Breaking the Silence

Jólvan, tudtam én, hogy egy hét sem kell ahhoz, hogy hülyét csináljak saját magamból. A szemét NCWest jól kicseszett a fantasztikus szülinapi-bezárós bulimmal azzal, hogy becsúsztatták a merge-t egy héttel. Éreztem én, hogy fog itt még történni néhány dolog, amiről búcsúzóul illene hírt adni. Úgyhogy az “én megmondtam, hogy egy hétig sem fogod bírni” zápor mellett néhány infó, amik még az én sziklaszilárdnak(-nem nevezhető) vasakaratomat is képesek voltak a sárba döngölni: (tudjátok a tovább után…)

A névlopási mizériára már Cori leírta az AionHUN-on, hogy mit talált ki az NCWest. Szó-szó, meglátjuk a gyakorlatban. Mindenesetre aki nem követné az eseményeket, a légió átnevezés kapcsán már volt néhány epixfail. Pl. egy 12 fős alt légió 80k contribbal érdemesebbnek találtatott a “Benny Lava” légió névre, mint a nagymúltú és jelenleg ugyan csak 6 aktív taggal és nem mellesleg 150 millió contrib ponttal rendelkező névpárja. Nade lássuk az érdekességeket:

Extended maintenance ideje

Úgynézni az NCWest felfogta, hogy nem poén éjfél és hajnali 7 között remegni a szerver startért és ráugrani a saját neveitekre. Éppen ezért (gondolom nem kis túlórapénzt villantva) megoldotta, hogy EU-ban helyi idő szerint reggel 5-kor indul a maintenance. Tehát holnap reggel 5-től nincs szerver. Aki meg akarja csinálni a szokásos szerdai dupla run-t, az felejtse el. A maintenance a legoptimálisabb becslés szerint 13 órát fog igénybe venni. Tehát helyi idő szerint délután 6-tól lehet remegni a szerverekért. Sok sikert hozzá mindenkinek. (Hansúlyozom, ez tényleg a legjobb eset…)

Merge Achievementek

Senki se lepődjön meg, aki szerdán-csütörtökön belépve azon kapja magát, hogy 5-10 major ancient crown landol nála. Az NCWest (érthetetlen és hihetetlen módon) úgy érezte, hogy csak kéne kompenzálni a népet a merge/transfer szivatás miatt, ezért minden szerveren achievement versenyt hírdet. A verseny célja és jutalma:

 • Alsó abyss elfoglalása: Az a frakció aki először el tudja foglalni teljes alsó abyss-t: minden player a frakcióból kap 1 major ancient crown-t.
 • Felső abyss elfoglalása: Az a frakció aki először el tudja foglalni teljes felső abyss-t: minden player a frakcióból kap 3 major ancient crown-t.
 • Divine Fortress elfoglalása: Az a frakció amely képes először elfoglalni a Divine Fortress-t: minden player a frakcióból kap 5 major ancient crown-t. Továbbá az elfoglaló légió kap egy “Custom Armour Skin”-t.
 • A group, mely először képes legyőzni: Tahabata Pyrelordot: A group minden tagja kap “Premium Weapon Skin”-t.
 • A group, mely először képes legyőzni: Unstable Trioroant (Theobomos Lab): A group minden tagja kap 5 Black Dye-t (festék).
 • A group, mely először képes legyőzni: Lord Lannok-ot: A group minden tagja kap 5 White Dye-t.
 • A group, mely először képes legyőzni: Nochsana General-t: 5 db Black Dye minden playernek a groupban.
 • Menothios the Destroyer kill: A teljes frakció minden playere kap 5 db Major ancient crown. Továbbá a legyőző légió még 5 db major ancient crown.

Mi micsoda:

 • Major Ancient Crown: nem kell bemutatni, instant AP, 9600 AP-ért lehet beválni coreban, alaptáborban meg 6k körül.
 • Black/White Dye: Fekete és Fehér ruhafesték.
 • Premium Weapon/Armour Skin: A játékban eddig soha nem látott (gondolom 2.0-ás) skin, amit “flex” gyanánt magadra ölthetsz.

Végre… Egy évet kellett várni, hogy az üzemeltető cég rájöjjön mit is jelent az “event” szó. Isten tartsa meg a jószokásukat, akkor talán más irányt vesznek a dolgok…

Aki teheti az adja tovább az infókat, remélem hamarosan Cori is kidobja AionHUN-ra, közben már msn-en beszélünk róla.

Aki mondjuk lowlvl tweakkel rá akar hajtan a black dye-ra, az készüljön oda full partyval Nochsanahoz. Sok sikert mindenkinek és sok-sok major ancient crown-t!

update.1: Cori nagy valószínűséggel rájött, hogy mik is ezek a Premium Skin-ek. Itt egy példa: Luke szabjája: Igen ez az a Luke és igen, ez egy fénykard 🙂

Global AD Tags: Aion, Spatalos, Variance Blog, NCSoft, NCSoft West, Tera, AionOnline

Google AdSense hírdetések.

~ Szerző: menorel - július 13, 2010.

80 hozzászólás to “Breaking the Silence”

 1. Yeah!

 2. Csenky da förszt. Jutalmad egy csoki. Valld be hogy RSS-sel csaltál…

 3. Tudtam en, hogy nem kell még törölni a gyakran látogatott honlapok kolzul a blogot 🙂

 4. AionDB valamiért megpusztult, úgyhogy itt egy link Luke féle fénykardhoz aionarmoryról: http://www.aionarmory.com/item.aspx?id=100000879

  ***Kasya: Nagyon nagyot kell ahhoz villantania az NCWestnek, hogy tovább halmozzam eme hülyeségemet… Most megtette, megvolt az a “feeling”.

 5. Igazán fájó ilyet írni, de Nc most 1 csapásra 2 elismerést is érdemel szememben. 1. (ha csak 1 post ereéig is) újra tollfogásra sarkallta Menot 🙂 2. remek “event”-et fabrikált a mergeből
  szívem szerint azt mondanám, hogy havonta beresetelhetnék Abysst és meghírdethetnék ezt a versenyt. ^^ ► pirospont NcW-nek
  Merg, majd meglátjuk… remélem zökkenőmentes lesz. 🙂

 6. Aki esetleg még kíváncsi a többi prémium skinre ezekre keressen rá armoryn:

  Artemana’s Antlers
  Furigno’s Toy
  Letherfis’s Tool
  Limiere’s Candelabra
  Lukea’s Saber
  Mellin’s Treat
  Rolexin’s Timepiece
  Rosetta’s Tablet
  Danton’s Crystal

  A láncfűrész greatsword az lolXD

 7. Hopp, bocsi a dupla postért, a mace lemaradt:

  Sartuan’s Snack

 8. Hehe, wb a blogon (bloggal) és ingame is 😀

 9. Szergely: Jó buli volt, meg kell hagyni. Mi volt a “jelem”? Szivecske vagy koponya?

 10. Koponya, de nagy szeretettel kaptad 😀 Hát… szép kis üdvözlő csapat gyűlt össze XD

 11. http://puceraj.blog.hu/

  Bár nem Meno gyüjteménye és lehet föl se ér hozzá, de megelehet nézni ^^

 12. Az a lézerkard az wtf xD

  Jah és welcome back ^^

 13. “Welcome back”: Ott azért még nem tartunk, ez csak egy pillanatnyi kirohanás volt. Nagyon sokat foglalkoztam a merge mizériával és igy a végére csak illett leírni, hogy a problémák java része csak megoldódott, mégha ugy ahogy is. A kerge-merge kezdetét vette, tessék izgulni. De egyébként köszi.

  lézerkard, stb. : ezek az 1.9ben bekerült event modellek. Az hogy ez most előkerült azt szokás szerint Corinak köszönhetjük, aki manapság az ncwest egyszemélyes kreativ csapatát alkotja.

 14. menorel koszi! bar en soha nem szoltam hozza, azert naponta vagy 5x mindig neztem az oldalt friss infokert. csak igy tovabb!

 15. ja es bocs, hogy itt es bocs, hogy errol, de nagyon erdekelne a kerdesemre valasz :

  Spatalos / Gorgos egyesitese nem lesz egy kicsit overpowered elyos szempontbol?
  Azert kerdem, mert en telemokusos vagyok, de rohadtul proli kozonseget kapunk (castor), es mar most hanyingerem van az osszes onjelolt qqbarbartol akik elleptek a telemachus forumot a sok dramaval.

  szoval roviden a velemenyed/velemenyetek erdekelne spata/gorgos szempontbol!

  koszi

 16. Erre a kérdésre egy hét mulva màr egész jó választ lehet majd adni. A Spataloson eddig jelentős elyos fölény volt. Remélhetőleg ez enyhülni fog, majd elválik. Az biztos, hogy a gorgosi asmók nem szoktak hozzá, hogy el vannak nyomva, ez már egy egész jó alap lehet. A gond viszont az, hogy jónéhány spatalos asmo légió tervezi hogy eltransferel.

 17. Ma reaktiválom én is az accountom , meglesem miujság 🙂
  Meno ez a hajnali 7 ez nagyon nagy :o)

 18. Spatalos asmok legiok diszidálnak? Tudsz esetleg konkrétabbat? :s

 19. Király ez a luke saber. Kár, hogy tahabatát kell érte ölni 😀

 20. Ja, csak hova transferelnek? Mert minden transfer 1 nagy zsákba macska a free transfer miatt jelenleg. Pl én is beszívtam anno, a Telemákos rerollal. Rerollolt a légió kb 80%-a és mire 40-es lett a karakterem, Ely fölény volt a szerón…

  Azért én örülnék, ha írogatnál ide Meno. 🙂

 21. “Felső abyss elfoglalása: Az a frakció aki először el tudja foglalni teljes alsó abyss-t”
  Nem kötözködésből csak először azt hittem kétszer olvastam az első pontot. Hát mit mondjak le a kalappal. Azt hiszem igen érdekes helyzetek tanúi leszünk abyss-ban ahogy a két frakció egymásnak ugrik a rewardok fényében. Hosszú idő után láthatunk rendes pvp-t talán. Azt hiszem ahogy elindulnak a szerverek már hirdetem is a Theo Lab party-t bár a fehér dye-nak jobban örültem volna ugyanakkor ajándék lónak… 😀
  Ezenkívül hozzátenném hogy iszonyatosan tetszik a teljes frakció jutalmazása adott légiók helyett. Viszont kíváncsi leszek hogy vajon vitákat vált e ki Divine Fortress vagy képesek lesznek e eltekinteni a játékosok a némi (48k) ap nyereségtől és a köz javát szem előtt tartani.

  *** Köszi a copy/paste hiba témát. Javítottam (szerk.)***

 22. Jól elfelejtettem begyűjteni az online lvl50esek számát az elmúlt napokból Asmodian oldalon, pedig most kifejezetten érdekelne a növekedés. Este azért megcsinálom, valaki pedig bevállalhatná Elyos oldalon is. A Telemachus+Castor számok is érdekelnének, ha vki tudna onnan adatot írni.

 23. Na jó ráadásul ahogy nézem félre is értettem a dolgot és mindenki kap 48k-t nem csak a légió akik viszik. Megszervezhetnénk egy Theo Lab csapatot már a live status előtt hogy csak be kelljen rongyolni theo-ba a festékért 🙂

 24. zsiroskifli, qqbarbárok mindenhol vannak, ne foglalkozz velük, a fele még gyerek én abban reménykedem, hogy végre lesz élet a játékban nemcsak az a pár ember rohangál, majd abyssban rank9-en aki épp unatkozik és az event, miatt, most lesz egy kis pörgés is, szeretném ha ez meg is maradna. Mindenféleképpen érdekes lesz ez az egész 😛

 25. Még anno start idején mindenféle tét nélkül csaptak össze 80+ fős táborok csak a harc kedvéért. Milyen jó lenne ha ismét lenne ilyesmi és nem Termionon duelezgetnének az emberek.

 26. Telemákost be tom vállalni Zuzmo emo oldalról 😛 (amíg ott tanyázik az assám :D)

 27. vki tudna vmi infot adni arrol h hogyan fog mukodni ez a szerver merge….. nem szeretnek lemaradni rola 🙂

 28. http://aion.variance.hu/2010/06/23/julius-7-server-merge-transfer/

 29. Nemtom mennyire figyelitek a szerverek mozgását.
  Ayase is irkál néha néha twitterre.
  De itt láthatóak a szeverek:
  http://www.aionwh.com/

  Most az amerikai szervereket csesztetik, mert eddig azok közül egy sem ment. A perento server már 3 órája zöld.

 30. 12:00 körül minden eu szerver zöld volt login-al együtt aionstatus szerint. Ayase utoljára azt írta hogy “Maintenance is still ongoing, estimated end time is 6 p.m. CEST (that’d be Central European Summer Time)” Tehát várhatóan este 6kor fejezik be közép európai idő szerint. Legyen úgy.


 31. Ha valaki nem tudna időben be logolni és ezáltal elvesztené a nevét akkor july 28ig lépjen kapcsolatba a support csapattal! Végülis amire én voltam kíváncsi arra is választ kaptam hisz ha úgy tartja kedvem akármilyen nevet felvehetek nem csak az eredetit. Mindenkinek meg mog jelenni a name change ticket az inventory-ban full inv esetén egy extra nem látható sloton ami ürítés alkalmával lesz elérhető.

 32. iridescent: ertem, meg tokre igazad is van, de gusztustalan az, amit a castorosok csinalnak. erdemes megnezni a hivatalos forumon azt a sok huszart, aki egesz nap ott veri a nyalat, hogy o mekkora majom ( o szerinte kiraly ) , hogy kit es hogyan alaz le a full 50ap gearrel. es ha nincs 20k killed ( ami tudjuk azert lol mert 1 siege 400 kill) , akkor szar vagy es menj haza. kb. nezegettem a tobbi szerver forumjat, hat messze nincs ennyi omlenges. na mindegy, kicsit hosszu volt, bocs ;]

 33. Mindannyian máshogy állunk a dologhoz úgy néz ki nekem például lételemem mindenkivel összeveszni aki beszéli a nyelvünket. Igazából azt hiszem sokkal élvezetesebb egy olyan játékost agyon csapni aki az egekben hordja az orrát 😀

 34. Sorry hogy erre használom a commenteket de nincs más út 🙂
  Ayase egyenlőre kitart az este 6os kezdésnél.
  So, prepare your keyboard’s.

 35. Zsíroskifli most is csak te sírsz itt 😀 magadba nézz előbb és utánna magyarázd a bizonyítványt

 36. Engem annyira nem hatnak meg a QQHuszárok, minden szerveren vannak Telemachuson is, de nem értem miért kéne foglalkozni velük. Én frakció szinten nézem a dolgokat, az önjelölt hősök nem érdekelnek.

 37. Persze hogy vannak . Rengeteg ember ha megölik már is cheatert kiált , vagy ugy érzi , hogy az ő ruhája , fegyvere a leg jobb.
  Nem szabad felvenni az ilyeneket. Élvezd a játékot , blockold akit szeretnél , és szépen kérlek Zsíroskifli : NE ÁLTALÁNOSÍTS
  Castoron rengeteg normális ember is játszik , akik hidd el szégyenlik magukat az általad említett felhasználók miatt.

 38. Mennek az EU szerverek!

 39. jól rácsesztem..mindenki játszik..nekem meg nincs feltöltve még az aion…és a secure.ncsoft nem megy..és lehet 5 óráig offon lesz :S

 40. Ehh, háát a spataloson beteg tömeg van. De úgy nagyon…

 41. Rövid helyzetjelentés Telemachus Asmo oldalról:
  Pillanatnyilag több, mint 600+ 50-es ember online, mass PvP a shardokon, és rengeteg 2star+ officer, egyenlőre ahogy hallom az infót, több az elyos.
  Beindult az élet.

 42. Login, és gyors számolás, bár még nem sokat jelent : kb. 560 LVL50es Asmodian oldalon most.

 43. MynameisCoro: én is mindjárt átszámolom, de ne gyere inkább Western shardhoz 🙂

 44. Az a vicc hogy a 200 Elyos közül kiszúrtalak(még mielőtt kiterültem volna) … már ment volna az ambush is, de csak a gondolat feléig jutottam 🙂

 45. Itt áll előttem Spartian lvl50 Gladiator 😦 😦 Ráadásul Fallenangels légióból ami Spatalos-os volt, ez klasszikus névlopás 😦

 46. “After listening to your feedback, we’ve incorporated that feedback into an abuse resolution policy. The appeals process of this policy applies to cases where a lower level character claims the name of a more active, higher level character. The process also addresses cases where two active, high-level characters make claims to the same name.”

  Névlopás esetén ticket supportnak.

 47. Coro: úgynézem igen, Spari nevét benyúlták.

  Egyébként most elyos/spatalos lvl50: 756 fő

 48. Siege elött 5 perccel : 700 LVL50 Asmodian, de mivel sorciból 124 a max, így az lehet nem pontos.

 49. Ez az ostrom meredek volt. ilyen lagfestet se láttam még. Viszont ostrom végén Elyos 900+, de nemtudom pontosan megmondani mert cleric, sorci és ranger 124+-os.

 50. Fincsi kis buli volt.
  Viszont az asmo-k iszonyatos fölényben voltak egészen a végéig.
  A kaput pl kevesebb mint egy ally ütötte aztán hírtelen megjelent az elyos zerg is 😀

 51. Te melyik szerveren játszol? Merthogy a Spataloson az Asmok messze nem voltak fölényben, de még csak egálban sem.

 52. Hát igen, benyulták a nevem, remélem ha tényleg küldök supportot, átváltják, elég hamar, mert elégé idegesít!Biztos irigykedett a gyerek, vagy bosszú mert kapott párat, pass, de szar erre belogolni…

 53. “Te melyik szerveren játszol? Merthogy a Spataloson az Asmok messze nem voltak fölényben, de még csak egálban sem.”
  Mivel nem vagyok légióban ugyebár nem tudhatom jó helyen voltam e?!
  Valószínűleg máshol gyülekezett az elyos mikor jómagam és néhány tucat ember a kaput csapkodta. A másik oldalon pedig brutális zerg vicsorgott. Aztán megjelent az elyos és tulajdonképpen sárba tiporta az asmokat.

  Legalábbis én így láttam a dolgot.

 54. na mi volt tegnap este részleteket !! 😀

 55. Kylmore is sírt, hogy benyúlták a nevét, vagy mi 😀

  Amúgy kegyetlen laggfest és képregény volt nekem az első ostrom 😦 Gz. a szervezéshez, leverettétek velünk a boss majd 75%-át Krotanban, majd szépen benyúltátok. GRRRR… 😀 A 11-esről meg kienrageltem, de még Hoarfrost is laggolt össze vissza az ostrom alatt…

 56. Én nevem is elvitte egy ranger végül is amúgy is meg akartam változtatni. Cyrus, ahogy fellőtték a szervereket indult is a mass pvp shardon XD aztáán elmentem kávézni és hasonlók mire vissza értem ott volt “500” kisk a layer teleporter mellett 😀

 57. hat Kylmore telesirta meg telerage-elte az LFG-t – szanalmas volt. lattam uj magyar asmo legiot is (Hunlegion), akik minden bizonnyal a Gorgosrol jottek.
  Jo volt latni, hogy vannak uj legiok, meg elegge porogtek asmo oldalon az uj legio recruitmentek is. Aztan ha jol lattam, a spatalosos es goros-os asmok osszevesztek LFG-n es flamelni kezdtek egymast, amit kovetoen mar nem nagyon olvastam a chat-et.

 58. Ez sajnos így volt, siege után mindenki a mellét döngette, hogy milyen a spatalos/gorgos virtus bezzeg a másik… Kell még idő mire összecsiszolódunk. Ely oldalon volt ilyesmi?

 59. Full ugyanez volt Telemachuson is, az Elyk szétalázták az asmokat, mondjuk ekkora laggban inkább a zerg nyert, de a lényeg az összes asmo egymásra mutogatott LFG-n fasza volt olvasni 😛

 60. Spatalos/Elyos oldalon nem voltak nagy whineolások. Legalábbis a 8-as ostrom előtt, közben, után nem. Az este 11-esen nem voltam ott, de ahogy olvastam Coro összefoglalóját, igazából a Elyos oldal java része csak így volt ezzel. Gézé a két inner-circle fortresshez az asmo oldalnak.
  Aki nem olvasta volna az összefoglalót a tegnap estéről Coro tollából, annak csak ajánlani tudom: http://www.halalangyalai.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=21:els-nap

 61. Elyos oldal, 11-es után bizony volt QQ és dráma a chaten. Szintúgy gorgos-vs-spatalos stb.
  Igazából annyit fűznék hozzá a 11 órás ostromhoz, hogy rá lett hagyva egy Gorgosos vezetőre, hogy irányítsa az ostromot. Nem szóltunk bele mit meg hogy, követtük. Lehet látni az eredményt, és hogy néhol miért tűnt értelmetlennek amit az elly csinált.

 62. Altheor, no offense, de ez most pont ilyen ‘spata vs gorgos’ flame szintű kijelentés volt. Nem kellett ahhoz merge, hogy a spataloson hülyeségeket csináljon pár elyos, a több playerrel együttjár a több jó játékos, és a több láma is, szerintem ez elég nyilvánvaló. 🙂 Ha spatalosos vezeti az egészet, akkor is ugyanúgy félresikerülhetett volna bármi.

 63. csak hogy legyen egy kis magyar vonatkoztatása is az első napnak –>

  🙂

 64. tökéletesen igazad van, bocs. Egy elly vezetőre hagytuk aki nem volt kompetens. end of story 🙂

 65. A Spatalos/Elyosos dráma vihar a biliben szindróma. Adott a Spataloson egy kvázi Elyos szövettség és jött egy másik Gorgosról. Egyelőre le kell harcolniuk a dolgot, hogy kinek nagyobb a szerszáma és kit kell követni, utána nem lesz ebből gond.

  Viszont, character “free” character transfer! Csak néhány izgalmas kritérium:
  – transfer karaktert nem lehet 30 napig újra transferelni.
  – nem lehet 214knál több AP-val rendelkező karit transferelni (tehát nem mehetsz át starofficernek máshova)
  – nem lehet 200 milla kinahnál többel rendelkező karaktert mozgatni
  – ja és nem transferelhetsz ha van nálad Expert Flux Morph recept. (ezt el kell adnod előbb)

  A többi részletről már Cori csinálja a postot AionHUN-on.

 66. Tök jó ez a nem blogolok dolog. Mert ha most még blogolnék, akkor egy bazi nagy postot kéne irnom a “Flight on the Right Side” NCWest kezdeményezésről. De mivel nem blogolok ezért nem kell leírnom, hogy nagyon gyorsan szüntessétek meg az esetleges race-conflictokat (ami a merge miatt kialakulhatott), ugyanis az NCWest elég busásan jutalmaz ezért. Attól függően hogy mikorra rakod rendbe a dolgot:
  * July 29, 2010: Five (5) Suspicious Yellow Sacks (random enchantment stone van a tatyiban)
  * August 12, 2010: Three (3) Major Ancient Crowns
  * August 26, 2010: Five (5) Golden Medals

  Ezzel együtt javasolnám, hogy hozzál is létre a szervereden 8 karaktert, hátha szokás szerint benézik a dolgot és kipostázzák a tatyit meg a gold medalt úgy, hogy tradelhető. Moar dítélsz: http://powerwiki.uk.aiononline.com/aion/Fight+on+the+Right+Side

 67. Ergo a free transfer, free, de mégsem csinálhatod 4-5 alkalommal és nem is lehet nállad pár aranytojást tojó tyúk a zsákban 😀

 68. Menorel! postokat akarunk! postokat akarunk! 😀

 69. menorel ne cukkold a népet, várjuk szépen a postokat! 🙂
  Ez a cucc nagyon lol egyébként, csak azért hozzámvágnak 3 crownt meg 5 medalt mert nincs ütközés? Akkor lesz majd igazi rage, ha csak azok kapják meg, akiknél volt ütközés de transfereltek! xD Amúgy jól sejtem, hogy arra megy ki a játék, hogy ne nekik kelljen ezzel is pluszba dolgozni? Lehet meg se tudnák oldani maguktól a problémát, ezért ösztönzik a népet. 😀

  Nade nem negatívkodom, elvégre tényleg kitesz magáért az NC mostanság.

 70. Van egy kis update a char transfernél:
  az ingyenes időszak alatt a min. karakterszint 2, 2 transfer között pedig 1 napnak kell eltelnie.

 71. offical: 2.0 szeptember 7.
  nuff said.

 72. Lehetett volna 10 is a min characterszint, akinek megér annyit egy 3-as kari, hogy transzferelje, az meg is érdemli magát… Aki meg üzleti szempontból akar elérni ezzel valamit, nyugodtan húzza csak fel 10ig. :p

 73. Imba, köszi az infót Cori. Meg azt a 2.0 megjelenési dátumos infót is (szept 7.). Öröm a köbön, hogy mégsem húzzák el októberig. Remélem lassan Meno is befejezi a depizését.

 74. Nana! Most bejelentettek addig meg elhuzhatjak akar decemberig is 😀

 75. Ejha, ami ma 8kor volt spataloson az valami nagyon beteg jó pvp feeling volt. A komlett elyos felvonult egy szem sulfur és persze a major crown miatt. Jó mondjuk asmo oldalról biztos nem tűnt annyira szépnek, bár szerintem aki ott volt asmo oldalról az sem járt rosszul.

 76. És meno, biztos jobb ez így? Azért valld be, Neked is jobban esett beleölni pár bekezdést az ilyen élmények leírásába, mint ideszúrni egy sejtelmes kommentet! 🙂

 77. Most nézem, Azalie nevét egy 13-as elyos cleric húzta be. 🙂 Gyönyörű! 🙂

 78. Szerintem a tegnapi egész nap beteg jó volt.
  Reggel nyolc órától pvp pár órás szünetekkel 30k ap-t hozott a konyhára. Többek közt fogtam egy 4es és egy 1es Star Officer-t is.
  Persze előbbit siegen utóbbit core-ban. Szerintem nagyon jót tett a merge a játékkal.

 79. Egy egyszeru kerdes, ami valahogy nem tiszta:
  Csak azok kapnak Crown-t, akiknek van mindket freakcion karijuk es atviszik. Tehat akinek jelenleg nincs, es nem is volt, az ne is szamitson ra?

 80. Kasya: két helyen is írnak erről a hivatalos oldalon (az EoC-ban és a Figth for your Right Side oldalon), mindkét helyen az van, hogy a jutalmak előfeltétele az, hogy egy szerveren csak egy frakciód van, amennyiben ez adott, akkor minden rendben van, ha nem, akkor használd ki erre a free-transfer-t. Ebből követekzik, hogy mindenki érintett lesz a jutalmazásban.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

 
%d blogger ezt szereti: