyen lvl kategoria az enemy

 110. Hát ha nem is 2, de a 4-5 szintkülönbséget már látni kellene mindenképp. Persze az aiononline létezése fényében már azt sem értem, miért nem lehet alapból látni a pontos szintet. Mondjuk így legalább sok pont jön, mert ott a shardon a nagy tömegben ha rá tudok verni párat egy robe/leather userre, aki 55-ös és történetesen jó rankja van, kapok vagy 4-500 ap-t, néha questet is. 🙂 De meneküléskor jó lenne tudni, ki/mi üldöz. 😀

 111. Jah tegnap én is a jo kis pvp miatt néztem el oda mert elég nagy fightok szoktak lenni, és egész nap csak craftoltam mondom kikapcsolodásként benézek de semmi nem volt mentem is vissza craftolni, meg még szerintem egész 7végén craftolok ááá agyonbasznám egy féltéglával aki kitalálta ezt a craftot komolyan

 112. Csenky locationold már be pls h Coreban egy low asmo guardokat farmol mert semmi élet nemtalálok elyt:)

 113. Ahahahaha nagyon humoros, majd legközelebb kiveszek egy fél nap szabit, hazaszaladok és hátbakínállak egy ranger bursttel. 😀
  Úgyis rájöttem most, hogy elcsesztem a tempet a 30-as gearrel. :p Pedig jó ötletnek tűnt.
  Szerintem amúgy túlzásba visszük a blog széjjel-chatelését. 🙂

 114. Na de tök komolyan mondtam, be kell linkelni, haver nemrégen megtette nekem, jött is mindjárt 3 páciens, abbol az egyik igen vastagon adta az APt:) Én a guardokat csak a DPm maxontartása végett ölöm, amugy elyket vadászom, de ez a mai nap…még a craftolástol is unalmasabb semmi élet, mindenki eventel az instákba vagy mi a csöcs?

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

 
%d blogger ezt szereti: